34

malgiorno a tutti

преди 2 седмици

Не било ламята Спаска, най било свинята Спаска :). Туй със сигурност не е гньетило тревица с трици, 'ми направо е било на подсилен фураж за гудета :).

33

Анонимен

преди 2 седмици

Ми то в кравефермата само такива шилета,нормален няма

32

Анонимен

преди 2 седмици

До 33 ти колко лева имаш в джоба?

31

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 30 Па ти си много хубав.

30

:)))

преди 2 седмици

Както отбеляза американски ценител, спечелила е, защото очевидно е изяла всички други участнички.

29

до 32

преди 2 седмици

Тоя пък "пиано" не може да напише правилно, 2 думи не може да върже, ама дава акъли. Ей, много мразя бачкер без 2лв. в джоба да сее морал...

28

Анонимен

преди 2 седмици

Всеки знае, че истинската красота е вътрешната, тя сигурно е декламирала Шекспир докато е свирила на пияно. Пък и не трябва да се преневрегва и факта, че в тази ядрена епоха вътрешните й хранителни запаси биха йпомогнали да оцелее в бункера минимум 6 месеца с ***. След ядрената зима само те ще могат да потвърдят короната й. Възможностите за целяване пак трябва да се брои като качество. Не трябва да сме тесногъди.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Това нещо ако те хване, ще те ползва като вибратор.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Много неприятна цоцолана. Като цяло ненавиждам дебели хора. Вика "хормони са". Тъпче се като невидяло. Имах колежка във ФМИ- викахме й "майката на свинята майка". Структура било, това било, онова било. Всяко междучасие Сникърс и Кока кола. Взе се в ръце. Младо момиче беше, нямаше поражения по тялото си, в момента е фитнес инструктор, редом до топ ИТ спец. Иначе много сте се развихрили в коментарите, пък на вас друго ви куца- слугинаж сте на 80%, по-важна е кариерата от външния вид.

25

Магнитски

преди 2 седмици

Това нещо там на снимката само ШИШИ може да го сбори!

24

Анонимен

преди 2 седмици

Това може да носи и някои предимства. Примерно може да участва и в конкурс по надяждане. Освен това би могло да се брои за полово неутрална и да удовлетвори най новите тенденции в демократическата партия, защото кой ще си позволи да я обиди, като я покани на среща? Пък и кой ще посмее да провери половите й белези, това е отживелица, още утре може да отиде да смени каквото е там долу. То отдавна не го е виждало освен това. Това е и следващото предимство, може да спечели и конкурса мистър Алабама.

23

Анонимен

преди 2 седмици

По красота я конкурира само Искра Фидосова. Но тя напусна активната политика, не е лесно с такваз кръшна снага.

22

До сви майка

преди 2 седмици

Човек за да е здрав трябва да си подбира начина на живот, за да е силен трябва да тренира, за да е умен трябва да учи, за да е красив трябва да се избръсне, подстриже и т.н. Всичко хубаво в този живот идва с усилие. Една градинка ако не я прекопаеш и най-красивите цветя да посееш, плевелите ще ги превземат. Конкурса за красота трябва да покаже най-красивото у човека и другите да се стремят към него. Те показват най-уродливото и така спират хората да се стремят към най-доброто.. било трудно

21

Ергенина

преди 2 седмици

Нашият бивш и бъдещ министър председател е дошло горе същите килограми. Ергенина е,похотлив е,а като му падне пердето и мъжле може да забремени! Та мисълта ми е,що не вземем да ги оженим и да скрепим българо-американската Дружба по стар Визаннтийски обичай

20

Анонимен

преди 2 седмици

Западният свят стремглаво се сгромолясва. Такъв е животът - махало, спирала. Жалко е, че нас пак ни управляват продажни некадърници и пак сме с пропадащите.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Имаме ерген точно за нея. Шиши. Ще си паснат и по свинеатлантическата линия.

18

БРАВО !!!!

преди 2 седмици

Какво лошо има в това? Щом в България мутра може за N-ти път да печели парламентарни избори,защо в Алабама да няма АЛАБАЛА с избора на мис,та дори това да е 150 кг-мово пАра Се!

17

До 14

преди 2 седмици

В българия също има дебели хора, но не и толкова тежко затлъдтели. САЩ са в топ 10 на най-затлъстелите народи.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Важното е че няма член

15

Сви майка

преди 2 седмици

е то е ясно че това е заболяване!Много са такива и за съжаление още много повече ще има!Не мисля че се толерира затлъстяван,по-скоро се дава шанс на хора в подобно състояние?Имам черен колега,дъщеря му на 15 стана такава?Какво ли не опитваха хората,нищо не помогна!Човека нема да си утрепе детето,с ГМО отровите така изглежда бъдещето.Дали да се дава подиум на подобни?Ако нарастват процентно е неизбежно,просто факт!Реална действителност,все още не е стандарт!