15

БЕЗВРЕДНИ БЕЗОПАСНИ

преди 3 месеца

Ненадейно, но не неочаквано

14

който играи пичели

преди 3 месеца

До Анонимен "със сигурност не е от никаква ваксина, от които минаха вече 3 години и отдааавна нищо от нея не е останало в кръвта му!" --------------- да бе, то увредената сърдечна тъкан се възстановява за има-няма седмица.. разкъсаните кръвоносни съдове също... хихихи. А да не говорим за клетките с променено ДНК в следствие на експерименталната генна терапия. Абе от фазер се погрижиха на тяхното колело на късмета да има един куп награди за играещите.. интересно на теб коя ще ти се падне.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Фазер благодари за участието.

12

Германец

преди 3 месеца

Преди RNA ваксините хората живееха между 130 и 140 години. Сега умират ненавършили 30. СлОчАеНосТ????!!!! Аз незнам, кажете вие...

11

Кунчо

преди 3 месеца

"Ваксините" са безопасни и ефективни... Внезапно починал в разцвета на силите си вече е ежедневие. Бог да го прости и лека му пръст!

10

До 9

преди 3 месеца

Путин е ваксиниран

9

Анонимен

преди 3 месеца

"Как ще коментирате това тъ*пи конспита?" Жалко за младия живот, но увеличена смъртност, пряко свързана с Ковид-ваксините вече не е конспирация, а официално изнесени данни.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Като е заголвал рамо да му е мислил. Сега е късно. Във фермите от интензивен тип само домашния любимец на фермера почива от естествено почиване. Жалко за младото и хубаво момче. Голяма трагедия за семейството му!

7

IQ 3.14

преди 3 месеца

по човешките държави спорта изобщо не е хоби. сезоните са практически безкрайни, времето за възстановяване - малко. като резултат - масова употреба на забранени препарати. предполагам, че хюмнозавъра с килийно дето обича да се фихри в теми за здравеопазването ще свърже и смъртните случаи в американската борба с ваксините за ковид

6

Анонимен

преди 3 месеца

Даже не знаят дали е бил ваксиниран, и със сигурност не е от никаква ваксина, от които минаха вече 3 години и отдааавна нищо от нея не е останало в кръвта му! Проблема са анаболните стероиди и хормоните с които се тъпчат, както и смазващите натоварвания - тренировки, мачове през няколко дни

5

Анонимен

преди 3 месеца

На 4.03.2018г. (много преди ваксините за ковид) футболния свят беше разтресен от огромна трагедия когато капитана на Фиорентина Давиде Астори почина в хотелската си стая! Много преди каквито и да било ваксини, а да не говорим че имаше и много други случаи преди това - Марк Виван Фое, Мариано Пуерта, румънски футболист на който не помня името, и мн. др.! Как ще коментирате това тъ*пи конспита?

4

Модерна

преди 3 месеца

Ваксините са много хубаво нещо. Спасили са милиони и милиарди хора по света. Само дето не и тези за ковид. След като ваксини се правят от над 200 години и в последните 80 години всички опити за ваксина за семейството на корона вирусите са безуспешни няма как за 2 години да се разработи ваксина. Това е отрова целяща печалби и повишена смъртност. И двете функции са изпълнени. Да е честито на всички oфцe

3

Независим

преди 3 месеца

Копейките пак изпъкват със своята простота.За съжаление всеки ден умират млади хора,но за такива невежи *** ваксините са виновни.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Кунчу бустера сигурно умира от кеф. Неговата семка продажна

1

Пфайзер

преди 3 месеца

Така е който се ваксинира. Когато човек реши да се прави на Господ и да модифицира ДНК - това става.