15

Пенчо

преди 3 седмици

Кириле, ние в България също правим много хубава скара. Аз лично предпочитам кюфте пред плескавица.

14

Кирил

преди 3 седмици

И при толкова дипломати, посолства аналитици и пр. БГ не научи че македонците и македонките НЕ ОБИЧАТ И НЕ ЛЮБЯТ ЕС-то. Избраха това което си го обичат: себе си. Какви са такви са, на своето са си. И имат сирене и овче кисело мляко по-хубаво, по-здраво и по-вкусно от нашето. А и скара!!! - печат си ракия по бавчи и терат си кеф. Ходете и вижте. Най-лютите коментатори тук никога не са било в МК. И да са, не е било повече от 1 ден. Ама набутали са се скара сякаш я трупат в чувал.

13

Жужи

преди 3 седмици

Македония ясно показа на евроатлантическата прослойка в България, че не се нуждае от тяхните уроци по история.

12

Ефект

преди 3 седмици

Макетата влизат в Европата, ние излизаме и после НАТО няма излаз на море от наша страна. Изчезвати 4-те му военни бази в БГ. Освен това няма да въвлече БГ във войната и няма да ви избият с чужди ръце. Не можете да схванете вие великата идея източноправославните да се самоизбият, без да си цапат ръцете елитите в САЩ!

11

Анонимен

преди 3 седмици

Какъв пък елит имат па тия бре? Албански? Косоварски? Толкова са сбъркани, че дори не знаят какви точно са.

10

Анонимен

преди 3 седмици

До Жужи жалък си

9

Жужи

преди 3 седмици

Днешна България, управлявана от "евроатлантически" бо@#клу@#ци, не може да бъде никакъв пример за подражание на Македония.

8

До Русе

преди 3 седмици

Човека взе парите от ЕЦБ, и каза .."ще видим" от Друг континент. Каза също, че много обичал България но за сега не смятам да се връща. И каза също ,че стискал палци фалирала България да стане един ден стожерът на Европа. ...също каза ,че имал един живот и нямало време да го живее в "европейски проблеми" а с круизи и живот където има условия за такъв. Не само финансов, но и обществен и никой не го занимава с партии. Така каза. И затвори за 12 000$ врата, зад която стоеше...

7

Анонимен

преди 3 седмици

Е когато му беше времето ЕС трябва да натисне малко македоностите и античките а то сега излезе,че Европа ги иска а ние не го приемаме защото се съмняваме в Шиптралндия и не я искаме!

6

Караконджул

преди 3 седмици

При така стъклото се международно положение, Македония няма никакво намерение да влиза в ЕС.

5

Заьо

преди 3 седмици

За голямо учудване на автора, Македония се готви да прекрати действието на преспанския договор. Тогава нито Гърция, нито България, няма да имат никакви лостове за влияние върху Македония.

4

Ха-ха

преди 3 седмици

Айде пак някой друг е виновен за собствените ни провали(предателства и атлантически слугинаж)."Великият" балкански политик(и не само той) ос*ра позициите,както винаги.А просто трябваше да следваме гръцкия пример и да принудим измислената страна да признае,че македонска история НЯМА до 1918г,а държава до 1991г.

3

Реалист

преди 3 седмици

д-р Константин Голев, щом като анти-българската реторика носи гласове проблемът не е в политическия елит, а в самото им общество. Няма нищо срамно да отетем този факт. Макетата трябва да останат извън ЕС докато не им дойде умът в главите.

2

РУСЕ

преди 3 седмици

ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА ЗАПОЧНЕ ДА РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, НА ДЪНОТО СМЕ В ЕВРОПА

1

Анонимен

преди 3 седмици

Шашава работа...