25

Анонимен

преди 2 седмици

Прекалено много неконструктивни и популистки партии се събраха в парламента, които напълно блокират държавата. Като започнем от Копейката, минем през Слави, продължим с Киро, а сега и тези, дето и те не знаят какви са точно. В живота на такива им викаме кибици.

24

Патерица

преди 2 седмици

Няма в коалиция но по втория начин ще обслужвате, защото сте системна партия на статуквото и евроатлантизма и като такива сте излъгали хората, които болшинството българи са против

23

Анонимен

преди 2 седмици

Тази е един много проклет квартален лелчок и са заяждаше със всеки който мине покрай пейката и пред блока

22

пияница мистик

преди 2 седмици

До Мнение === Ами трябва да се яде все пак :) Това позволява всичко. Аз като бях в Перу 2016, бяхме 2-*** българи и още 8 човека украинци и руснаци. Тогава вече през 2014 Пyтаранкaта беше завзел Крим и пратил зелените си човечета да се бият в Източна Украйна с войската на Киев. Виках си: Тези някоя вечер ще се избият. Нищо подобно. Пиеха си всяка вечер и 1 дума не обелваха за политика. Всичко в името на парата :)))

21

Анонимен

преди 2 седмици

С 10 случайни човека в парламента - какво могат да направят? Нищо.... Но пък и лелката точно това каза: ще се опитаме.... а инак - ще усвояват цялата щедро дадена им заплата, т.е. ще се хрантутят и ще чакат следв. избори да вземат над 50%, за да управляват сами )))

20

Анонимен

преди 2 седмици

тази дама колко партии е сменила?

19

Анонимен

преди 2 седмици

Миналата година Марков казваше, че Възраждане е в мафията, а сега Величие в мафията ли е?

18

Анонимен

преди 2 седмици

Тази жена е много антипатична

17

Тарикат

преди 2 седмици

Както беше изяснено от протоколите: за Величие са гласували 237 хил. души! Тоест, около 12% от гражданите. Дори Коцето осъзнава, че това е повече от истинската му електорална подкрепа. Сега разбрахте ли защо всички са в истерия? Не е заради някакви 4%. Управляващите губят почва под краката си. Затова са активирани тролеферми, *** и служби.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Ами да, много е лесно да стоиш отстрани, да си вземаш субсидийката и да намираш кусури, за да изглеждаш умен и загрижен за благото на народа. Лошото е, че много такива партии се навъдиха и блокират цялата държава. Модата тръгна от Славун, който от диванчето е лъв, но когато се наложи да поеме отговорност, рязко даде заден. Тия величавите профани, май са на път да се окажат като него.

15

алооо

преди 2 седмици

Я не изопачавайте думите на тая пчеличка дето прелита от цвят на цвят, опа от партия на партия исках да кажа.Гледах интервюто с нея и точните и думи бяха че няма да участват в каквото и да е правителство.Аз не знам тия за какво влизат в парламента като няма да участват в каквото и да е правителство?Да вземат само заплати и субсидия ли?Или се надяват да спечелят 121 депутата и те като възраждане да съставят собствено правителство?

14

Анонимен

преди 2 седмици

Тези са поредните шарлатани, събрали разни лузъри от различни партийки. Извадили дебелите ланци, невъздържани - типични лимкаджии. Дано скоро се появи истинско и стойностно политическо движение, което цял народ чака.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Войни на светлината, тия, с кво ги друсат, освен с елементарна пропаганда. Тия нямат акъл, с ония си работи да си играят като хората, иначе войни били. Смешници

12

Мнение

преди 2 седмици

Слави Трифотов нали щеше да "чагърта" ГЕРБ?! Ей сега ще видите истинското лице на Лъжецът Слави, как ще седне в скутовете и на Бойко, и на Доган и ще пие мазно турско кафе с тях.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Излиза, че бай Славун ще има безпрецедентния шанс да захлеби богато. Ако пак се направи на интересен, отиваме на нови избори през есента. А тези от Величие май ще вземат да се окажат крайно неумни буци.

10

Анонимен

преди 2 седмици

В диференцирането е слабостта, така ни стопиха. Съюзете се бре, май-муни и ни изведете от калта!

9

Анонимен

преди 2 седмици

Аз съм сигурен, че пенсионерите от Неофит Рилски по цял ден киснат в тик-ток. Но как да е. Иначе тази ли е счетоводката на историческия парк, дето ще го спасява с партийни субсидии?

8

Мнение

преди 2 седмици

Тази Виктория Василева е като "калинка", била е вече в СДС, в партията на Слави Трифонов - ИТН, а сега "Величие"...

7

Анонимен

преди 2 седмици

Ъ, тия до месец, два, ще ги разкарат. Войните на светлината ще потънат във вечна тъмнина. Всичко родено от болни мозъци е болно и не издържа дълго.

6

Анонимен

преди 2 седмици

ТАЗИ АЛЧНИЦА УСПЯ ДА СЕ ДОБЕРЕ ЗА НИЩОПРОВЕНЕ ПОЗОР СТЕ ШАРЛАТАНИ НО НА ПО НИСКО СТЪПАЛО СТЕ ОТБЛЪСКВАЩИ СТЕ