163

Анонимен

преди 3 седмици

Нещо сте объркали заглавието, лютата битка е за третото място, защото разликата между ПП и Взраждане е по-малка отколкото ДПС и ПП

162

Боби

преди 3 седмици

Турците гласуват масово под строй, а българите не гласуват. Затова ДПС ще спечели следващите избори. Аз поне гласувах, и то против първите 6 партии. Гласувах за последната партия, а именно партия Величие.

161

Анонимен

преди 3 седмици

Кои са те с 23,65% ? Довчера малко ли реваха по улиците и пред н.събрание? В политиката ако падаш един път втори шанс за първото място няма.. явно парите са по силни от фактите..

160

славянин

преди 3 седмици

Тук някакъв наричащ се ''българин'' предпочитал да ни управлява ПРОТУРСКАТА феодална партия ДПС, а не пробългарската действително демократична партия ''Възраждане''! Правете си изводите до какво цивилизационно дъно е стигнал средностатистическият чалгаризиран скара-бираджийски ***!

159

Анонимен

преди 3 седмици

Ейййй,ЦИрК,само да смеете да сложете турци на втора позиция ,ще ви нацикат у цитката!

158

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБ ОТ МНОГО НАПЪВАНЕ ЩЕ ВЪРНЕ ТУРСКОТО РОБСТВО.

157

баба Пена

преди 3 седмици

Къде е оня Бабикян и оная другата от бесните стари пенсии, а, къде сте бря

156

Прогнозна коалиция

преди 3 седмици

Бойко, Пеевски, Слави

155

Анонимен

преди 3 седмици

Хахха, Българчета ще Ви управлява мафията на Бойко и Пеййевски. Този път обаче без контрол ще правят каквото пожелаят, защото няма да има ПП-ДБ . Българчето само доказва, ме е Зле! Всичко доказва, че Българина е склонен към самоунищожение!

154

баба Пена

преди 3 седмици

Искаме промяна в конституцията при следните условия: Да не се изплащат субсидии докато не се сформира правителство и то да управлява най малко 24м. Така ще се спре точенето на държавата от разни партии и партийки. Ами то си стана доста хубав бизнес.

153

до 135 от славянин

преди 3 седмици

Пробвай с нещо по-различно, ''Възраждане'' иска ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕФЕРЕНДУМ за нато, което не означава автоматично излизане от нато! Иска реформиране на ес, което не означава излизане от ес, та пробвай да ни лъжеш по-интелигентно! А ДПС е на първо място ПРОТУРСКА партия, не проевропейска и пронатовска! ''Евтини самолетни билети, руски лади'', пробвай нещо по-интелигентно да напишеш!

152

Анонимен

преди 3 седмици

На следващите избори с гласовете за ШишиМагнитски от Турция първа ще е етническата партия.Земята на Ботев и Левски, отново ще е робска земя.Българи не ви ли е срам?Децата ви ще са роби, а църквине ви джамии. Горко ви!

151

ДАЖЕ И ИТН

преди 3 седмици

НА ГОЛОГЛАВИЯ ЧАЛГАР ПАДА ОТ 103 000 НА 63 000 ГЛАСА

150

Анонимен

преди 3 седмици

Ездачката падна под 100 000 гласа, идва падението на *** , но Ездачката пак ще припознае нова партия за обсебване и затриване.

149

Мишо

преди 3 седмици

Защо между всичките коментари и простотии не обърнете внимание на главното, а то е резултата на ДПС! Оскотял, очалгорял, лъган и с пълно безразличие етническия българин предпочете плажа, софрата и празните разговори, да не забравяме и наркотиците.Едно ме радва ПП-ДБ потъват яко и сигурно. Довиждане заморски предатели и ***!

148

Еврогей

преди 3 седмици

Хайде всички на гей-парад! Който не дойде шефа ще го накаже.

147

Анонимен

преди 3 седмици

А още 1 протокол като се отчете - дали битката няма да стане още по-люта? Моля, информирайте ни на всеки 5 минути!

146

още пет години

преди 3 седмици

"Днес е добър ден за ЕНП. Спечелихме европейските избори, приятели. Ние сме най-силната партия, ние сме котва на стабилност... Заедно с другите ще изградим бастион срещу левите и десните крайности. Ще ги спрем!" , каза председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, получавайки хор от гласове, скандиращи: "Още пет години".

145

Анонимен

преди 3 седмици

Ако не са държавните служители , назначени от партийните другари от ГЕРБ и ДПС и толкова нямаше да имат. 350 000 гласа идват от държавните структури , бъкани с "калинки" на Боко и Шиши.

144

Анонимен

преди 3 седмици

Сичко зависи от ПП и ДПС. Без тех няма да има правителство. ГЕРБ ще се провалат пак, защото Пипи и ДПС ще ги свалат когато искат.