54

А нал@лизатор

преди 4 седмици

Починалият шофьор е имал ПРАВИЛНА преценка,базирана на това ,че в обсега на пряката видимост не е имало автомобил,на който да даде предимство.Опитът да му се вмени вина,защото не е допуснал,че автомобил на НСО лети преди завоя с бясна скорост е груба манипулация и изкривяване на истината.

53

Анонимен

преди 4 седмици

Всеки в България който има някаква значка, пагон или буркан на колата си кара като, че пътя е негов. Трябва всички автомобили на МВР, НСО и всички други държавни институции, както и на тия с дипломатическите номера дето в последно време ги издават на куци, криво и сакато да са с камери, записите от които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се преглеждат в прокуратурата ежеседмично! Всичките ДО ЕДИН карат като АБСОЛЮТНИ ***! Редовно по дондуков ме засичат, минават на червено, карат с 80-90км/ч итн!

52

Анонимен

преди 4 седмици

Килър Петков не може да е виновен. Той е неодушевен предмет

51

Русия

преди 4 седмици

Заличиха следите като смениха асфалта, тъй напраеха и с катастрофата с автобус във Своге, 15 бяха загинали

50

Ямболски цървуль

преди 4 седмици

НСО са виновни.Карали са бързо и са връхлетели изневиделица върху аудито.

49

Анонимен

преди 4 седмици

Шофьорът от НСО е за пандиза, факт.

48

Анонимен

преди 4 седмици

Почти всички шофьори сме си патили от коли на НСО без значение дали са возили някого или е бил само шофьора от НСО. Много са нагли. Единственият вариант е да се прилага закона с цялата му строгост към изцепките на НСО.

47

Анонимен

преди 4 седмици

Днес се сблъсках с наглеещи облачни кандидат опитах се да и кажа какво мисля обърнаха ми гръб ТЕЗИ наглеци искат да гласувате и да ги правите богати алчни наглеци нищоправещи

46

Анонимен

преди 4 седмици

Виновен е шофьорът на НСО, а не пътник в колата. Ако някой ти каже да скочиш от десетия етаж, ще го послушаш ли?

45

Анонимен

преди 4 седмици

При един предишен премиер за 12 години имаше почти всеки месец по една катастрофа, но медиите чинно мълчаха. Имаше и загинали

44

Анонимен

преди 4 седмици

Как тъй интерпретираха, че и двамата са виновни. Експертите казват, че Туарегът е виновен. Възможно е да има съвина от загиналия, ЕДИНСТВЕНО ако колата - убиец е карала в рамките на ограничението. Но не е така. Днес караме със 150 и другите са ни виновни, утре караме с 300 (напр с новите полицейски коли), мачкаме на пътищата и пак другите виновни. Тук трябва да се разследва лицето Кирил Петков за предумишлено убийство

43

Анонимен

преди 4 седмици

Същата ситуация често се случва с мотористи в населено място и ограничени до 50 или до 40 км/час. Караш до кръстовище, спираш, гледаш, че няма никой и тръгваш. В следващия миг те връхлита моторист с "200" и ти ще си виновен, че не си му дал предимството.

42

Анонимен

преди 4 седмици

Докладът казва, че колата на Киро наглия шарлатанин е карала с много висока скорост и е виновния за катастрофата! Пише че когато аудито е било навлезнало в лентата, то не е можело да види че лети колата на НСО към него.И техническа експертиза и да има, няма да е коректна, защото асфалтираха пътя веднага след катастрофата.Такива гадости! Боже как ги търпиш още такива ?!

41

Анонимен

преди 4 седмици

Защо да е виновен убитият НСО е летял не е спазвал нищо Киро защо не му е казал да спазва закона Киро безсрамен излиза лъже наглее алчен тип и шайката около него Наглеци които единствено ги интересува да се доберат до парламента и да си получават големи пари за нищоправене ХОРА мислете не се оставяйте тези да ви лъжат правите ги богати бягайте недалече от тези

40

Анонимен

преди 4 седмици

Същата ситуация беше при катастрофата с Местан. Оня летеше с огромна скорост и излизащия от път без предимство Местан, нямаше никакъв шанс да го види преди да тръгне да минава през кръстовището. Тогава всички оплюхте Местан и сега би трябвало по същата логика да оплювате загиналия шофьор, а не НСО или Кирил Петков, който не е шофирал.

39

АнонимеН

преди 4 седмици

ПЛАТЕНИ ЕКСПЕРТИ СЪС ТОТАЛНО АЛА БАЛА ЗАКЛЮЧЕНИЕ! НЯМА КАК И ДВАМАТА ШОФЬОРИ ДА СА ВИНОВНИ! И РАЗБИРА СЕ БАШ ЗА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ Е ГОТОВО ЗАКЛЮЧЕНИЕТО ПОРЪЧАНО И ПЛАТЕНО ОТ ПП-ДБ :D

38

Анонимен

преди 4 седмици

България за много българи стана само туристическа дестинация. Няма закони, или те не са за всички. Затова ще продължават да я напускат. Останалите ще измрат от липса на здравеопазване, поради бедност, или убити на пътя, от гамените облечени с власт. Затова и не гласуват. Радват се само шарлатаните, които потриват ръце и лъжат, крадат този клет народ, останал там.

37

Анонимен

преди 4 седмици

ДОБРЕ БЕ Е ТАЯ СНИМКА ГОРЕ НЕ Я ЛИ ВИЖДАТЕ? Какво повече трябва да се разследва? Има 2 коли, едната е от правилната страна на пътя другата НЕ! Какво има да се размишлява кой е виновен? Ама НЕ! Виновен е умрелия щото е идвал от път без предимство! ОК но неговото платно е било празно, той от де да знае, че някой ще навлезе в насрещното иззад завой? Ако го очакваш това то никога не можеш да вземеш нито един завой, никъде на планетата!

36

Анонимен

преди 4 седмици

Какви са тези странно интерпретации? Виновен е този от НСО, че е превишил скоростта и буквално е летял. Другият участник е нямал никакъв шанс. Всеки, който идва от стоп не може да очаква, че някаква кола, която не се вижда, превишата скоростта и го връхлита.

35

Анонимен

преди 4 седмици

Общините във Варна са пословични с немарливостта и занемареността си! Община Аксаково е пример за корумпирана дупка!