402

Българин

преди 3 седмици

До (НЕ) равенството Четох, четох, освен стара съветска техника изостанала тук таме един ствената съществена помощ от НАТО са боеприпаси, ПВО системи и около 100тина танка и 200 БМПта. Ако това ти е представата за "всичко", не мога да ти помогна.

401

1850 ланцета до сега

преди 3 седмици

потвърден резултат - 3/4 от целите унищожени или повредени. Ако руснаците почнат да ги тиражират като калашниците - на запад ще вият на тригласие!

400

Анонимен

преди 3 седмици

да го достави директно в берлин, лондон и париж и да се приключва целият цирк. да ги видим какви арми ще съберат от муджахидински тикви еврогейтараците. да видим кой бял човек ще си зареже семейството и ще иде да се бие срещу русия....

399

Анонимен

преди 3 седмици

До (НЕ) равенството - Според теб НАТО помага с всички средства на Украйна или просто поддържа огъня? За да правиш подобни сравнения, значи смяташ, че НАТО помага с всички средства. Щом смяташ така, значи си изгубил връзка с реалността. НАТО има няколко милиона войници. Само турците мисля че имат към един милион. Мислиш ли, че всички тези войници воюват срещу Русия? Ако не, тогава защо правиш подобни смеш_ни твърдения? Ако пък да, значи си изгубил връзка с реалността. Като се завърнеш пиши пак.

398

(НЕ) равенството

преди 3 седмици

НАТО (32 страни + колониите им) + Уруина са по по-слаби от Русия + 2 страни и няколко доброжелатели които не се месят? ААА?!

397

Иран дава дронове

преди 3 седмици

САЩ освен дронове дава и разузнавателни спътници, Турция дава дронове, Чехия дава дронове, Испания дава дронове, Англия дава дронове, Полша дава дронове, Франция дава дронове... явно западните дронове не важат пред Иранските!

396

Анонимен

преди 3 седмици

Добре де, Иран дава дронове на Русия и тези дронове се използват за атака по украинска територия. Иран не съм разбрал да е станал част от войната. Тогава защо НАТО да става част, когато дава оръжия на Украйна?

395

УХА!

преди 3 седмици

ПО света има толкова много ракетомоделисти! А руснаците са добри по ракетомоделизъм има какво да научат останалите !

394

Анонимен

преди 3 седмици

Ако имаха излишни оръжия едва ли щяха да внасят от Иран и СК, но знам ли, може и да имат... Иначе да дават на който преценят. Не съм разбрал някой да е ограничавал руснаците да търгуват с оръжия. А и не разбирам защо руснаците мрънкат. Все пак те самите използват чужди оръжия за атака по украинска територия (примерно иранските дронове).

393

Точно!

преди 3 седмици

Запада трябва да се лекува със собствените му методи!

392

Анонимен

преди 3 седмици

То си има закони на физиката в частност Нютон - Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие! Малко оникси за джапанкарите

391

българина

преди 3 седмици

вече виждам вдигащи ръце на желаещи да получат такова! сащ са уплашени какво следва ..... освен да санкционират всеки, купуващ руско оръжие или получаващ, нямат друг изход. Но не е казано, че ще е явно :)

390

Такава е мъдростта!

преди 3 седмици

Връщайте им със техните монети!

389

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен: Украинците нямат право да мислят! - всички на кайма ! вече са обявили и 50% от полицията за кланница! Поляците са адски доволни - направо ще захпят западната уруина!

388

В тоя ред на мисли

преди 3 седмици

ЗАЩО и беше на Русия да участва изобщо във натовските военни ембргови ограничения срещу Либия, Иран, Корея, Афганистан, африканските страни?

387

Анонимен

преди 3 седмици

путин има право да убива украинци, защото е по- велик фашист дори и от Хитлер. Украинците нямат право да се защитават.

386

А кой почна?

преди 3 седмици

До Анонимен: "Това не се брои, нали ?"

385

ХА ХА ХА!

преди 3 седмици

"Сбрендили, тупые как стол, бред собачий" - след тия думи на Путин западните преводачи написали колективно заявление за напускане!

384

Анонимен

преди 3 седмици

Путин заплашва Запада заради доставка на оръжия за Украйна, а той самия получава военна помощ от трети страни . Това не се брои, нали ?

383

Анонимен

преди 3 седмици

Байдън: САЩ няма да дадат разрешение на ВСУ за удари с американско оръжие по Москва и Кремъл - вече започнаха да обръщат листа!