52

Анонимен

преди 2 седмици

До Хаха ха 52 Да докара спасители от Турция, да докара сервитьори, камериерки, готвачи, да видите качествено обслужване. Ама никой от Турция няма да дойде тук. Въпреки че инфлацията там е жестока.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Тия 1900 лв. са подигравка със спасителите. По 10 часа работят, човешки живот защитават, два пъти по толкова трябва да им дадат. Що не си внесоха спасители от Непал или Индия?

50

Хаха ха

преди 2 седмици

Шиши ще докара кадри от турция заедно с даган агаЩом могат да гласуват могат и да работят за благото на дпс

49

Анонимен

преди 2 седмици

Да бачкат мутрите и роднините им, какво само реват. Те и хранителните вериги лепяха реклами 1800 лв. заплата, ама никъде не пишеше бруто, както и на колко ще осигуряват хората. Не спазват 8 ч. работа, не дават фиш, отпуск те си измислят кога ще си и без да подаваш молба, отделно си назначен за едно, а те те карат да вършиш работа на други длъжности. В другите страни същите вериги работят до 21 ч., тук ако може 24 часа. Наглеци са нашите.

48

Мда

преди 2 седмици

Народа избяга масово , другите умряха - това е тъжната действителностГерб победа

47

Анонимен

преди 2 седмици

След толкова гаври с хората и заплащането, то не остана никой да ви вярва робовлоделци, да си търсят индийците и непалците :)))

46

Един Българин

преди 2 седмици

От Бангладеш и Виетнам чакат за 1900лв бруто. и е добре да ги докарате тях, че да мога да си плувам на воля. И без това няма да го разбера като ме гони :)))

45

До 46

преди 2 седмици

Говоря за София. Не ме интересува провинцията.

44

Анонимен

преди 2 седмици

Какви корпорации :))) *** в някой град като Плевен, Габрово, Русе, Добрич и много други такива да видиш колко корпорации има. Няма нищо! Абсолютно нищо няма. И хора няма.

43

До СЗРО

преди 2 седмици

Разбира се, че има. Има американски корпорации с офиси в България.

42

до 40

преди 2 седмици

Отговорът е - никой. Вече го виждаме на практика.

41

До 40

преди 2 седмици

Нали програмистите създават програми и роботи, които ще те лекуват, правят автомобили, строят и продават. Програмист е истинска работа. Другото е леш.

40

C3PO

преди 2 седмици

В България корпорации няма. Фалшивите БГ работодатели вече ще получават фалшивите служители които заслужават.

39

Анонимен

преди 2 седмици

Стадо мрънкачи,проумейте,че никой нищо не ви дължи в живота!

38

До 33

преди 2 седмици

Стига с тия програмисти вече. Не може всички да са ИТ. Нали трябва и някой да работи. Кой ще лекува хората? Кой ще произвежда? Кой ще строи? Кой ще ви ремонтира колите? Кой ще поддържа инфраструктурата? Ел мрежата? Ми то където и да погледнеш в момента работят само 40+. Ами то ако продължаваме така след 20 години няма да имаме държава.

37

HR

преди 2 седмици

*** пак след 5г отново в същата фирма. Ще видиш отново пак 26-30г. Останалите диабетици наркомани и лузъри ще са на бунището на историята.Фирмена политика нищо лично

36

Рамбо

преди 2 седмици

Тази статия е поръчкова. Чудят се откъде да намерят роби за без пари! Българският капитализъм всъщност е онанизъм.

35

До 31

преди 2 седмици

Младите хора работят в корпорации, където имат истинско кариерно развитие и вадят големи пари или имат собствен бизнес. Как пък не някой млад ще се хване обслужващ персонал в dead end job.

34

Препатил

преди 2 седмици

Будалите свършиха. Факт !

33

Кака Станка

преди 2 седмици

Няма млади хора в БГ защото родителите им отдавна са емигрирали към истински държави с истинска икономика!