53

Гении

преди 2 седмици

За да отмият срама от PISA снижиха критериите на малките и големите матури, дадоха точки, заради собствените си грешки, орязаха произведения и сега не ги е срам да се хвалят с "най-високите резултати". Самите учители не вярват, че най-големите *** са с по-високи оценки от изпитите отколкото през годината. Пълна подигравка и лицемерие, а не могат да напишат правилно абитуриент.

52

Анонимен

преди 2 седмици

"Децата му неграмотни, но той много правилно ги възпитавал" Твойте каква грамотност получават? Грамотнмост на порно актриси ли? И се оплакваш, че "синус и косинус в живота за нищо не са ти послужили". Каква Европа, какви 5 лева? България се намира в Европа, а не в Африка! Къде ти е грамотността? Самият ти не си получил никакво нормално образование, нямаш никаква здравна култура, дори елементарна обща култура нямаш. Жена ти са я думкали 500 мъже и се бориш да не изглежда развалина.

51

Защо да има тест?

преди 2 седмици

За парлама.

50

Анонимен

преди 2 седмици

От една година следвам магистратура и 99% от изпитите ми ги написа chatgpt.. Изобщо не се шегувам, нито преувеличавам. Толкова за "смисълът" на съвременното образование.

49

Анонимен

преди 2 седмици

Забавни коментари. Българинът, както винаги е морален стожер. Ама, видиш ли, най-бедната и престъпна нация в цяла Европа. От правилно мислене, разбира се. Който разбрал, разбрал. Децата му неграмотни, но той много правилно ги възпитавал- Европа му била проблемът. Тъжна картинка са нашите бачкатори неграмотни, наистина. И то се вижда моментално по доходите им, както долу е написал един човек.

48

Анонимен

преди 2 седмици

До до 43 Само за отлични оценки не ми говори! Имам наблюдения в "елитните" гимназии как се пишат оценки! Принципът е следният - има една малка част от децата, които си учат и си изкарват оценките, а всичката плява, която вместо на училище, ходи да се дpогира пред училището, се пуска да минава, естествено с 6, за да не се разваля имиджа на училището, без да им правят проблем, че не присъстват в часовете. Така се осигурява една спокойна среда на тези, които искат да учат и всички са доволни.

47

Академика

преди 2 седмици

Проблема на българското образование от 1944 г. насам е, че то не е практически ориентирано. Нашите деца излизат супер теоретично подковани без грам практика за реалния живот.Не мога да познавам действията със синус и косинус, тангенс и котангенс, а да не знам от коя страна се държи лопатата.В живота ми доста често се е налагало да взема лопата по един или друг повод, но тангенс и котангенс съм използвал в 9-ти клас само.

46

Анонимен

преди 2 седмици

До до 43 - Никой тук не ти вижда нито данъците, нито оценките на децата ти. Виждат само колко си плиткoyмен. Плачевният правопис за който говориш е точно твоят правопис. Приносът ти за обществото е нулев. Даже е под нулев, защото борбата ти в живота е единствено да накараш хората да нямат морал, че да може малко или много самият ти (човекът без морал) да се почувстваш не толкова много прецакал се от глyпост в живота си. :))

45

Анонимен

преди 2 седмици

Прав е за матурите в 4 и 10 клас. Абсолютно ненужни са. Но не са само те недомислиците. Крайно време е матурата по български да се раздели на 2 - една задължителна само с български и една по желание само частта по литература! Който го влече да разтяга локуми, да си се явява на литература, няма лошо. Но учениците трябва да знаят български език, а не кой какво е казал за някое произведение!

44

до 43

преди 2 седмици

С какво мислене съм показват платените ми данъци, отличните оценки на децата ми и приносът ми за обществото. Както и при теб- плачевен правопис, нисък доход, нисък интелект. Не се засягай, ама си ми ясен.

43

Анонимен

преди 2 седмици

До до 41 - На мислене си като жена. И то лека. И децата ти ще си докарат сами СПИН заради начина по който ги възпитаваш. Аре пътувай.

42

до 41

преди 2 седмици

Аз съм мъж на 37 години с 2 деца. А ти си патриархален татко без 2лв. в джоба. На такъв ми мязаш :)

41

Анонимен

преди 2 седмици

До до 34 - Стига си оправдавала себе си. Много ли ти харесват семействата с разводи, децата останали с един родител, липсата на нормално възпитание, епидемиите от ХИВ, венеричеcки болести, бездетността заради xламидии, психическият тормоз и униженията при изневери, липсата на доверие и възпитанието в тотална безотговорност?

40

Анонимен

преди 2 седмици

Учебниците по философия, освен че са пълни с откровени безумия, имат и множество фактологични грешки. Освен това, самото изучаване на подобен предмет в средното образование, си е чиста лудост и недомислие.

39

до 34

преди 2 седмици

За жалост, българинът е с малко соц мозък от село и не разбира съвременните ценности, именно, че интелектът, кариерата, добротата към околните, вярата, полезността към обществото нямат особено общо с това с колко души си имал интимен контакт.

38

до 34

преди 2 седмици

Всички участници в съобщението ви са с мозък като канализацията на градска тоалетна.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Имахте възможност на 9 да гласувате за Възраждане и и в сектор Образование щеше да настъпи революция изразяваща се в премахване на *** матури , на делигирани бюджети и мандатност при директорите. Не го направихте няма да се оплаквате живота в България се командва от Козяк 16. Приятно ли ви е местата във Вузовете и филиалчетата да са повече от абитурентите. Защо да си дават зор да учат тогава?

36

Доц Всичкологов

преди 2 седмици

Съвременното образование става все по-безсмислено и ненужно. Крайно време е хората (особено тези в по-бедни и незначителни страни) да разберат, че: философ, социолог, теолог, психолог, педагог, политолог и пр., не е професия, а хоби.

35

дребнав

преди 2 седмици

1. Цитираният от вас Булгаков е вече забранен в Украйна. Така че може да получите мъмрене. 2. Финландия, наистина, от много години е в челото на класацията за образованост, което не попречи да извършат огромната глупст да влязат в НАТО, още да сринат връзките си с основния си енергоиточник, след което да последва силен икономически спад и нужда от поддържане на голяма армия, разположена на хиляди километри сред неуютна природа, Имат наивно упрвление, "расло в саксия"

34

до 33

преди 2 седмици

Леката жена няма общо с интелект и манталитет да се учи или не. Имам сума ти леки приятелки за секс до една с прекрасни кариери и печелещи отлично с АКЪЛ. Не като плиткоумните фризьорки или нечии държанки. Просто си се виждаме с цел забавление БЕЗ финансови очаквания от никого, редом с други си се виждат- доста разведени има. Има по-разкрепостени момичета просто. Вече публично да го заявяваш си е излагация, разбира се. Една от бившите ми приятелки имаше сигурно 1000 бройки. Член на МЕНСА е...