233

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен И аз мисля , че е най-успешниат , но не иска да си признае пред прокурор , от скромност

232

Анонимен

преди 3 седмици

15 % не мога да повярвам шарлатаните разрушиха саботираха лъгаха човек уби Петков как тока кои са техните гласоподаватели ала балата ли

231

Анонимен

преди 3 седмици

Борисов най най най успешният политик на прехода

230

Анонимен

преди 3 седмици

Успех на Борисов 90 депутата да има правителство да има България да се развива успех

229

Анонимен

преди 3 седмици

Не гласувайте с машина ала бала е хора на шарлатаните нагласят резултатите

228

Анонимен

преди 3 седмици

ГЕРБ и Борисов с най много гласоподаватели 90 депутата пожелавам Успех

227

Нико

преди 3 седмици

Както винаги досега и този път тази агенция показа най реални резултати. Които отново потвърждават че тези избори бяха напълно не нужни .Разпределението на мандатите ще е почти същото.Може би герб ще са с 2/3% по малко от показаното Тъй като потенциала на ПП ДБ е по голям .ББ направи поредна грешка с тези избори.Този път ще му се наложи да влиза в дълги разговори с ПП ДБ.Защото 121 човека с дпс няма да има

226

1133

преди 3 седмици

Цончо зал изания от Петрич ше в и възражда ха, ха,ха вярвайте...

225

Анонимен

преди 3 седмици

ПРАВИЛНО "НЕ ИСКАМЕ ОЛИГАРСИТЕ",ИСКАМЕ САМО ОЛИГАРХА БУДА,К'ВИ СА ТИЯ ДРУГИТЕ ЕРЗАЦИ...

224

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Бойко знае как да обслужва големци, колко пъти ходи да моли Ердоган за гласове, затова и местният Шиши бей от ДПС му е такъв авер, заедно въртят далавери и прокарват каквото Ердоган заповяда. Герб са вече като ДПС слуги на Анкара, затова и аз подкрепям мощно Бойко като агитирам всеки турски тираджия, че му правя 50% отстъпка ако гласува за Бойко, затова Зозо крайно време е и ти да вкараш такава промоция.

223

Анонимен

преди 3 седмици

Някой хора си мислят, че полковник Марков и Величие крадат гласове от Възраждане. Да ама тези гласове не са на Възраждане. Това са нашите гласове и ние ги бяхме дали на Възраждане, за да защитават нашите позиции. Колкото повече депутати имаше обаче Възраждане, толкова по-тихо се чуваше гласа им. Е сега се намери друг със силен глас, който да крещи нашата позиция!

222

Възраждане

преди 3 седмици

ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

221

1111

преди 3 седмици

До 231 Анонимен..."Полковник Марков като лидер на партия Величие пак липсва!"....:)))) Що за нелепица е това :)))) Във вашето село очевидно не сте на ясно с факта , че в "състезанието" и класацията на генералите няма място за разни полковничета , майорчета , ефрейторчета и прочие нискоразрядни ченгесарско-рашистански креатурки или карикатурки......

220

Зозо

преди 3 седмици

Ще подкрепя моята колежка Бонго Бонго както я подкрепям като се явят повече от 20 клиента на един път. Аз поемам половината, тя другата половина и дружно се справяме, така и тук ще я подкрепя.

219

caca

преди 3 седмици

Мале, мале, мале от ПП явно рзвързаха кисийте и се появиха една купчина поддръжници, уплашиха се че падат под 10%Понеже ги е страх да се появят по БНТ, ходят само в бтв-то и нова за да им задават правилните въпроси

218

до бюлетина 12

преди 3 седмици

Единственото което ще възродиш с бюлетина 12 е банковата сметка на Копейкин. Едно е да искаш, друго е да можеш, а той и да иска не може. Просто няма опита и няма кадрите. Учих с двама от тях, знам им нивото - тройкаджии едва, не знаят език, не изградиха кариери.

217

Зозо

преди 3 седмици

До Бонго Бонго.... Отдавна съм им писал тук на копейките. Само Боко и Доган ще оправят положението в България.

216

Бонго Бонго

преди 3 седмици

Майка ми беше ромска магистрална жрица, такава съм и аз, затова благодаря на Бойко, че ми направи ново работно място където да мога и аз да заработят лев, че иначе мъжът ми който ми е сводник ме бие.

215

Анонимен

преди 3 седмици

Ако ГЕРБ-ДПС управляват, забравете повишение на заплати и пенсии. Подгответе се 4 години, кражби и постни пици.

214

Анонимен

преди 3 седмици

Ако от някой от членовете на Възраждане ставаше нещо, то той нямаше да е член на партията, а да прави нещо смислено със живота си. Затова всички пропаднали роми се записват в партията, за да има келепир и да можем и ние да се закачим за субсидията като ромският барон Костя.