57

хр. грозев предателя

преди 3 седмици

Тоя *** още в началото на СВО трябваше ясно да определи и да каже ,че --- страна която доставя оръжие на една от воюващите страни - според Женевската конвенция както и по резолюцията на ООН - се счита участник в конфликта. Тогава Русия си запазва правото на асиметричен удар страна която застрашава Националната й безопасност -- не с ядрени боезаряд а с тактически като Искендер, Топал-М където се произвежда , складира, транспортира без значени къде се намира страна участник в конфликта и без значение ,че е член на НАТО . И ако беше ударила например воен ото летище в Полша от където се тов

56

айде ся

преди 3 седмици

измисляте си щуротии и ги лепвате за заглавие на статия. Нищо не е "заплашил" Путин, обяснява като за хора, които могат да слушат и да мислят. Колко време вече нашите "демократични" лидери, още като се събудят, преди да си измият очите почват да дрънкат за ядрени удари, ама как значи лошият Путин щял да удари с атома, а че бесните от незалежная обстрелваха Запорожката АЕЦ го пропускате, все едно, че е утринна мъгла. Ще докарате белята и ще сте изненадани, че през зимата вали сняг.

55

Анонимен

преди 3 седмици

Група кораби на руския Военноморски флот (ВМФ) ще пристигне на официално посещение в пристанището на Хавана на 12 юни. Това се казва в изявление на Революционните въоръжени сили на Куба, предаде ТАСС. Нито един от корабите не носи ядрено оръжие, добавят кубинските домакини.Руската атомна подводница "Казан" и фрегатата "Адмирал Горшков" отиват в Куба.

54

Анонимен

преди 3 седмици

Вие пъс преставете да ни заплашвате с Путин. Повече се страхувам от българските медии

53

Анонимен

преди 3 седмици

До Ами ползвай бе бате! - "По-добре ужасен край, отколкото ужас без край." - Кухи клишета. повтаряте ги без дори да помислите. Просто заучена фраза, щото звучи много "интересно".

52

Ами ползвай бе бате!

преди 3 седмици

Писна ми от заплахи! Предпочитам да бъда изпепелен от ядрена гъба, отколкото десетки поколения да живеем в постоянен страх и заплахи от тоя плешив ненормалник. Пускай бомбите и да се свършва! По-добре ужасен край, отколкото ужас без край.

51

Ха ха

преди 3 седмици

До пръц, А краварите много добре знаят за "Периметър", но ти явно не си чувал. Да се молим да не се задействат. Понял?

50

Хи хи до пръц

преди 3 седмици

А ти знаеш ли за руските хакери, които са Естествен Интелект, как влизат отзад на Изкуствения Интелект, и го карат да изстреля ракетите към Запада ??

49

Евроатлантик

преди 3 седмици

Ей сладури! От толкова гей паради напоследък не следя , напляскаме ли руснаците върнахме си Крим,нали?

48

До пръцкащият

преди 3 седмици

Те щото говедарците не знаят за Мъртвата Ръка!

47

пръц

преди 3 седмици

Кремъл много добре знаят за доктрината MAD (Mutual Assured Destruction) - демек взаимно подсигурено унищожение. Демек ако в САЩ падне ядрена бомба независимо къде, се задейства изкуствения интелект, там хората нямат пръст. ИИ се погрижва да унищожи всички възможни точки от които е засякло да се изтрелват ракети вкл. всички 'центрове на взимане на решения', Русия, Иран, Северна Корея и др, всичко става пепел. Целия арсенал от атомни бомби се изтрелва АВТОМАТИЧНО. Понел?

46

Бирата

преди 3 седмици

Приказки,ако бе като Сталин да,ама не е.То,ако бе като Сталин отдавна да е взел териториите,които иска.Народът му си го избра.

45

Хи хи до 57

преди 3 седмици

Бе те и урките не го взимаха на сериозно, *** виж къв бой ядат сега и как реват !

44

пияница мистик

преди 3 седмици

Има един страхотен филм за атомните бомби. Документален. Има го в Колибка. "Trinity and Beyond". Тези тактическите са слаба ракия. Даваха всякакви взривове. Такива от 50 до 100 килотона не са съществени. Вижте, стратегическите са друга бира. Най-мощната - Цар Бомба взривявана някога била 55 МЕГАтона. Искали крепостните *** да я правят 100 МЕГИ, ама се уплашили, че при такъв супер силен ядрен взрив може да почне верижна реакция с океанската вода, да се разпадне на водород и кислород и всичко да се взриви. Тя и не може да се използва де, много е голяма. Няма самолет за нея

43

Анонимен

преди 3 седмици

Късия е бита карта, никой не го взима на сериозно

42

Ямболски цървуль

преди 3 седмици

То е ясно,че това ще стане скоро.Нещата са зле.Европейците ще отнесем атома.САЩ и Русия ще са във възход.Такъв е планът на банкерите.

41

Ром'с

преди 3 седмици

Русия изпраща в Карибите флотия на учения...под носа на американците

40

Анонимен

преди 3 седмици

Не че нещо, но представяте ли си колко жалкарска примитивна цивилизация се, щом може да допуснем съдбата на цяла планета да зависи от настроението на един единствен индивид. Дали е Путята или Байдън, няма значение. Тъй като явно нещата си отиват към бой, надявам се наистина на земата да има някакви извънземни, които да спрат тока на ракетите, когато полетят. Между другото, има сведения за подобни случки в миналото.

39

крундел

преди 3 седмици

няма да ползва ядрено оръжие, защото това ще предизвика отговор - американците му казаха още преди две години, даже му напомниха миналият месец, само дето това с черноморският вече не хваща, защото украинците почти го пратиха на дъното, та се наложи и балтийският да включат в сметката, така, че освен негатив нищо няма да спечели и ще му е последната грешка в тридневното тригодишно сво...

38

Нане

преди 3 седмици

Очаквайте нова серия изненади... Русия и остатъчна укрия в поход срещу гейуропа и кравария с наглосаксия... Горд Българин съм, че Генерал Вазов изкла над 10 000 хиляди рижави бели наглобрити при Дойран... ===))) тия винаги са ни вредили в полза на османците...