144

до 131 от славянин

преди 2 седмици

А дали мистър-хер-мосюто ''историк'' е наясно че първият използвал думите ''славянство'' и славяни'' е хърватския монах Франо Орбин (Мавро Орбини) в книгата си от 1601-ва година ''Славянското царство''!? Очевадно е че мистър-хер-мосюто не е наясно! А по ''логиката'' на мистър-хер-мосюто не би трябвали да има и индианци и ***, защото въпросните никога не са наричали себе си с тези имена, те са им дадени от европейците!

143

Всички са в кюпа !

преди 2 седмици

В политиката МОРАЛ И ПРАВИЛА , видяхме , пак няма !

142

Анонимен

преди 2 седмици

132,отдавна трябваше да се отнеме бг. гражданството на хора,които живеят в чужбина от почти 40 години! Как може да имат право на глас в управлението на БГ хора,които не внасят данъци в хазната,нямат имоти в БГ и нещо повече,много от тях са родени в Турция и дори не знаят бг език. Пълна подигравка с народа ни е ДПС и техните гласоподаватели от Турция.

141

Анонимен

преди 2 седмици

Номерцата на герб и ДПС :Ще излъжат ИТН , че ще правят ''експертен'' кабинет , и една година ще ги баламосват докато усвоят /присвоят/ , европейските пари , а после ,... един шут по ИТН !

140

Маг Минчо

преди 2 седмици

Имаше една хубава песен на Скорпиънс от края 80-те,която се казваше "Вятърът на Промяната". Чудно как един хит музикален се превръща в погребален и прощален?

139

Анонимен

преди 2 седмици

Така май стана по-добре. Ако Герб и ДПС бяха в опозиция може би щяха да оцелеят. Но като *** управляващи ще бъдат пометени от новата политичекса вълна в Европа случила се вчера. Изходът от изборите във Франция и САЩ ще са окончателният им финал в БГ политиката.

138

Анонимен

преди 2 седмици

До до 122 от славянин "Ти сигурен ли си че ''Величие'' действително са за нато!?" - Ами ако Николай Марков не лъже, значи са "за" НАТО. И снощи, и днес го каза по телевизията. Виж ако до утре си промени мнението може и да са "против" НАТО. От такива партийни лидери всичко очаквам, както и от гласоподавателите им.

137

Анонимен

преди 2 седмици

Много ме кефи как някакви партии които никога не съм ги чувал, изведнъж ХОП в парламента, как стават тези магии Господ знае

136

Българин

преди 2 седмици

Мене НАТО много ме кефи, НАТО ни пази от Путин. Ние Българите живеем добре в ЕС и НАТО, затова аз много го уважавам полковник Марков, защото НАТО ни дава сигурност и стабилност, за България и за нашите деца.

135

Анонимен

преди 2 седмици

До до 114 от славянин "Така е, от всички губещи ''Възраждане'' е загубира най-малко гласове, които са отишли във ''Величие''" - Как така хора гласуващи за Възраждане ще гласуват за Величие? Нали едните са против НАТО, а другите са "за" НАТО? Или викаш то тези гласуващи не се интересуват от такива маловажни теми. хахаха

134

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен--121 Не знаеш ЛИ , че ТОЧНО , БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА , негово високо мошеничество , лицето , др. И. Й. Костов , ВКАРА ДПС В ПАРЛАМЕНТА ...

133

до 122 от славянин

преди 2 седмици

Ти сигурен ли си че ''Величие'' действително са за нато!? Аз не съм сигурен, това че го заявяват е прикритие, за да не бъдат обявени за ''путинисти'' от пандж.ндерите!

132

Анонимен

преди 2 седмици

Про ст народ. Нямало да гласуват,че всички били еди какви си. Ама турците си гласуват. Срам. Вземвте сега това ДПС да ви направят още джамии и прасчо да завземе всичко. Децата ви ще страдат щото сте про сти и мързеливи. Ракията,салатата,хазарта и вечното мрънкане,че нямало управяне. Даже политиците се оказаха по-читави от половината народ. Онези не ги мързи да се правят на клоуни за някой глас. То малко им трябваше. А заради мързелите сега най-корумпираните ще ни управляват.

131

Анонимен

преди 2 седмици

До до 107 от славянин - Гледам някакъв коментиращ се мисли за славянин. Дали е наясно, че тази дума за първи път се използва по времето на Екатерина Велика? Дали е наясно, че хората за които сме учили, че са славяни, всъщност никога не са се наричали славяни сами? Изобщо какво знае за славяните? Нека позная - това, което руснаците са му казали хахаха Г-н Перун, ще ни споделите ли скромните си познания за племето славяни?

130

Българка

преди 2 седмици

Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.

129

абе

преди 2 седмици

не се напъвайте, правителство пак няма да има народа казва: два остри камъка брашно не мелят! ......а тука всички са остри камъни...всеки е прав, другия крив...думата "уважение" я няма в нашия политически речник!

128

до 114 от славянин

преди 2 седмици

Така е, от всички губещи ''Възраждане'' е загубира най-малко гласове, които са отишли във ''Величие'', но пандж.ндерастията надува свирката, за да скрие своята най-тежка загуба!

127

Анонимен

преди 2 седмици

Не можем да уцелим на ''атлантици'' и рософОБИ , в тая държава , и тВА си е !Изброените , са аутсайдерите сред народа в БГ , за една нощ станали такива ,... за ВЛАСТ !

126

Анонимен

преди 2 седмици

Подобно политическо задръстване беше станало и през 2005г., отново със 7 партии в парламента, и сложния пъзел беше решен с безпринципната Тройна коалиция! Сега вариантите са пак или нещо такова, или промяна на модела - мажоритарни избори, или бонус 40 мандата за победителя, както в Гърция

125

Анонимен

преди 2 седмици

ИТН почти колкото БСП , хахаха . Още 2-3 пъти избори и БСП са в историята .