241

Анонимен

преди 3 седмици

А украинците само пожелание. Напишете в тубата ТЦК

240

КИРО

преди 3 седмици

Статийка за пропаганда. А в Украйна ги повят по улицата като бесни кучета и директно на фронта. Защо журналята го пропускат, а пишат само неверни неща, но под диктовка.Чаткат разрешение?

239

Дон Кикот

преди 3 седмици

Защо руснаците носят бели га щи на фронта? - За да могат да ги развеят като дойдат украинците.

238

Охххх

преди 3 седмици

Гоуеми глоппусти! Напнете се малко да измислите нещо де!

237

Анонимен

преди 3 седмици

С такива солдати, такива им и резултатите! То мисли за дискотеки, леки жени, дрога, алгахоль, кюфтета, кражби, а за бой апсурт!

236

ZеленияПотник

преди 3 седмици

Както ми заповяда байДРЪН...ДО ПОСЛЕДНИЯ УРКА!!!!Който не иска по желание с шутове го изпращам на фронта за пушечно месо!!!...

235

Ясноооо...

преди 3 седмици

Крадеца вика дръжте крадеца...В Уркия насилствено ги мобилизират за пушечно месо...под лозунга : "СЛАВА КОКАИНА"!

234

Упсььь...

преди 3 седмици

По публикацията работи:КОЗЯК !

233

мдааа...ха-ха-ха

преди 3 седмици

Пак Галя от посолството е работила по тази публикация...!

232

Натовска пропаганда

преди 3 седмици

А ние всеки ден гледаме клипове как в Уркия едни военни хващат цивилни мъже на улицата ,влачат и насила ги отвличат в автобуси за да го изпратят за пушечно месо на Донецкия фронт да се бият срещу рашките...

231

Анонимен

преди 3 седмици

И какво му е странното. По време на Първата световна война и балканските войни в България при отказ за мобилизация по време на война или бягство от фронта са разстрелвали.

230

МОБИЛИЗЕЙШЪН

преди 3 седмици

Набутвейшън във камьонейшън, каскейшън на главейшън и мобилизейшън на фронтейшън без много протестейшън!

229

Паталов

преди 3 седмици

Това съвсем не изчерпва руските действия срещу несъгласните с фашисткия режим - гама та е много по-широка и много по-зловеща !!! Такъв ред искат да ни докарат и на нас раз- ите там копейковци и други изчадия ... На никого не му се умира само ей така, за единия лозунг :" За Родину ! За Путину !" Преди всичко РУСИЯ НЕ Е НАПАДНАТА, а тя е агресорка та ! Пфу !!!

228

Непозната

преди 3 седмици

Не знам как е в Русия, нямам информация за там. Но мога да ви кажа как е в Австрия. Украинското правителство се обърна към Австрийското да им изпрати списък с всички украински мъже на територията на Австрия, които са във възраст за мобилизация. Както и да ги депортира в Украйна. Австрийското правителство категорично отказа да даде списък на тези мъже, камо ли да ги върне в Украйна. Не е редно толкова едностранно да отразявате новините от войната Русия-Украйна.

227

Анонимен

преди 3 седмици

Тия нема повече гласуват за путиня, ако издаянат! По вероятно да изберат Зеленски!

226

Дрт Пъън

преди 3 седмици

Ама верно е ве. Аз вчера гладах един клип, как в КИЕВ, в една УАЗка двама дебелогъъзи руски *** с маскировъчни дрехи натъпкаха някакво руско момченце докато то крещеше - Мама... мама... а други руснаци ги гледаха и снимаха с телефоните си а майката на момченцето плачеше отстрани... Ееей, лош , лош Путин. Даже в КИЕВ си прави насилствената мобилизация.

225

Мобилизейшън

преди 3 седмици

Значи това дето кьопейците разправят, че мобилизирали украинци като ги залавяли направо от улицата и ги набутвали в бусове, ставало въпрос за руснетата! А?

224

Ели Коптер

преди 3 седмици

Аааа аххахаахаха, копейки какво става? Сваих не брасяем, а?

223

Анонимен

преди 3 седмици

Няма по-гнусно нещо от лъжливата пропаганда, особено в днешно време на интернет. Когато спрат телеграм каналите, ще вярваме на каквото кажете, но не и преди това, когато с очите си виждаме истината и даже няма нужда от думи. Жестоките укри си го получават повече от своите, отколкото жт руснаците и все едно какви лъжи бълвате за Русия, укрите са тези, които се чудят как да избегнат насилствена мобилизация, а не руснаците.

222

Анонимен

преди 3 седмици

Там винаги е било така - отпред е врага, зад теб - политкомисарите с автомата...