359

3-те ххх

преди 2 седмици

Путин току-що предложи мирен договор! При някои условия, разбира се!

358

Анонимен

преди 2 седмици

До Боби 347 - Има едно нещо, което се казва Избори. На тях даваш гласа си за тези партии или независими кандидати, които според теб имат имат подобни на твоите виждания за света. На изборите ясно се вижда, че тези, които са за еврото и за ЕС са мнозинство. Колкото и да се оплакваш, ти си малцинство и трябва да приемеш волята на мнозинството.

357

Гошу

преди 2 седмици

Аве стига с тея нацисти, няма ги вече... След десанта в Нормандия ги пометоха... е има някви мишки дето са пишат за такива, ко ни греее нас, то луди хора винаги ще има

356

Боби

преди 2 седмици

До Гошу Не харесваш политиците - ЕВАЛА. ЗАЩО ЗАЩИТАВАШ ТЕХНИТЕ ПОЛИТИКИ???

355

Анонимен

преди 2 седмици

Мърсула и Дългучът кво правят на срещата на Г7?!?

354

Боби

преди 2 седмици

До Анонимен 351 Да беше попрочел малко по точно и в ОРИГИНАЛ какво е казал Путин. Общите загуби на РФ са около 500000 като ук се включват и тези които са останали инвалиди. Също така казаха че Загубите на Украинската армия са 5 пъти по-големи(Убити, Инвалиди и Изчезнали без вест) И точно за това в Украйна вече ловят хора по улиците. Поне 3 Авто зака(автомобили)на военкомата са запалени в последия месец. Обикновени хора се бият по улиците с служителите на военкоматите за да спасят роднини...

353

До Джо

преди 2 седмици

Източна Европа, беше ли окупирана?

352

Анонимен

преди 2 седмици

Ся, на снимката са Г7 + ЕС. Мърсула и Дългуча не е ясно чий го дирят там. Италианската фашистка не е ясно как търпи оригиналният " британец" Риши Сунак. Нацистките внуци са ясни - Шолц и Мърсула. А на японеца, дето Дългуча го е закрил, дядо му се върти като вентилатор в гроба, че се е събрал с дЕдо Байдън, иначе с Шолц и Мелони са си Дружки. Много гн.усна компания се е събрала. Масови убийци и колонизатори.

351

Гошу

преди 2 седмици

Боби, аз съм последният човек, който харесва политиците... Мишки

350

Анонимен

преди 2 седмици

До Край 342 - То и много руснаци не останаха. Путин се изпусна, че 500 000 са отишли на концерт на Кобзон. Като знаем каво е нивото на демокрацията в Русия, може да са няколко пъти в повече.

349

дейли телеграф

преди 2 седмици

Интересно, в Дейли Телеграф няма такава публикация. Дори и в руската версия няма. Нашите фалшификатори се омазаха в лъжите си..

348

Гошу

преди 2 седмици

344, благодаря за урока по правопис, точно ще си пиша както си искам, не съм от село ама ти ко имаш против селата... красива природа, тишина и спокойствие... В града много хубо

347

Анонимен

преди 2 седмици

Тия като почнат да им падат бомбите ще се изпокрият по луксозни бункери за разлика от обикновените хора които ще си *** на открито. Купчина пудели с промити мозъци живееещи в различна реалност. И се учудвам на българите, как още ги търпят?

346

Боби

преди 2 седмици

До Гошу НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ДАВАТ ЛИ МИ СВОБОДАТА ДА КАЖА НЕ НА ЕВРО ЦЕННОСТИТЕ??? ПОПИТАЛИ ЛИ СА МЕ В РЕФЕРЕНДУМ??? ПОПИТАЛИ ЛИ СА В РЕФЕРЕНДУМ МЮСЮЛМАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ??? ПОПИТАЛИ ЛИ СА КАТОЛИЦИТЕ??? ПОПИТАЛИ ЛИ СА ПРАВОСЛАВНИТЕ??? КАКТО СЕ КАЗВА ПОПИТАЛИ ЛИ СА КОМУНИСТИТЕ КОЛКОТО СА ОСТАНАЛИ(Да не се бърка с продажниците от БСП и подобни формации)???

345

джо деменцията

преди 2 седмици

Авторът изглежда живее на друга планета и не знае ,че Европа е окупирана преди 80 години и каквото каже окупаторът това изпълняват тая -- "'''цивилизована , демократична , независима и свободна Европа "'' .

344

Край

преди 2 седмици

Сега НАТО не смее да се бие за Украйна. Виж като я приеме и подпишат договор ще се бие. Сега ги спира само липсата на договор. Листове А4 ли нямат да го напишат или химикалки да го подпишат. Много загубен народ има по тоя свят.

343

Анонимен

преди 2 седмици

Гошо ти май си момче лошо. Не се пише ващо село , а вашето село. Явно е , че си от село.

342

Гошу

преди 2 седмици

Боби, ще дефинирамНедей да лейбълваш хора, че мислят грешно, те мислят различно от теб.Може да ги убедиш и е ОК.Те имат право да мислят по този начин и това е свободата. Свободата е нещо, което може да загубим понеже не разбираме. Хората са си давали живота за свободата, днешно време си даваме свободата, без да си даваме сметка за това нещо.Свободата е нещо, което трябва да ценим и да пазим.

341

Край

преди 2 седмици

"ще подкрепяме Украйна, докато тя не спечели тази война" Демек ще даваме бомби за война до последния украинец.

340

Анонимен

преди 2 седмици

Снимката е противна. Това са едни cвuнu мuckuнu. Жоржета какво си гледа на ръката пръстените ли лака ли що ли урсула и тя злото чудовище и то пак там и трюдо и байДан. Фашисти. Макарони. Измамници.