28

Анонимен

преди 3 седмици

Но ние говорим за това, че удряли по един балон или направо думкат патрони от сифона... В същото време, Лекси-то, едно бившв полицейско кученце, като го закарам рпед гиманзията ВИЕЕЕЕ като чакал, защото е обучено да надушва трева, кока и доста от модерната синтетика.

27

анонимен келеш

преди 3 седмици

А според статистиката в русия близо 25 милион души нямат средства да си купуват легален алкохол и прибягват към алтернативни методи за да си махнат главите по руски падайки под масата за най кратко време:):):)По съвместност най хитовите питиета за руските бедняци,алкохолици са свързани с метиловия спирт като препарата за почистване Бояришник:):):)Мужикът има най краткотраен живот,най ниска средна възраст на смъртост в цял свят точно по тези причини:):):)

26

Анонимен

преди 3 седмици

Дрогата е най-доходната финансова ХРАНИЛКА , КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ , УПРАВЛЯВАЩИТЕ , СЪД. СИСТЕМА , ПРОКУРАТУРА , СЛЕДСТВИЕ , НАЧАЛНИЦИТЕ НА РПУ-та И ТЕХНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ , ДИЛЪРИ , ...И ПОДОБНИ ... РЕЗУЛТАТ :Над 1 млн. , млади българи , НИТО УЧАТ , НИТО РАБОТЯТ , И ВСЕКИ ПОЧТИ 1-ви , Е НЕГРАМОТЕН . Да ''благодарим'' , на изброените Бг-ИНСТИТУЦИИ !!!НЕ ВИЖДАТ ЛИ В ТАЯ ХРАНИЛКА И ТЕХНИТЕ ПАРИ , НА ТЕХНИТЕ ДЕЦА ? ЗА ЗАВИСИМИТЕ , ОСТАВА ЕДИНСТВЕНО --- ДА ОСТАНАТ ЖИВИ , ВСИЧКО ДРУГО ОТПАДА ....

25

Атмаджа

преди 3 седмици

До АнонименЩе вкараме по-скоро дилърите и производителите.

24

пияница мистик

преди 3 седмици

До ъъъъъ === Отдолу пише откъде е. От Pixabay, защото там снимките са безплатни. Нямат абонамент към Shutterstock, защото там всичко е платено и скъпо, а най-вероятно крадат от редакцията парите уж за платени снимки, а слагат фрее имиджес :)))))))

23

Анонимен

преди 3 седмици

Има предлагане, защото има търсене. Преди пак правиха опит да предлагат, ама не се търсеше толквоа, защото се водеше за мнгоо лошо. Но днес е яко. Половината поп-звезди да тежки наркомани, а другата половина казват, как след годни злоупотреба, най-накрая са се изчистили от наркотици, като събощението е "Друсах се като магаре и пак съм мулти милионер и светновно известна звезда!"

22

Leed

преди 3 седмици

Пенциите пак вият на умряло и се вайкат. Обществото пропадна, край! Всички ше умрем, младите не стават за нищо и т.н.

21

Милиционер Шапков

преди 3 седмици

Тея младите, си инжектират трева, шмъркат газ. Изобщо безобразие. Тука всичките ми колеги полицаи никога не са помирисвали наркотик. За това и не правим нарко тестове в работа, защото са безмислени.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Единствено диктатура може да спре наркотата, но тогава нема да има демокрация :)) Та тя самата държава се изхранва от това нещо, понеже имаме мижава икономика :)))

19

Ти си

преди 3 седмици

Началник отдел "Борба с наркотрафика" в Митниците.Защо тези тревички са влезли в масова употреба? Или ние сме да констатираме и водим статистика?

18

ъъъъъ

преди 3 седмици

а на бас че снимката е извадена от некой небългарски сайт :)

17

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 9 - Да речем, че вкарат такъв закон. В моемтна има десетки, ако не е стотци хиляди малолетни, които имат марихуана. Ще ги вкараме ли вискчи в затвора и то за 20 години? За какво? За това, че на теб не ти харесва или че си се провалил като родител?

16

Анонимен

преди 3 седмици

Разпространяването и трафика на наркотични вещества не става без "Чадър" от служители във висшите държавни, правосъдни и правоохранителни институции!!!!

15

Анонимен

преди 3 седмици

До До 1 - Ами виж - нашите жунралисти се учат, да копират хора от преди 30 години и затова статитиите понякога звучат абсолютно неадекватно. Все едно ги пиеш някой 65 годишен, прекарал целия си живот в малко селце в Балкана, пред 1990-та година, нечувал за марихуана и амфетамини.

14

пияница мистик

преди 3 седмици

Моята е същата. Дойде ми в полунощ от Марс, не знае къде се намира. Амфети + трева, че и водка. Уп енд Даун и така до сутринта. Преди малко се събудих :)))

13

Анонимен

преди 3 седмици

Тия откриха топлата вода.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Ми подражават на политиците ни, кво!

11

Защото са глупави

преди 3 седмици

И родителите им са *** овце, израстнали на дрога, без амбиции и умения.

10

Гербер Копейков

преди 3 седмици

Тревата се инжектира и е много опасна,има цели нарколаборатории където синтетично я произвеждат, за сметка на това обаче алкохола,цигарите и хазарта са напълно безопасни за младите, ако се консумират с мярка и им се намали рекламата.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Тя тревата до някъде е по полезна от алкохора. Вредите от него са по-големи.