32

Анонимен

преди 2 седмици

Двуличие отиват към ГЕРП.

31

Руси

преди 2 седмици

До 31Как да ги чуеш като ги заглушават пич,не видя ли сниши наглия Бойко Василев дори им обърка името ,гадните журналая контролират общественото мнение !Григорова я дават понеже има лоби да налива ***.

30

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Един призив към ДНЕС. Дали не може да направите така,че да се вижда кой как клика срещу всеки коментар? Аз мисля,че откритостта е важна за общението. Хайде нека да стане така,че да видим кой харесва и кой не харесва дадени коментари. И ако е възможно ID-то. Е?

29

Public enemies

преди 2 седмици

Какво е туй величие, какви са тези интернет популярности, Ваня Григорова дето всеки я гледам по ТВ е 1;5 % а величие ги чух за пръв път тази сутрин.

28

след

преди 2 седмици

толкова много СКОРОШНИ кражби и продажби как ППиДБ имт такъв резултат -явно е заложен в машините -АКО политиците искат голяма избирателна активност трябва да въведът гласуване през интернет -няма да открият топлата вода и много негласуващи ще гласуват ,а машините се доказаха още във Венецуела :) за това НЕ гласувам

27

Анонимен

преди 2 седмици

Правителство само с втория мандат на ДПС и Пеевски премиер. Киро и Асен чистачки в парламента, а Боко - шофьор, че няма работна ръка.

26

Дарк

преди 2 седмици

Феновете на възраждане изглеждат като връщащи се от погребението си

25

до българин

преди 2 седмици

Смени си народа тогава бе? Още повече ни отвращаваш! Ти откъде знаеш как бихме гласували? не си мисли,.че щяхме за твоите да гласуваме, след като явно не сме!

24

Анонимен

преди 2 седмици

Бая над ръба е като гледам

23

Анонимен

преди 2 седмици

Явно българите си искат турското робство,щом не искат да гласуват.

22

Анонимен

преди 2 седмици

каква националистическа мука...

21

анонимен

преди 2 седмици

Бойко бил "окрал милиарди от бюджета. Така е - с тези "окрадени" милиарди построи магистрали,пътища, стадиони, спортни зали, детски градини и площадки, метро и мн. др., а ПП с "неоткраднатите" милиарди построиха грънци и таратанци и увеличиха пенсии и заплати с 50% , а инфлацията със 100%, но най-голямото им постижение бяха построените от тях въздушни кули с примамки за лов на бе-з-мо-зъчни шарани.

20

Келнер

преди 2 седмици

Ранните, неокончателни резултати от преброяването на гласовете показват мек и тих протест на българският народ (срещу мутро-политиката на шишко-гербанките) и означават, че мнозинството от населението вече не разчита на Възраждане, и не се заблуждава от мушингиите на Величието (пешка като Атака, полезен ид иот), но търпеливо чака Трети Украински Фронт, за да спаси отново България, (както вече беше през 1944 г), за да бъде освободена от еврокраварския гнет.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Борисов е първи тона е Шарлатаните заминаха жалко за България 3 години разруха саботажи грабежи невиждани лъжи телевизии ни убеждават колко са бели шарлатаните а работа за държавата никаква нямат само очерняне

18

до 11

преди 2 седмици

Ето я и схемата как Полковника е патерица на ГЕРБ : Открадна гласове от Възраждане, като се представя за тяхна алтернатива, а всъщност го финансира НПО от ФАЩ. Сега Няма да направят правителство и пак безкрайни избори с тази разлика, че този път служебното правителство вече е на ГЕРБ и главчото!

17

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Малко инфо за Испания,защото познавам,гласувал съм,живял съм там.След безобразната наглост на Санчез,който се декларира фашист антисемит изборите,макар и с малка разлика бяха спечелени от Партидо Популяр. Не се заблуждавайте обаче,че Испания ще промени дори визията си към справедлив Израел.Защото ако червените са фашисти в Испания,то си представете какви са сините на потомците на Франко.И не забравяйте,че Испания е просръбска ! Разум в Испания има само в двете Американски Военни Бази .

16

Анонимен

преди 2 седмици

При толкова сгрешени протоколи и броене на тъмно/Враца/смятате ли,че тези резултати са реални?На ГЕРБ и ДПС са добавили поне по 2%,ако не и повече.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Копеѝкин подаде оставка.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Христо Иванов бил подал оставка, то Макрон си отива те за седящия в Пеевски пишат.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова съвсем изпаднала Нинова какво стана с моделът Борисов хахахахаха виж се къде си