215

Тиньо

преди 3 седмици

Пускайте бомбите във Франция ,Германия и Великобритания !

214

Паню Баирски

преди 3 седмици

Руските въшкарници ще хванат Макрон за дъртия х-й!

213

Бирата

преди 3 седмици

Е,Франция днес е с два пъти повече население от времето на Наполеон,но пак няма да е достатъчно да спрат ответната визита на дивите мечки.Ще има да хвърчи перушина отново,ако думите станат дела,но е по-вероятно да си останат думи.Западна Европа е като пигмей пред мечката.

212

Анонимен

преди 3 седмици

И Радев президентте къде е бала на децата с неравностойно положение в президентството на сираците от МВР или от БА

211

Анонимен

преди 3 седмици

Нали за това сме им нужни да гинем с радост в името на вожда с надеждата че някой ще ти гледа семейството а те кожуси ох палта им дават да ги топли

210

Анонимен

преди 3 седмици

Е кой ще го отнесе, не онези, които мерят мускули, а народът. Жалко за загиналите и за тези, които ще загинат. Айде тия рашки да се спират, до кога тая военна операция ще продължава, гинат хора и от двете страни.

209

Хай живе Украiна!

преди 3 седмици

Всичко що е руско, то трябва незабавно да се унищожава! В Европа не трябва да стъпва крака на руснака за срок от 999 години! Да не забравяме, че децата на всички руски управляващи, те също понастоящем живеят в страните от Европа/Америка, следователно, те трябва незабавно да поемат към своята родина, в противен случай да обесят бял флаг и транспарант, от който да е видно, че същите те коренно (!..) се дистанцират от политиката и действията на московията. Да живее Украйна! Да живее Европа!

208

Анонимен

преди 3 седмици

До Пян_Гъ - Колкото и да се опитваш да извъртиш нещата, няма да се получи. Питам те ясно. Дай пример за НАТО-вска държава, където е имало война последните 30-ина години. Няма такава! Давам пример за няколко НЕнатовски, където е имало война - Армения, Сърбия, Украйна, Грузия. Армения трябваше да бъде защитавана от Русия. Имаха договор. Защитиха ли ги? Не. Излезем ли от НАТО България е много вероятно да изчезне от картата. Щом имаш такива желания, тогава гласувай за Възраждане.

207

Пян_Гъ

преди 3 седмици

Ами те Гърция и Турция колко пъти са на ръба на войната, а и двете са натовски страни. Глутница озверели ***. Те себе си не пазят, теб ще тръгнат да спасяват. Ми Феттулах Гюлен и атентата на ЦРУ с/у Ердоган??? Евати НАТО-то! Евати защитава! Виж Кво, ако не ходиш при ДжиПи-то и не се пазиш, никой няма да ти помогне, брат...

206

Анонимен

преди 3 седмици

До Пян_Гъ - Нали се сещаш, че Гърция и Кипър не са една и съща държава? Или и това е нужно да ти разяснявам? Няма значение кой какви интереси имал в Кипър. Факт е, че Кипър нито е бил в НАТО тогава, нито сега е в НАТО т.е. НАТО не е длъжно да го пази.

205

Анонимен

преди 3 седмици

До Пян_Гъ - Аз ти отговорих. Кипър не е част от НАТО и до ден днешен, така че НАТО не е длъжно да защитава Кипър. Излезем ли от НАТО, ако не Русия, то Турция или в краен случай макетата ще ни нападнат. НАТО тогава пак ще кажат "С нарастваща тревога следим ситуацията." Виж докато сме в НАТО никой няма да те напада. Я ми кажи поне една европейска държава част от НАТО, в която е имало война последните 30-ина години. Аз ще ти кажа за няколко НЕнатовски - Армения, Украйна, Грузия, Сърбия.

204

Пян_Гъ

преди 3 седмици

Ама Гърция е и е пряко засегната! Други въпроси?

203

Анонимен

преди 3 седмици

До Пян_Гъ - Веднага отговарям. Кипър не е част от НАТО. Други въпроси?

202

Пян_Гъ

преди 3 седмици

До "До четящите": - Ми аз пък теб да питам:Навремето Турция като народна Кипър, какво каза НАТО, т.е. Вашингтон??? Да ти припомня: "С нарастваща тревога следим ескалацията на конфликта и призоваваме двете страни към сзържаност". Т.е. битият си е бит, такованият си е такован. Взел да чака защита от НАТО?!? Пфххффффф.... :) Л-у-д-и ора секви, ***!

201

До четящите

преди 3 седмици

Поне 5 пъти питах само под тази статия възрожденците какво правим, ако излезем от НАТО и някоя държава ни нападне. Отделно от една седмица ги питам същото под други статии. Те отговор на този въпрос нямат. Знаете ли защо нямат? Защото отговорът е неудобен за споделяне. Русия може да ни окупира безпроблемно за 1-2 дни и след това ще трябва да бачкаме за жълти стотинки за руснаците. Ето това е целта на Възраждане. С други думи искат да продадат България на Русия за жълти стотинки.

200

Анонимен

преди 3 седмици

Френско-*** отношения се влошават откакто Вагнер разните централна Африка. *** влезе по всички направления all in и сега се чуди как да се измъкне.

199

Българин

преди 3 седмици

Много им се ще тук на кому.нетата от селата България да излезе от НАТО, да напусне ЕС и да си върнат крепостния по съветски образец комунизъм. Е нЕма да стане. Тия писачи, ако се смятат за българи, не са, а щом толкова искат връщане на крепостния строй у нас, да заминават незабавно при жежето. А всичките им желания идват от това, че нищо не знаят за военната сила на Космическа Америка.

198

Бай Иван

преди 3 седмици

Тея бедни рашки все си мислят, че светът се върти около тях... Все някой им пречел. А не си задават въпроса дали те не пречат на осталите.

197

Z

преди 3 седмици

Гласувайте с номер 12 срещу войната! Защото може да бъдем обект на заслужена агресия ако продължаваме да си го търсим!

196

Василев

преди 3 седмици

Всички водачи,депутати и лидери на Възраждане са образовани, а всички техни членове и гласоподаватели са неграмотни и селяни прости!Сега си направете сметката това независим политически проект ли е , или някой ги контролира и направлява???Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!