134

Етимолог

преди 2 седмици

Гея = Земя. Знячи Гей, това е другият пол на Земята. Тия от снимката на земен парад ли са?

133

до мирослав

преди 2 седмици

мирославе, много си изтрещял бе, в 3 ч. през нощта да пишеш такива глупости, такива като тебе му трябват на зеления плъх за пушечно месо - бягай!

132

ХаХаХаАААААААААА

преди 2 седмици

гъ-3.... Смешковци..

131

Въх

преди 2 седмици

Моа ли да питам тия убавци от Г7 одили ли са у казармата...Май са чели ,,Том и Джери"...

130

Анонимен

преди 2 седмици

За мнозинството държави по целия свят, победата на Русия е още един знак за утвърждаването на многополюсния свят и разхлабването на колониалната примка на Запада. Президентът Путин поведе борбата на Изтока за равни права.

129

Да противодействат?

преди 2 седмици

Или да атакуват? Въпрос на словоред. Русия вече отдавна я атакуват (пардон, противодействат). Колко сме горди със злодеянията си! Ай да ... коя конкуренция е лоялна и коя -не?

128

Анонимен

преди 2 седмици

Гледам, въртят великия сериал Арабела, направен от Чехословакия. А кога най-сетне ще пуснат и другия супер интересен детски сериал Призраци в блока? Гледам, има го в ютюба, ама си е на немски само. Аугуст и Йете Дайбелшмидт. Май е на ГДР и това сигурно е проблема. Както Алтернатива за Германия в наши дни е неудобна за тия карикатури от снимката. Даже и за Мелони, която изпростя и е укро фенка.

127

Анонимен

преди 2 седмици

Групата "Рамщайн" предостави чуждестранната военна подкрепа за киевския режим, докато почти всички останали държави се съюзяват с Русия. Пише го в текста.

126

Анонимен

преди 2 седмици

"Военните линии в новата ера на геоикономическа фрагментация са очертани" - Хегемонът ги очерта и постави България на военната линия. Честито.

125

Анонимен

преди 2 седмици

"ръководения от демокрацията световен ред" - наричат едноличния диктатор-хегемон демокрация.

124

Varg

преди 2 седмици

Страните от ГЕЙ7

123

Анонимен

преди 2 седмици

Това Г-7 намерило творческо решение как да използва лихвите от замразените руски активи в подкрепа на Украйна. Кражбата и вандализма творчество ли са?

122

Анонимен

преди 2 седмици

Виждам отчаяние и сълзи в очите им.

121

Вълканов

преди 2 седмици

С чужда пита, бащин помен. Кой ще връща крадените пари, принадлежащи на Русия. Защо България трбва да връща , заради приумицата на хоа като ***. Стига бедност и на последно място в света по иконмика.

120

Анонимен

преди 2 седмици

И Китай, и Русия гледат на Пиндостан и на неговите слуги като на агресори. Страните от групата готвят потенциален военен конфлит с Русия. Те са струпали 300-хилядна групировка в повишена бойна готовност, заяви отановски чиновник при условие на анонимност.

119

Анонимен

преди 2 седмици

Страните от Г-7 да гледат себе си и собствената си икономика, вместо да се занимават с Великите сили.

118

Анонимен

преди 2 седмици

Те да си стягат *** и да си оправят управлението че всичките ще излетят.Никои не казва че в Неимиген авганистанец е опитал да убие общински съветник и е заколил 25 годишен полицаи на градския площад.По статистика престъпленията на емигранти са скочили 3 пъти и директно си казват кои Авганистанци,Сириици ,Иракци и Турци ,просто щот културата им е различна от европеиската.

117

банана

преди 2 седмици

Тоя пък *** "В Китай не се провеждат избори. В Китай няма демокрация". Епа тук като правим избори през 6 месеца, и сме гоуемата демокраси, сме цъфналЕ и сме вързалЕ!

116

Редят се на опашка

преди 2 седмици

На опашка се редят и ходят да целуват краката на другаря Си в Пекин. С езичета ще излижат и почистят обувките на бай Си и така ще противодействат на БРИКС-а!

115

44% били хахаха

преди 2 седмици

Най-обичам като вземат всичко да мерят в номинална стойност в Американски долари. По паритет на покупателната способност БРИКС отдавна задминаха Г7. Още 2020. А само Китай представлява 33% от световното индустриално производство.