120

Гиб Мелсън

преди 3 седмици

Какво ли са очаквали, след като пращат оръжия и боеприпаси като обезумели бесни куучета? Сигурно са се надявали, че Русия ще развее бялото знаме и ще се предаде. Както и Гитлер и той така се е надявал. И Наполеон и той е имал същите фантазии. Пращайте още оръжия и боеприпаси като бесни куучета да видим колко мъже накрая ще останат в Украйна.

119

БЪЛГАРИН

преди 3 седмици

Марков я пее тази за комарджията им царя. Дъщеря му пък е била толкова пияна, че се блъснала в цяла бариера. При това, само от чаша вино и с 1,6 промила алкохол. Ние, от северната ни, ще трябва доста ракия да изпием, за да имаме толкова много промили. Но пък, ние си я произвеждаме. Съхраняваме си я и си я пием. Със салатки. ЗАКОТО ТЕ СА СИ НАШИ. Ракиите, салатите и земите.

118

Анонимен

преди 3 седмици

Гледахте ли как украинците удариха военното летище в Северна Осетия? Хубави взривове, а брадатите paшистанци кълняха Алллаха и не разбираха какво се случва ах-ха-ха-ха

117

Анонимен

преди 3 седмици

Не съм съгласен да се унищожават само определени цели в Русия, наказанието за 0pkите трябва да е повсеместно, да бъдат ударени навсякъде. Кучето Путин да тича от един бункер в следващия и да скимти докато не му се подпали опашката

116

ATACMS

преди 3 седмици

Нали затова Байдън разреши да се ползват американски ракети по руска територия, сега Белгородска и Ростовска област ще бъдат изравнени със земята. Ако Късия продължава да рита и не се гътне навреме ще бъдат унищожени и Курска и Брянска област

115

да сринем пРоссия

преди 3 седмици

Това е основание същия брой болници, училища и църкви да бъдат сринати до основи в Paшистaн.

114

ГЕРГЬОВДЕН, 2025

преди 3 седмици

Те още не са дошли Ф-кшите, които си ги купи мутрата от Банкя, а те вече обявили и награда. За това и можгже само чертежи да ни изпратят. Такива са сделкитне на премиерките ни. ХАЙДЕ ДЕВЕРИ И ЕТЪРВИТЕ. Опа, СИПЕТЕ. ТЕЗИ ОТ ДРУЖБЕНЦИТЕ И ДРУЖБЕНКИТЕ СА МИ ПОВЕЧЕ ОТ РОДНИНИТЕ. Като брой. С тях живея и си правя бизнеса от над 28 г. Той си ни е най-хубавото място за живеене в Българията ни. БРАТЯТА НИ ДЯДОВЦИТЕ БЯХА ОВЧАРИ. За това и винаги на ДЖОРДАВДАН си ги печем агнетата във външни пещи.

113

Анонимен

преди 3 седмици

На ПМЕФ в Санкт Петербург са сключени над 980 договори на сума 6,4 трилиона рубли.

112

Анонимен

преди 3 седмици

лъжат. исмислици само и само да напразите путин.

111

Анонимен

преди 3 седмици

Мяу! Зеленски дойде на власт с обещание за мир.

110

Анонимен

преди 3 седмици

Молете се за Путин че той е на власт , пази цивилните и пипа с памучени ръкавици .Ако беше като сатрапа Нетаняху досега да са избити милиони цивилни .И въпреки провокациите на запада ги търпи ,за сега ........................

109

Анонимен

преди 3 седмици

Руска фирма обяви размера на приза за първия свален F-16 - 15 млн рубли.

108

СВЕКЪР, СВЕКЪРВА

преди 3 седмици

Ами, тези от НАТО не са ми го дали званието. СВЕКЪР, свекърва, ДЕВЕР, етърва. А пък на девера ми Пенко е зълвин син. Така сме си българите и българките. Изборите не ни интересуват. РАБОТИМ ВСЕ ПОВЕЧЕ, а политиците ни все говорят. Те, ако нещата ставаха само с говорене, аз да съм космонавт, но не се казвам нито Георги, нито пък Александър. Дори и не искм да летя в Космаса им. Той си е само на Байдън. Там сигурно има и призраци.

107

Ефрейтор, он 1983

преди 3 седмици

Утре е почивен ден. Особено за такива като мен, които са работили над 35 г. Дори и им гласувахме 5 или 6 пъни зао някалко г., а на тях все избирателите им са виновни. Като на банкянската мутра предишните управляващи. А те все от партията му или от слбужебните на другия генерал бяха. Аз съм си ефрейтор. Но пък от УБО-то им. ДОБРА НЕВЕСТО, ВАЛЕРКА.

106

Хмм

преди 3 седмици

Каквато и пропаганда да пускате, утре е денят в който трябва да се реши, дали избираме да станем на пепел, както ни бутат насила, или да я караме по- умно. Всеки да си направи сметката, има ли какво да губи. Някои нямат. Други, имат деца, които непредпазливо са пратили на запад с мисълта, че ще живеят по- добре.

105

И кво да се прави

преди 3 седмици

Тактиката на х0хлите е да крият щабове, джепанета и огневи точки в болници, училища, детски градини и т.н. обекти!!!

104

Певеч, отнародните

преди 3 седмици

Дяа се пукат ВАЛЕРКА ДУШМАНИТЕ. Аз ще им ги УПМ. Защото са по-прости от мен. Твоите пък ще ги напия. Знам защо ще го направя. Не бях го виждал приятеля ми г-н РУСИНОВ ОТ ОКОЛО 30 г. Той заслужава да му ги напия сексапилните.

103

Ох, Яно

преди 3 седмици

Каро Валерката, така я пее г-н МАРКОВ. Аз пък ще му ги напия сексапилните служителки. Защогота са ми приятелки. Утре е мамо неделя. Те ще ке женят на изборите. Да му мислятгтези от СИК-овете и ЦИК-а им. Има да си ги броят стотинките и бюлетините. Те, нали за това им плащат. Честита 2025 на тези от БНБ, които ми обяснявах, че не разбирам нищо. Вечи им взех съвсем законно златните резери. Дори и валутните. Певците.

102

Василев

преди 3 седмици

Русия ако загуби в тази война, и паралелно САЩ ако не излязат на печалба с няколко десетки трилиона долара аз ще се прекръстя на Хасан!Познайте кой ще плати цената на войната???Селяните прости като Вас!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

101

Социолог

преди 3 седмици

Украински цивилни жертви - 2 хиляди Палестински цивилни жертви - 45 хиляди Кои са варварите?!