91

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Всеки има право да гласува за когото си иска. Въпроса е: Знаеш ли нещо за лидерите на въпросната партия, и прочел ли си програмата на партията? За Величие от две години пише в нета. Единия от лидерите им, Ивелен, е известен с имотни и други измами, твърди се, че е откраднал 64 милиона. Другия е подподполковник, уволнен от службите. Строят "исторически парк", уж за възвеличаване на българската история, но реално пробутват руски лъжи за историята ни... Но, браво, че си гласувал.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Величие са секта измамници .. Издртъжката на ОПГ ГЕРБ е скъпа.. Затова ЦРУ ще ги замени с Величие , сектата се управлява с по-малко ресурси..

89

До 91

преди 3 месеца

Не съм гласувал за Величие но на следващите избори ще го направя.35 години гледаме какви ли не физиономии.Това е пълна подигравка с този народ.Щом те се подиграват с нас и ние ще се подиграваме с тях.Моят вот ще е протестен вот.За Величие си гласуват хора и които вярват в тях.Аз ще гласувам ей така на пук на всички останали.

88

Девствен пояс

преди 3 месеца

Ако правилно разбирам в 23-ти и 24-ти МИР у Софето, тряя се оди с девствен пояс.Доста активен либераст е плъзнал по улиците.

87

Боби

преди 3 месеца

ДПС спечели от разочарованието на тези, които не гласуваха. От всичкото това те се възползваха и заслужено си заеха второто място. Онези дето не гласуваха да гледат сега и да си вадят изводите за следващите избори.

86

София не е на ПП-ДБ!

преди 3 месеца

Огромна лъжа, измама е, че ПП-ДБ са спечелили вота в 23 и 24 ОИК София! В двата района има предимно районни кметове на ПП-ДБ, които са си позволили огромна фалшификация на изборните списъци! Има увеличение на броя на избирателите спрямо тези от парламентарните избори през 2023 г. са увеличени средно с по 200 човека на секция!

85

До 89

преди 3 месеца

Моля, разкажи нещо повече за тази партия и хората зад нея! Защо ще гласуваш за тях? Ей така, да разбера как разсъждавате, бре хора немислещи

84

До 89

преди 3 месеца

Точно така! И аз смятам така.Ще се гласува за Величие докато българската политическа система придобие някаква нормалност.

83

Анонимен

преди 3 месеца

От сутринта почти навсякъде и почти по всички медии се плюе по Велчие.Няма значение от вида на медиите.Ужасно е това.Покрай тази история осъзнах каква мафия представлява българската политическа система.В каква престъпна матрица сме.Не знам за Вас но аз лично вече винаги ще гласувам за Величие.Ей така напук на всичко това.

82

морски

преди 3 месеца

Нормална държава ?! Та ние едни избори не може да проведем по нормален начин !!

81

Анонимен

преди 3 месеца

До До 80 Вероятно не бяхме приети в Шенген, когато беше спокойно време и бяхме изпълнили всички условия, поради доносите и лъжите написани срещу България от Христо Иванов до всички европейски и американски институции. Хр. Иванов от години работи срещу България, в полза на олигарсите Прокопиев, Маджо, Бобокови и т.н. Същите, заедно с Черепа финансираха протестите и хаоса довел до служебните на Радев, Киро и Кокоро. Явно вече е станал ненужен, и го принудиха да хвърли оставка, Следва Величие..

80

До 84

преди 3 месеца

Виж какво, аз съм разбрала, че на *** човек, каквото и да обясняваш, няма полза! Те си мислят, че ПП и Корнела им вдигнали два пъти заплатите, три пъти пенсиите и са страхотни. Ама че цените се качиха пет пъти и покупателната способност е в пъти по-ниска, няма как да го обясниш на човек, който няма акъл и образование! Не се занимавай изобщо с идЕ.оти! Хубав ден!

79

Ганчо Цончев

преди 3 месеца

Важното е руZките партии като ГъзpaждaHE да бъдат изолирани. Пътят ни е ЕС и НАТО! Не подкрепяйте слуги на масквата, които имат за съжаление голямо влияние в изстрадалата ни родина.

78

Анонимен

преди 3 месеца

До до 76 Какво са откраднали Киро и Кокоро? Милиони от пуделгейт, милиарди от заемите, които Кокоро изтегли, например ония 9 милиарда, които се изпариха в небитието за 9 дни, или онези 5 милиарда откраднати от българската енергетика...И, това са само кражбите, за които знаем, а реално колко са откраднали знаят само крадците. Предполагам тепърва ще се разберат още много далавери, кражби и измами на киртаците. Знае се за измамите им в Божурище и Ловеч, за съжаление прокуратурата ги покри и мълчи.

77

До 80

преди 3 месеца

Защото не могат да мислят.

76

До 76

преди 3 месеца

ПП направиха сглобката,защото се опитаха нещо да променят,а нямаха мнозинство.Но ГЕРБ и ДПС се съюзиха и ги провалиха.Промяната не разбра колко силна е мафията в България.А народа,вместо да гласува,гледа сеир.Затова ще си останем вечно на последното място в Европа.

75

ЗАЩО?

преди 3 месеца

Защо всички,които подкрепят Боко не си дадат отговор на въпроси като:в спокойните времена не влязохме в Шенген и в еврозоната?Само една четка трябваше да се мацне на КПП-то.Защо магистралите,които ТОЙ построи имат гаранция само 5г?Къде отидоха парите за свлачищтата,за язовирите,за които не е ясно кколо са и как се стопанисват.Щеше да прави държавни бензиностанции-къде са,защо не е построена детската болница,защо останахме последни в ЕС и пр.Как за 1 г.може да се премахне мафията,оплела д-вата?

74

до 76

преди 3 месеца

Няма какво да се извиняваш. Ти си бъгнат. Какво по-точно са "откраднали", недоразумения човешко? Лъжците не са опасни, стига да ги игнорираме. Проблемите идват от такива като вас, които им вярват и на практика ги АКТИВИРАТ.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Брейка съм го гледал преди време! Все против промяната говореше! Има подчертана склонност към герберастия! Тези са малко по фаворизирани от Синя България, Мая и оная дето има тен, както и още 5-6 - да роят, разбиват, обезсилват истинския вот срещу Герб!

72

Дааа

преди 3 месеца

Сутринта имаше едно допитване-колко процента са доволни/недоволни от изборните резултати.20% са доволни,80% недоволни.Точно 20те % са гласувалите и длугите-негласували.И от какво ще си недоволен от резултатите ,като не си гласувал!?*** и гласувай ,та да си доволен после,не да ручиш и да дращиш тук!И сега е задължително гласуването,но трябва да има и събираеми глоби,та дасе промени нещо.В България стана професия " недоволен"!