112

да бе

преди 2 седмици

До Българинда ги взривят ама не им стиска че иде зима ..... европа така си го ...след 20 години Китай и русия ще се обвържат с договори и инсталаций така че Европата на колене ще ги моли ....

111

Анонимен

преди 2 седмици

КАК КАКВО?? - ША ПРАТИМЕ В УКРАЙНА ДУЗИНА ДУЗИНИ МУРГАВЕЛЯЦИ ДА ГО ОБЕЗКОСТЯТ!!...

110

Анонимен

преди 2 седмици

САЩ им *** майката на тия газопроводи към Европа, а Русия отдавна си пренасочи пазарите. Сега ще ползвате евтина "азерска" газ, която ще ви превозват по море и въздух като нашия Шенген.

109

Анонимен

преди 2 седмици

ще мине през Исторически Парк

108

Багамеш Пулантине

преди 2 седмици

До Боби за Китай не е много сигурно, в момента там се бичат яко фотоволтаици. Може да ги е страх да индустриализират северен Китай, за да не се излее половин Северна Корея там да работи.

107

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Баку е един от най-богатите райони в света, дето имат залежи на газ и петрол, колкото си искаш, рашките изкараха ВСВ с техните ресурси, те иначе са увехнали отдавна, да не забравя и петрола на Чечня, те затова водиха 2 войни там :)))

106

Анонимен

преди 2 седмици

Министерството на енергетиката в Баку, което многократно се опитваше да увеличи износа за Европа, нито веднъж не можа да го стори, поради липса на физически обеми. Проблемът не е в капацитета на тръбопровода. За да ви продаде Азербайджан газ, трябва първо да го закупи от Газпром.

105

Баба Гошка

преди 2 седмици

Всички си купуват газ от тръбата, щото е най-евтина и за това евратлантиците не я спират, а само нашите НеБинарни политици, отрязаха всички връзки с Русия

104

Ром'с

преди 2 седмици

Азеррите ще купуват газ от Русия с дисконт и ще го продават на европейските "тарикати" с надценка +10-15% над таз от която щяха да я си я купят от Русия.А тоз газопровод е 47-49 % американски и "вътре" в переноса са и Байденови Хънтър и Джо ,тъй че тоз газопровод ще го съхранят .А фирмите от Европа ще се изнасят от Европата...Тъй че нищо хубаво няма в таз новина за европейските гражданини..а шараните ще се радват на таквиз новини и ще манипулират таранките

103

Боби

преди 2 седмици

До Анонимен 99 Силата на Сибир са 4 проекта - всички се изпълняват. Най-амбициозния през Монголия и до Владивосток беше препъни камъка. Защо? Защото северен Китай се развива с много по-бавни темпове от колкото самите Китайци са разчитали. Независимо от това РФ реши да построи тръбопровода дори само да стимулира собственото си потребление. А Китай рано или късно ще му потрябват тези ресурси...

102

Анонимен

преди 2 седмици

Ще продължи да минава през Русия.

101

Галин Костов

преди 2 седмици

Нека го нарежат на скрап, гламарниците. Газът им вече ще минава през България!

100

Бай Дрън

преди 2 седмици

А какво му е на Путин не разбрах. То по тая логика да попитам и кой избра мафиотите Борисов и Пеевски. Да позная ли от раз?

99

Анонимен

преди 2 седмици

Редакторчетата на ДНЕС.РУ по-скоро са се загрижили за състоянието на Газпром, за които лошите новини напоследък нямат край. Разберете редакторчета, Европа вече няма нужда от руския газ. Така както и Китай няма нужда от втора тръба за доставка, която руснаците се опитаха да им пробутат в отчаян опит да компенсират загубите от Европа. на настоящия етап , с Газпром е свършено.

98

Бай Дрън

преди 2 седмици

96, няма такова нещо. Той спомена ако не греша, македонските земи. Само че питай гърците, македонските земи са гръцки и Солун е в Гърция. Демек, всичко е една Македония, била тя гръцка, българска или бинбинистанска. А ти отде си сигурен, кой точно и къде е създал кирилицата? И какво е кирилица, може ли да кажеш?

97

Анонимен

преди 2 седмици

До Бай Дрън, Бай Копейка, кой избра и продължава да избира КГБ ченгето путин според теб? РусНаците или чукчитата?

96

Бай Дрън

преди 2 седмици

94, а защо трябва да пиша с теб? Дай си телефона, да ти пиша ако искаш.

95

Анонимен

преди 2 седмици

За Путин Расия е основател на православието, макетата били създали кирилицата, двуличните сърбета са му уж приятелчета, обаче има един огромен проблем в цялата му изсмукана от пръстите нацистка доктрина, това сме ние българите :)))

94

Бай Дрън

преди 2 седмици

92, Путин ще си замине някой ден, но ти пак ще си против руснаците като цяло. Хващаш ли разликата между теб и мен? Но ще ви видя какво ще правите, как ще захлебвате, ако дойде Тръмп на власт.То впрочем ви видях, как си глътнахте езиците предния мандат на Тръмп и как ние, рисофилите, станахме американофили :) Тогава вие изпаднахте в дупка, незнаейки какво да правите.

93

Бай Дрън

преди 2 седмици

А руснаците в Русия не искат нищо повече от нас, българите в България.Ако говорим за свободата на словото, нека направим сравнение със свободата на словото в Украйна, която ни се дава за пример, какво е демокрация. Аз в Русия не съм видял да ги дърпат за яките и да ги водят на фронта. Не съм видял и да ги застрелват в реките, в опит да напуснат страната си. Няма и отложени избори.