174

До 170

преди 3 седмици

За русия брой питера и москоу и още и1-2града.Другото в степта не знай дек е москоу и никога не са а и няма да идат да го видят.Отдели русия от състава на РФ и виж сметките тогава щото това че някои държави влизат в РФ не значи че са руснаци нъл

173

До До 139

преди 3 седмици

Всъщност сгреших - не просто националността, а нацията !

172

ADOLF EIHMANN

преди 3 седмици

Вижте..истината е че НАТО (САЩ,КАНАДА, ЕВРОПА, + ОЩЕ 60 ДРУГИ СИЛНИ ДЪРЖАВИ) АКО СЕРИОЗНО И ПРЕДЕЛНО ФОКУСИРАНО СЕ ЗАЕМАТ С УКРАЙНА = РОССИЯ + КИТАЙ ,ИРАН И КОЙТО И ДА Е = НЯМАТ ШАНС...ЗЕРО, МИДЕН, НУЛЕН....НО ЗА МОМЕНТА ЗАПАДА МНОГО СЕ ДВУОМИ ДАЛИ ДА НАНЕСЕ ЗДРАВО, ИСТНСКО И СМЪРТНОНОСНО ПОРАЖЕНИЕ НА РУСИЯ ...РОССИЯ ОЩЕ НЕ Е ВИДЯЛА СИЛАТА и МОЩТА НА НАТО ...Може би само около 1 процент и половина, и то под формата на помощи за Украйна .

171

А на бас

преди 3 седмици

Че тези с руските знамена не слушат Газманов,не ядат суха гречка и тоалетите не им са дървени на двора,а цяло лято се мотат из Гърция с натовски паспорт!?

170

Анонимен

преди 3 седмици

Струва ми се че и на мойте две къщи ще се вее руски флаг. Утре поръчвам.

169

Анонимен

преди 3 седмици

168 - ОТКОГА СЕ МИСЛИШ ЕВРОПЕЕЦ. ТАМ ВЪВ БРЮКСЕЛ НА СТЕНАТА МНОГО ЯСНО НИ КАЗАХА КЪДЕ СМЕ. НА АНУ,СА.

168

Анонимен

преди 3 седмици

Расианите да си гледат московията,че за 30 години Путин я превърна във фенклуб на Бешикташ.

167

Анонимен

преди 3 седмици

167 - НО СПРЯМО НАСЕЛЕНИЕТО 5 НА 140 МИЛИОНА ИЗЛИЗАТ ПОВЕЧЕ ЖИВЕЕЩИТЕ ВЪВ РУСИЯ БЪЛГАРИ.

166

Анонимен

преди 3 седмици

В съседен блок, в който няма руснаци никакви, от край време се вее руско знаме до българско. Копейки по нашите земи бол, за съжаление. Но не го хващат това знаме и не маршируват към матушката лицемери такива. Живуркат си у Гейропа.

165

Анонимен

преди 3 седмици

161 - МАЙ СИ СИ СЕРВИРАЛ РАЗТВОРЕНИТЕ "БУЗИ".

164

До 164

преди 3 седмици

Със сигурност по малко са от руснаците тук .за съжаление

163

Анонимен

преди 3 седмици

От цялата статия единственият нормален извод е, че това племе руско няма интеграция никъде! Ама и ние позволяваме. *** да сложиш руско знаме в Япония, САЩ, Франция, дори и Китай и гледай до 15 минути как пристига полиция с маски. Ако си против системата и уж 'си избягал' от нея, няма да се правиш на Хрушчов, а ще си първи по митингите за свобода и честни избори. Да, ама не. (Не означава, че у нас голяма свобода и демокрация са настанали де).

162

Слава на братска Рус

преди 3 седмици

Тия знамена ги веем ние, българите, защото сме съпричастни към битката на Русия и на целия свят срещу злокобното НАТО, което е инструмент на сатанистите, властващи над западния блок и искащи да владеят целия свят. Слънцето изгравя от ИЗТОК! Светлината и доброто ще възтържествуват! Амин!

161

Анонимен

преди 3 седмици

155 - ТЕ И СЕГА СЕ ВЕЯТ. КРАТУНАТА ТИ НЕ ЗНАЕ КОЛКО БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ ТАМ.

160

До 158

преди 3 седмици

А ти щом не знаеш значи или не си ходил на море или си бил зает с хляба сирниту и доматите:)

159

Радев

преди 3 седмици

Е да имали носталгия за родината си ,но дошли в малка България не им се стой в огромната само 17 милиона кв,км държава тясно е им там ,и дошли в малка европа

158

До 158

преди 3 седмици

Сериозно говоря.Сервитйор бях през лятната ваканция и една от основните причини да работя през лятото бяха рускините.От тях по лесни за прекарване нямаше.Много пиеха и лесно се даваха.Ако не вериш питай някой по стар келнер работил по морето и ше видиш кво щи каже

157

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 3 седмици

Посветени в заверата шушукат, че Сивушка, известна още като Марга Лудата, много пари нагушка от даването на българско гражданство на чужденци и амнистирането на престъпници, докато беше вице преЦедент. А за онзи Мухъл - началника и, не се чуват такива работи.Неговите пари са от Посолството, заради политиката ,която водеше и заслугите му, България да се превърне в добре преджобена англо- краварска колония .

156

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 3 седмици

Посветени в заверата шушукат, че Сивушка, известна още като Марга Лудата, много пари нагушка от даването на българско гражданство на чужденци и амнистирането на престъпници, докато беше вице преЦедент. А за онзи *** - началника и не се чуват такива работи.Неговите пари са от Посолството, заради политиката ,която водеше и заслугите му, България да се превърне в добре преджобена англо- краварска колония .

155

До 157

преди 3 седмици

Мачкал си ляб сирене и домати.