65

реално

преди 3 месеца

те знаят,че сме мишоци и няма смисъл да искат

64

читалище заря

преди 3 месеца

твоето лице, коги заложиш статията за поредния свален руски самолет за след 2 часа, и се налага да триеш на ф22 коментарите, докато пъкне.

63

IQ 3.14

преди 3 месеца

До Сата НАТОУкраинците, за разлика от поколенията шумкари ползват старите щайги за платформа. та, двигател/ходова част- останалото е относително. тва че наще първо си помислиха че са страшни хитреци, че са отчели помощ, и второ си помислиха че са супер гениални, щот ше се натегнат на султана че са пробутали ръжди за чисто нови, е отделна тема

62

Наблюдател

преди 3 месеца

Тя нашата техника не може да стигне до границата, пък какво остава до Русия... Много шум за нищо.

61

Анонимен

преди 3 месеца

То е руско и трябва да иска от Русия разрешително.

60

Кацапет

преди 3 месеца

Абе, Стига с тая укросвиния, забравете... Свиквайте към Юго-Западни федерален окръг - Новороссия.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Ами да си дадем старите *** на Зеленски

58

Сата НАТО

преди 3 месеца

Добре, че са дали близък план, да се види с какво "помагаме". Даже не са си направили труда да сметат съчките отгоре, които са се натрупали след 30-годишно гниене в некой храсталак. Срамота, ***!

57

стига овъртане

преди 3 месеца

Украйна , всъщност режимът може да иска едно или друго , въпросът е защо ние въобще даваме , състрадание , солидарност в конкретния случай не вършат работа , най-малко спомагаме изтреблението .

56

До 55

преди 3 месеца

Тскова каъо тебе няма изчиствабе не се мучи. Русофилите не са ти виновни. Така си се родил такъв си и рака живееш.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Това чудо на снимката пристигна ли вече в Украйна?

54

Анонимен

преди 3 месеца

Ракетен Пропърдопелен Автоматичен Говномет, хвърлящ по 248 *** в минута.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Могат да вкарат само наемници. В противен случай излиза, ча натовси държави вземат учасие и става много ядрено положението.

52

Атмаджа

преди 3 месеца

До АнонименГоркичкият ми наивник,той!Българите няма да се бият дори на своя територия,защото имат армия която се побира на един стадион,а ми говориш,че ще се бият за чужда страна.Ако искаш,отивай!

51

Сата НАТО

преди 3 месеца

България досега не е помогнала с нищо на Украйна. Нали виждате какво товарят на снимката - ръждясала гробница, която е била БТР преди 50 години. Дори да го излъжат да запали и да се движи, този модел не представлява никаква защита срещу съвременните оръжия - който влезе в него, няма да излезне жив. Затова пък Шурла-Бурла Тиквен гъс угодливо подтичваше около Путин и даде коридор сърбите да си превозят купища ново руско и китайско оръжие.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Отивам да фърла един душ. Контактът с русофили ме омърсява!

49

Анонимен

преди 3 месеца

Ще има ли контранаступ ? Кво се правят сякаш в украйнската армия са само руси синеоки двуметрови с тела на културисти и фотомодели.Като ги гледам по каналите в окопите -кални,прашни с бради по половин метър опърпани раздърпани- сложили си жълто и синьо тиксо по ръцете и каските да не ги стрелят техните... Жалка история Тая война трябва да спре за да остане нещо от Украйна.Не е умен Зеленски от 4 години само губи и не си променя тактиката.

48

До 50

преди 3 месеца

Те не са рускоговорящи така че нямс да се церемонят с тях. Масово унищожение и край.

47

Анонимен

преди 3 месеца

50, Русия няма проблем. Колкото вкараш, толкова ще смели и ще ти ги върне в ковчези

46

Атмаджа

преди 3 месеца

До *** УкрайнаЕ,па то ако в БГ стане война ще е същото.Никой няма да се бие за клавиатурни мишоци като теб.Колкото до другото,никъде не е казано,че жените трябва да имат деца само от сънародници,ако те са неудачници.Може и да са чужденци,стига да са добродетелни.