314

Анонимен

преди 1 седмица

хахахахаха...

313

Анонимен

преди 1 седмица

Два дурака, два тъпака, двама диктарори , двама окупатори, двама бъдещи избити и двамата от хора близки , веселби със дни за хората, когато тези пукнат, живота им не струва нищо, един ден ще платят за всичко което са сътворили

312

Анонимен

преди 1 седмица

Немските нацисти, са нападали доста феодални владения, евреи и доста държави в Европа, Русия не е нападала, дори напротив, през последните тридесет години откраднаха доста територии от Русия, включително и Украйна, която винаги е била руска територия и населението е руско, "у краи нец" не е народност, те са руснаци и "У край на" не е държава, а означава "в покрайнините(!) на Русия"!

311

Анонимен

преди 1 седмица

До АнонименНемските нацисти, са нападали доста феодални владения, евреи и доста държави в Европа, Русия не е нападала, дори напротив, през последните тридесет години откраднаха доста територии от Русия!

310

сравнението

преди 1 седмица

До Анонимен309А онзи сръката у джеба дет стиска кюлчета и пачки и докара страната до най-бедната в Европа как се нарича?

309

Анонимен

преди 1 седмица

Лилипутин много искаше да се обедини с Китай, но другарят Си го разкара, унижи го и го резна за "Силата на Сибир" и за други неща... И така, остана само Северна Корея. Хич не му се ще на Лилипутин да се обединява с Кимчу, но други не останаха...

308

Анонимен

преди 1 седмица

"Събитята в историята се повтарят. Първо като трагедия после като фарс." - Хегел. Забелязва се, че за разлика от ВСВ ролите са разменени, сега в ролята на Хитлер е Путин, а съюзниците са начело с Германия. Германските ястреби начело с фон дер Лайен като че ли търсят реванш от ВСВ, а френските ястреби с Макрон забравиха пораженията на Наполеон и колаборационизма с нацистка Германия, както и думите на генерал Кайтел след подписване на капиулацията: Ама и тези ли са ни победили?".

307

Анонимен

преди 1 седмица

Тия евнуси на снимката щели да се обединят. Проблемът е, че от съюз на евнуси нищо не може да излезе.

306

Анонимен

преди 1 седмица

От тия двата бункерни плъха, кой е мъжкият и кой - женската? Не им се разбира, мязат на безполови.

305

Анонимен

преди 1 седмица

До АнонименМалко или повече, всички по света са "бункерни плъхове" , защото тези, които управляват, управляват с насилие, прикрито зад думичката "демокрация" и чрез използване на първични инстинкти, като страха и всяване на страх!

304

Анонимен

преди 1 седмица

В една държава ли ще се обединят?

303

Анонимен

преди 1 седмица

Тия на снимката убиват народите си и съсипват държавите си. Наричат се "диктаторчета".

302

Анонимен

преди 1 седмица

На снимката: Два екземпляра от породата "Бункерен плъх".

301

Анонимен

преди 1 седмица

Двете най-изостанали държави щели да се обединят срещу запада. Това виц ли е? Тия са толкова зле, че ако се обединят, това само ще влоши нещата за тях. Нека си представим: Русия произвежда стоки със севернокорейско ноу-хау и съответно Северна Корея произвежда стоки с руско ноу-хау... Да, това със сигурност е виц.

300

234

преди 1 седмица

Малко след западните немско-австрийски "ценности" ПСВ+Октомврийската революция, в Русия допълнително има вътрешни конфликти между бели и червени, запада използва това и няколко западни хиени наобикалят Русия с цел да я ограбят , но Русия се справя чудесно, макар и с огромни усилия с вътрешните си проблеми , помага и на Турция да се освободи, отблъсква нашествениците, след като руснаците се справят с тази рискова ситуация, някои западни държави умишлено предизвикват Голодомора в Русия, от злоба.

299

Анонимен

преди 1 седмица

Възможно е ,Путин ,да не се върне в Русия ..В бункера на Ким има по - голяма вероятност ,да остане жив ...

298

2050

преди 1 седмица

Големия Северо Корески Брат и пудела му васална русия

297

Анонимен

преди 1 седмица

Няма на света по - долно ,злобно ,малоумно племе от руснаците...Уникални зомбита ..

296

Анонимен

преди 1 седмица

путин ще проси хуманитарна помощ от Ким

295

234

преди 1 седмица

До до 291Познавам фактите, за Голодомора е причинен от ПСВ , Октомврийската революция(все западни ценности) и умишления отказ на запада след войната+революцията да даде заем на Русия и настъпването на глада, отново запада са виновниците и за Голодомора, а не Русия, която е бил жертва и нейния народ е измирал от глад тогава, затова се е наложило да разпределят малкото храна, която са имали, но въпреки това, не е достигала, това е една голяма трагедия, причинена от запада и сега ще продължа пост