219

118

преди 2 седмици

ти дано имаш пари аако хванеш някоя рускиня че ше ти стъжни живота

218

до 218

преди 2 седмици

Кво да имат претенции рускините, като те си плащаха всичко е, приятелче? Към себе си ли да имат претенции? Явно опит с рускини нямаш, хвани си една, па ше усетиш какви са им претенциите. :)

217

да точно така

преди 2 седмици

в следващите условия ще поставим изискванията путлераа и неговите копейки да бъдат предадени на съда в ХАГА, освен връщането на територията на Украйна и изплашане на репарации от москва следващите 100 г,

216

Анонимен

преди 2 седмици

До РУСНАЦИТЕ СА: -- Нито един руснак не е имал претенции да бъде настанен БЕЗПЛАТНО в 5-звезден хотел на първа линия на Черноморието ни!!! Само наглите, нахални, пара,зитиращи украинци имат такива претенции!

215

Анонимен

преди 2 седмици

До До *** руснак Кажи едо оръжие, което Русия (не СССР) е направила, което да се е доказало във войната в Украйна.

214

До тъп руснак

преди 2 седмици

Ама може да прави оръжия. И след 10 години хамериканците не могат да ги стигнат.

213

До 211

преди 2 седмици

Пишеш за да дразниш, ясно. Никой не ти се ядосва, защото се вижда че не си добре. Руснаците байно, на никого не разчитат, виж Украйна до сега се държи на целия ЕС и Америка. Но пак ке падне.

212

НАБКЮДАТЕЛ

преди 2 седмици

***. То света се управлява от ченгета, нали. Не са решили, не са те изтрили от лицето на замята, И не дърпай дявола за опашката, че ще почне да брои коя икономика колко струва и като количество и като качество

211

Анонимен

преди 2 седмици

До *** руснак А ти можеш ил да направиш кола, грантаджийче?

210

тъп руснак

преди 2 седмици

руснакът не може една кола да направи като хората ,но си въобразява ,че може да налага условия за мир.

209

РУСНАЦИТЕ СА:

преди 2 седмици

..НАГЛИ , НАХАЛНИ МЪРЗЕЛИВИ И ТАПИ *** ....И СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ,ЧЕ СВЕТА ИМ Е ДЛЪЖЕН НА ТИЯ ПРИМИ ТИВИ....ХА,ХА,ХАААААААА.....

208

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 208 Умрехме от студ без руЦки газ, копейки

207

Българин

преди 2 седмици

Ако някой питаше руснаците щяха да ги поканят на световната мирна конференция. Явно вече руските окупанти никой не ги бръсне за слива..ха.ха ха

206

Анонимен

преди 2 седмици

Следващото предложение ще е минус още четири области. Честито на Зеленото.

205

Аксиома

преди 2 седмици

До До 203 Когато руски петоколонник остане без аргументи започва с простотиите, белким не се забележи, че е стигнал до задънена улица.

204

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 204 Всички знаем, че колкото повече му намалява резерва от оръжия от времето на СССР толкова по-големи ще стават блъфовете на руския фашист, което значи и че ще стават по-нагли. Разбира се, това няма да му помогне. Украйна ще смеле всичко, което Русия има наследено от СССР и след това ще преговаря от позицията на силата.

203

До 203

преди 2 седмици

Абе ти сериозно ли пишеш това? Не си и за психиатрия, а за фронта единствено.

202

Анонимен

преди 2 седмици

Всички то знаем вече това, че следващите предложения от Путин, ще е с загуба на още територии, или пълна капитулация на Украйна. И ще стане. Въпросът е кой ще я подпише, зелето не го признават в Русия, казаха го официално, без стойност е подписът му.

201

Анонимен

преди 2 седмици

До До 196 Не бе другарю, кураж и съхранение е да оставиш да те погълне Империята на Злото, както в момента се случва с Беларус! Ако не знаеш или се правиш, че не знаеш, до 2026 е предвидено напълно официално Беларус да престане да съществува като самостоятелна държава, ако РФ още я има тогава.

200

баташкото клане

преди 2 седмици

ако българите на времето бяха се примирили с милостинята на падишаха и неговите мирни методи нямаше да има толкова жертви. Така че украинците е редно да се примирят с руското робство... неизбежно е.