69

Да ходят да

преди 1 седмица

Се бият разни азовци какво занимават обикновените хора.

68

Анонимен

преди 1 седмица

За Зеленски, за Байдън, за нато, не си ли заслужава да се жертваш? Или по-добре жив и здрав заради собствените ти близки? Мислех, че руснаците ще тръгнат срещу Путин(толкова безсмислено е да умреш и заради него). Но по-скоро украинците ще тръгнат срещу Зеленски.

67

Анонимен

преди 1 седмица

До Бау===В диалог с Волгин,запитан ще отиде ли на фронта, като толкова настоява да изпращаме оръжие и войници,Тафров категорично каза,че е съвсем естествено,че той няма да ходи на фронта! За там имало други,които трябва да отидат! Минута е много да се досетим,че ще бъдат изпратени децата на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД от предателите,които отново се готвят да управляват! Бойковци,кировци,пасита,минжевци,плевнювци,шишовци,ристювци,танасовци и сие антибългари ще стоят отстрани,затривайки мъжете на БЪЛГАРИЯ!

66

На Боко Чекмеджето

преди 1 седмица

Скоро и у нас. Под зоркото око на Боко и Шишо.

65

Анонимен

преди 1 седмица

жалко за момчетата - сега или затвор или Първа боева линия, но без обучение

64

Иво

преди 1 седмица

Бягат, защото са руснаци и не им се бие с братушки:)))

63

Анонимен

преди 1 седмица

а бе само да попитам - Молдова не е ли в югоизточната част на украина ?

62

ароматния пръч

преди 1 седмица

Срамота,ще бягат вместо да допринесат за победата над Русия съгласно декларацията на НАТО в София.Студена ли е бирата?НАЗДРАВЕ!

61

Ханко Брат

преди 1 седмица

Браво! Щеше да има още 40 и няколко пърдуфела да лежат на плажа в Слънчев бряг и да ги храним!)

60

Анонимен

преди 1 седмица

Aaaaa, не е позволено да бягат от хубавото! Това е демокрация! Бой до последната укра, да изчезне тая измислена нация!

59

противен народ

преди 1 седмица

Будят отвращение. На руснаците целия свят им обяви война, 18 хиляди санкции, всичко им спряха и всички западни компании се изнесоха, спряха им SWIFT, останаха почти без гражданска авиация и не се огънаха, приеха боя и побеждават и военно и станаха първа икономика в Европа. А украинците 8 години избиваха руснаци, и целият свят им помага, и нищо не могат сами да направят като се стигна до война, само просят, половината избягаха и не само това, ами и помощите окрадоха и Путин им виновен че използва корупцията като средство за война, инсталирал им корупция, отвратителни.

58

гларус небесен

преди 1 седмица

В Украйна мъжете се крият по вили и могили,не си показват носа навън камо ли да ходят наработа и т.н. защо всички знаем показват го навсякъде.Обаче тук същитите тия се чувстват като царе карат ,ядът и пият а от скоро и крадът без да плащат. Не е ли време евро-атлантическа България да си изпълни дълга пред началниците и да излови едни 40-50000 тариката,както ловим маймуни в Странджа, и ги предаде на Зеленски за по нататъчна утилизация. Да Русия ще ни се обиди но там вече по лошо няма накъде.

57

Анонимен

преди 1 седмица

"23 годишен украински войник, след 2 години на фронта е получил контузия, върнал се в града си, не се казва кой град" - градът е Виница на югозапад от Киев.

56

Анонимен

преди 1 седмица

Кравари, нали украинските фашисти мачкаха руската армия? Що бягат бе? Муахаххахахахахахахахаха...Кажете ве, кравари у форума?

55

82-ОМБР

преди 1 седмица

Страхливите закононарушители(да не казвам престъпници,защото нарушаването на закона е престъпление),разделени,не повече от двама-трима във взвод на най-горещите фронтови точки.

54

Анонимен

преди 1 седмица

Тия защо бягат така бе? Не знаят ли, че НАТО и всичкият Свободен свят е с тях? Войната ще продължи докогато е необходимо, с непоколебима решителност. Те защо бягат, тези украинци?

53

Анонимен

преди 1 седмица

На никой не му се мре за чужда кауза! Рядко тези които ги събират от улицата оцеляват повече от седмица на фронта, хвърлят ги ей така в огъня като жертвени агнета без никакъв смисъл!

52

82-ОМБР

преди 1 седмица

Тя войната си върви,бес значение Путин иска или неиска,камо ли въжделенията на шепа моделирани празноглавци с български паспорти!

51

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна е потънала в мизерия след Майдана, в началото имаше наивници, принудени от безпаричие и глад да се запиват в армията, сега и такива няма!

50

Анонимен

преди 1 седмица

Е що така бягат от свободата и демокрацията бе ?