309

Ако Русия обаче се и

преди 3 седмици

До Анонимен няма свършване наивнико,просто започва нов етап.........................................

308

Анонимен

преди 3 седмици

Айде още един дето се мъчи да изкара някоя пара. Има нова фаза, разбира се. Руските жертви / убити и тежко ранени / преминаха половин милион, а финансовите загуби в съпоставими единици преминаха трилион $. Наслаждаваме се на руската икономика и светлото и бъдеще и все пак да не се забравя че за Украйна тая война е ОТЕЧЕСТВЕНА, въпреки мераците на нашенските путинови памперси

307

rew

преди 3 седмици

Пълни дрънканици,без познания

306

Анонимен

преди 3 седмици

Гого слагам ти минус но отива плюс. Това се налага да търпим ние които не сме трролове и нямаме НПО зад гърба ни. Халал да ти е. Ама не е така.

305

Гого

преди 3 седмици

Тоя си личи, че е от партията на зеления чорап - от миротворците, дето само плашат, че Москва ще ни разкаже играта ако не слушкаме.

304

Анонимен

преди 3 седмици

ЗАЩО ПРИЛИЧА НА РАДЕВ?

303

Тц тц тц

преди 3 седмици

Най-бедната членка на ЕС и с най-лоши показатели от към смъртност и заболеваемост, съвсем случайно най-русо фи лската, такива биполярки като този нямат свършване. Да беше назояал териториите които губи Украйна, че пиредното настъпл на Харков потъна в кръв и чудовищни загуби и то според самите солдати и военкори на фронта.Тя войната в Белгородска и Курска обл но биполярките...

302

УрсулаЛайнон

преди 3 седмици

Русия се изтощава може да мисли само заблуден НатоДжендероПитек...Русия търгува с 80% от Света. Дреме и за Литва, Латвия Естония когато има Индия Китай Южна Америка, Мексико и цяла Африка. Кой бръсне за слива ПАРЦАЛИВА, продажна ЕВропа? До тук се докарахме от слугинажа на САЩ! Цяло НАТО произвежда 4 пъти по малко и 5 пъти по-скъпо. За 2 години се видя, че само с инфлуенсъри, ДжендероАктивисти и адвокати не става! Мачкай ВОВА тази мекокиткова папла4!

301

Анонимен

преди 3 седмици

Пореден Руски говорител. Да видим, какво ще стане ако Западът спре да помага на Украйна: Русия ще ги избие и завземе? Рова ли е мирът? Ако Русия обаче се изтегли всичко свършва. Путин може да спре, когато поиска, но говори ежедневно глупости. През това време Европа преустройва икономиката си за война. Русофилите мислят, че е Европа се изтощава, но тя печели време и се подготвя с всеки изминал ден. След 10г Русия ще изглежда пак като през 90-те и по-зле

300

бивши ком, унисти

преди 3 седмици

няма, луст, рация за този ком, уняга

299

Гошо

преди 3 седмици

Браво Владо! Ти откре и топлата и студената вода заедно с Америка. Колкото по-далекобойна техника се предоставя на Украйна толкова по-широк е мащаба на териториите. Просто и ясно: създава се санитарен коридор и Путин като на бавноразвиващи го обеснява но...

298

Анонимен

преди 3 седмици

Нова фаза е получаването на оръжията от САЩ, включването на натовски войници и поразяването на цели на руска територия! Другото е по маловажно и няма да изиграе същата важна роля! Другарят гледа със широкозатворени очи и не вижда същественото!

297

анонимен

преди 3 седмици

Радва се комунистическата гадина, но напразно.

296

Анонимен

преди 3 седмици

Ако може само да вметна! Още един руски кораб влекач в минус! Не че това е неква сензация на днешна дата!

295

Щирлиц в ЕС

преди 3 седмици

До Дарк: Тази птица е излюпена от червено комунистическо кукувиче яйце, грижливо затоплено от партията майка БКП, захранвана от секретните фондове на ДС и пусната да разнася заразата на руско-комунистическия птичи грип. Ето каква птица е -- каквито са всичките родоотстъпниици с бетонни комунистически глави и с руско-съветски сърпове и чукове в умовете и съзнанията.

294

Darth Plague

преди 3 седмици

Този човек е пълен русороб!

293

Щирлиц в ЕС

преди 3 седмици

Не ги разбирам тези нашенски русофили: искат да влезем в БРИКС (което нищо не значи, тъй като това е само една празна абревиатура...), но щели да стават евродепутати. Единственото възможно обяснение е, че се готвят да се напъхат в търбуха на руския ,,троянски" кон, който някакъв ,,умник" в Москва е измислил. А глупостите на този назначен ,,специалист"просто не ми се коментират: все едно чета приказките на пияниците Медведев и Захарова, гарнирани с псевдоисторическите Путинови ,,открития".

292

Анонимен

преди 3 седмици

Типична русофилска физиономия! Осигури си морето!

291

Анонимен

преди 3 седмици

Toя е скрита "газрожденска" лимонка! Иска да лепне петно на ПП/Дб преди изборите, но НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ!

290

Дарк

преди 3 седмици

Каква е тази птица?