122

Днес бг

преди 3 седмици

ВИЕ СТЕ СРАМ! ЕДИН И СЪЩИ ПСИХИЧНО БОЛЕН МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ КАТИЛА ПИШЕ ПО 100- ТИНА ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ. ТОВА ЛИ ВИ Е ПРОПАГАНДАТА ?

121

Майора

преди 3 седмици

Ало Копейкин прави си своите реформи в Максуда!Вече ясно си пролича кой те спинсорира и чии интереси защитаваш! За теб и Импексова Русия е по важна от страната , жалки сте предатели! Пътят на България е Ясен в ЕС и НАТО и като толкова обичаш Русия изтегли си парите и ги преведи в рубли о отивай да живееш там!

120

Анонимен

преди 3 седмици

Дори само да премахне санкциите с Русия, икономиката ни ще живне. От тези санкции не страда Русия, те задушават нас. Защото какво изнасяме ние за Русия-клони към зироу. Затова пък внасяхме не малко. Използвайте ги тези глави за мислене, а не да ги носите да ви тежат. Унгарците отказаха да въвеждат санкции и сега китайци и германци си местят производствата там. Нека им зле на унгарците, на им...

119

Анонимен

преди 3 седмици

ами драги привърженици на дпс и герб защо го пл7юете като е креатура на герб и дпс - радвайте се ваш човек е - ама явно не е така и затова го прикачвате към вашите партии та народа да не пгласува за него защото много ви обича

118

Субсидирана копейка

преди 3 седмици

Копейките се вълнуват само от субсидията, дето главната копейка гуши сам за лични нужди...Волгон ще се изненада, че по-голям дял от заплатата му, отива в Жоба на Костя.

117

Анонимен

преди 3 седмици

Само че в програмата ата им която съм чел на абсолютно първо място е премахването на санкциите срещу Русия. За тях Русия е десет пъти по важна от България. Не са пенсии, не са корупция, не са честни конкурси, а Русия..

116

Анонимен

преди 3 седмици

Копейкин-ако сте първа политическа сила тогава ще поставяте условия- иначе пак ще има да ревете колко е лош, лош Борисов- вижте на Кокор как му изкочиха очите от лъжи!

115

Анонимен

преди 3 седмици

г-н Костадинов - в град Стамболийски вашия представител депутата Таслаков е в коалиция с ПП-ДБ и БСП? Това допуснимо ли е спрямо партийните Ви разбирания? В Пазарджиек пак е коалиция отново с ПП-ДБ и изпълнява тяхни поръчки и интереси.Пет пъти разпуска структурата в Пазарджик и вече там никой не му вярва.Определено не спазва политическата насоченост на вашата партия.Предател е - отстранете го от парията.

114

Анонимен

преди 3 седмици

Нещо се обърках изборите минаха ли вече че този преговаря от сега

113

Анонимен

преди 3 седмици

Тези не са Русофили, а се правят на такива. Просто искат да печелят гласове с говоренето си. Аз съм много разочарован от Българите. Това е човек на Пеевски. Говори неща , които някои от хората искат да чуят. Задайте си въпроса: Тези пет условия с какво ще ми помогнат на мен? Само за ваша информация, това е популизъм. Същото беше и по време на КОВИД.

112

Анонимен

преди 3 седмици

Вчера Цънцарчето ме изкефи по БТВ. Костя: Как се нарича човек, който лъже? Цънцарова: В случая КОСТАДИН КОСТАДИНОВ

111

Анонимен

преди 3 седмици

И Българина ще остави този да го управлява?

110

Анонимен

преди 3 седмици

Има хора, които гласуват за тези? Това е популизъм, даже не е Русофилия. Този е създаден от ДПС и ГЕРБ. Даже не съм си мислил, че народа е толкова зле. Няма да излезне да гласува и ще остави подобни хира да взимате решения за него.

109

Анонимен

преди 3 седмици

Късият Костя и сие имат условия поради МЕДИЦИНСКИ ПРИЧИНИ. Трябва да ги разберете, а не да ги плюете.

108

Анонимен

преди 3 седмици

На Възраждане посолството няма да му позволи и да припари до властта. Представяте ли си да потърсим някакъв контакт с Русия? В икономическа, политическа, енергийна изгода? Унгарците ги свариха неподготвени, но втора Унгария и Словакия никой няма да допусне, че да не се получи ефекта на доминото.

107

анонимен

преди 3 седмици

Костя, не ставай смешен! Пет, десет или сто условия ще поставяш на кремълските си ментори. Тук, слава Богу!, няма кой да преговаря с теб за кабинет. А и в Москва, by the way, не те бръснат за нищо.

106

Анонимен

преди 3 седмици

Ами прави са от Възраждане. ЕС и НАТО са едно и също нещо - новата лустросана форма на колониализъм, в която няколко от старите колониални държави управляват всички останали с помощта на местни еничари. Постмодерни, тоталитарни организации.

105

истински мъж

преди 3 седмици

Вие ще управлявате толкова,колкото "СлаФчо Трънски" успя да направи кабинет,начело с един индивид,който продаваше плавници и шнорхели.

104

Нероден Петко

преди 3 седмици

Тия вече и те както и ПП без да са победители мислят да управляват. Ако спрът с излизането от НАТО, бих гласувал може би за тях, ама като знам каква "страшна сила" сме, оставяйки сами всеки ще ни прегази, ей тъй, за кеф. Ром от Каменар, националист. Странно, но факт. Който не вярва да провери.

103

Vizza

преди 3 седмици

Пет цирея да му излязат на този, дето иска да ме върне към 50-те !!!!