172

Анонимен

преди 1 седмица

Няма да има правителство! Радев каза нет

171

Анонимен

преди 1 седмица

Моля кажете от сектата Величие/сциентология има ли останали без имоти!

170

Анонимен

преди 1 седмица

Сачева може да сгъне всеки преговарящ! В нея е надеждата

169

Фаршмаков

преди 1 седмица

Ако предложат пеефски за премиерша, ше излезете ли на протест?

168

Анонимен

преди 1 седмица

НА ГЕРБ СА ТИЯ А Я ДА ВИДИМ СЕКТАНТКИТЕ НА ВЕЛИЧИЕ- ЗАВЪРШИЛИ ЛИ СА НЕЩО ИЛИ ХОРАТА ОТ УЛИЦАТА ГИ НАРИЧАТ ВИШИСТКИ И ТЕ СА ВИШИСТКИ

167

Анонимен

преди 1 седмица

До не разбрал: имат мандат от Боко, да ги ползват като мостри. Всеки желаещ може да ги напъне за да разбере каква далавера е да си баджанак на ОПГ Герб.

166

Анонимен

преди 1 седмица

До Офф ,да се омитат- ЕМИ ПО ДРУГО СИ Е СЕКТАТА ВЕЛИЧИЕ ДА ДОЙДАТ ДА РАЗКАЖАТ КАК ТАКА СА ТРЪГНАЛИ ОТ 0 И СА НАТРУПАЛИ 4 000 ДК ЗЕМЯ/ЕХЕ ОЩЕ КОГАТО БЕШЕ ЕВТИНА/ А ТОЙ БИЛ НИКОЙ/ ТА ИМА ЛИ СЕКТАНТИ ОТ ВЕЛИЧИЕ ОСТАНАЛИ БЕЗ ИМОТИ И СПЕСТЯВАНИЯ- КОЙ ДА ТИ КАЖЕ- ТЕ ЗАПЛАШВАТ, ТЕ РУГАЯТ...АЗ СЪМ ГЕНЕРАЛ ЗАЩОТО ХОРАТА ОТ УЛИЦАТА МЕ НАРИЧАТ ГЕНЕРАЛ- РЕЧЕ ВЕЛИЧАВИЯ...АЗ ПЪК СЪМ СТАЛИН И МИ ПИСНА ОТ ИЗКУФЕЛИ ГЕНЕРАЛИ....

165

неразбрал

преди 1 седмица

И какво могат да решат невзрачните пернати от коко.шарника на Боко?

164

срамота

преди 1 седмица

Двата шо.пара от ГЕП и ДПС вече са си разделили баницата.Въпроса е кой ще се присъедини към софрата за да си напълни гушата с остатъците от богатата трапеза.А трите птици се реят из небесата и си чоплят перата.

163

Офф ,да се омитат

преди 1 седмица

С тези три безлични същества никой няма да разговаря.Освен за плетки и за турски сериали.Главната Тиква в държавата пак се крие под полите на глуповатите ко.кошки ,а от там се разнася истинска воня...

162

Анонимен

преди 1 седмица

С кого ще преговарят юрдечките? Прасетата и чалгаря вече са си разпределили порциите, другото е театър. И да сглобят нещо ще е за няколко месеца, докато дойде зимата.

161

Анонимен

преди 1 седмица

Баба ви рече че работила упорито за народа и вижте какво направих аз- каза тя и погледнах- НСИ- март 2020г/март 2021г калкулатор инфлация при тия лошите от ГЕРБ в най тежката ковид епидемия- тогава га Баджо го изхвърлиха от Талин защото Деса била с КОВИД, а той рече- ГЕРБ СА ВИНОВНИ- та инфлацията била 0.6%, малко покъсно Баджанаците 18% а малко по късно моделът баджанаците ни докара 30% и ние това трябва да го харесваме- БАДЖО създаде политическа дестабилизация за да не влезем в ЕВРОЗОНАТА.

160

Имам въпроси.

преди 1 седмица

Първо, ПП-ДБ сега какви ще са, кремълска партия ли? В смисъл, след като ще са опозиция, Урсула подкрепи Бойко и Пеевски настоява за евро-атлантическо правителство. После, Пеевски и Величие искат директен контакт с лидера на ГЕРБ-СДС, а не с преговорен екип. Това значи ли, че няма да присъстват? След като Възраждане и ПП-ДБ са се обявили в опозиция, а БСП и ИТН бяха опозиция в последното НС, логат ли ГЕРБ-СДС, ДПС и Величие да съберат процентите?

159

СПРАВЕДЛИВ

преди 1 седмица

Тези три простовати женици не стават и за магазинерки в Т-маркет!Особено тази последната ,варненската куха лей.ка.Не че яловата милиционерска щерка и празноглавата счетоводителка са нещо повече.Дебелата крава Деница дори яростно плюеше по ГЕП и ги наричаше мафия.Направо се чудя откъде Боко Тиквата ги намира тези безлични пернати?Дори дуловската мисирка изглеждаше по-начетена от трите куку.мявки.Отврат ,пълна отврат.

158

Анонимен

преди 1 седмица

Величие да изпратят Етиен Леви да им изпее украинската "Брати"

157

Анонимен

преди 1 седмица

10 юли 2020г- Европейската Комисия съобщава че БГ е приета в Еврозоната, малко по късно Баджо вирна юмрук БГ олигарси- рожби на Кремъл- ДС беше отдел на КГБ- БГ олигархия и Руската създадени по един калъп-развързаха кесиите и се заредиха едни "протести"- през седмицата на площада, събота и неделя на море/ама хубаво беше- хиляди автобуси от села и паланки обикаляха БГ/, а после април 2021г ГЕРБ подадоха оставка и Баба ви Нинова направи инфлация 18% а по късно 30% а дизелът лятото стигна 3.90лв

156

Шиши

преди 1 седмица

До Анонимен 156- Няма такова нещо, дори ще се явяваме заедно на избори като ОДС2/Обединени Демократични Сили от Двама/, или направо като ОЧЗ/Организация на Чудовищата и Злодеите/!

155

Анонимен

преди 1 седмица

Най ми е любопитен ЧАЛГАРЯ как ще формулира подкрепата си за правителството ?

154

Анонимен

преди 1 седмица

Величие наистина са секта , добре че в последния момент прогледах и гласувах за Възраждане..

153

Анонимен

преди 1 седмица

Когато види дебелия,вождът вади жените на първа линия.Каков мажжж!!!!