19

Така е ..

преди 3 седмици

Решението е като в САЩ. До една седмица при при съдия и няколко месеца затвор.

18

Анонимен

преди 3 седмици

И какъв е смисълът от поредната лекция "трябва нещо да се направи"? Като бащата на *** в 80% от случаите е или кукa, или мутpа? Определено не става с преливане от пусто в празно. Че правете нещо де. Някой да ви спира? Или някой побеснял човечец трябва да извади грбънaкa-през-зaдникa на поредния-кeлeш, че е застрашил/убил семейството му?

17

Ханко Брат

преди 3 седмици

Трябва да се направят пътища! В Бг няма пътища, които да поемат трафика и за това стават катастрофи!

16

malgiorno a tutti

преди 3 седмици

Много лесно, с очни процедури за всеки хванат - ALC и бараж на фовеите двустранно :).

15

Анонимен

преди 3 седмици

Глобите не ги спират, защото ТЕ НЕ ГИ ПЛАЩАТ! Почнете да им отнемате имущество за неплатени глоби (примерно скъпия автомобил) и да видите как рязко ще намалеят случаите на превишена скорост

14

Анонимен

преди 3 седмици

Ако една глоба не спира някой тогава затвора би трябвало да го спре.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Боя изгражда добри шофьори

12

Анонимен

преди 3 седмици

Йонко е компетентен и има много правилен поглед.Лошото е че от него нищо не зависи.

11

Анонимен

преди 3 седмици

С вдигането на цените на глобите , тая формула , НЕ РАБОТИ , ЗАЩО ? Защото който си има пари / демек с нашите пари / , какво му ПУКА , С КОЛКО ЩЕ ГО ГЛОБЯВАТ , НАЛИ ПАРИТЕ НЕ СА НЕГОВИ ....И другото : КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ БЪДАТ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА , ТЕЗИ ЛЮДЕ , КОИТО П-Р-О-Д-А-В-А-Т ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ НА НЕГРАМОТНИ ХОРА , ТАКИВА КОИТО НЕ СА ИЗКАРАЛИ КУРСОВЕТЕ ЗА ШОФЬОРИ ???Не са виновни тези които си КУПУВАТ , а тези които ги ПРОДАВАТ !

10

Бай Дрън

преди 3 седмици

Е що ни обиждаш нас, пенсиите. Аз да ти кажа, карам по-стегнато и от тоя, де са го хванали с 220. Хватката е не да карашмс 220, а стегнато и точно в ограничението. Е те тия джигити точно това не го могат. Реално карат като инвалиди, но колите им бързи, затова все в полезрението. Истинският шофьор се разпознава по това не колко вдига, колко стегнато, тлчно и плавно кара в трафика и извън него.

9

До 1

преди 3 седмици

Човек ако иска да прави бели ще ги прави и със 1.0 кола. Само 50кс. са достатъчни за малка кола да развие 140км на равен участък. При катастрофа с тази скорост много рядко има оцелели. Отделно че има коли 1.6 ама 500 коня с тунинг. Да не говорим за моторите. 600 кубика развиват без проблем 250км. 900 кубика 300+++

8

мак

преди 3 седмици

Солени глоби, отнемане на книжка и кола, за убийци - 20-тина годинки у пандиза. Както е тръгнало, че всеки ден хвашат джигит, ще са нужни във всяка област бая големи паркинги за отнети коли.

7

до 1

преди 3 седмици

Над 2 тона кола с 1.6 двигател знаеш ли как изпреварва :) Не говори глупости.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва да се справим с дърт ченгеджизма и гербераспрокоризма . Това е . Търмъка който ме съсипа паркира джипа си чироки на тротоара на боливард на който се кара много бързо а всяко дете е по ниско от джип . Този човек ми затри гена защото му казах - Мен са ме учили мноооого повече отколкото са те учили тебе и са ме научили да спазвам закона . В се почна рекет за живот . Да не говора за заплахите и натиска . Нямате си на представа колко нагла из.ме.т отглежда държавата и ЕС с неговите метастази.

5

Драго

преди 3 седмици

Значи да го кажем на кратко: има играчи, кото знаят как да карат, както и мършляци (повечето шофери на пътя) които се влачат и карат кат пенсии. И те така, те.

4

Анонимен

преди 3 седмици

кат сложите пос терминал в патрулките и замените астрите и киите с бмвта :))) трета статия изсмукана от предните две :)))

3

А бе

преди 3 седмици

Конфискация,пандиз и бай Ставри с *** тен са лечението за тези безумия!

2

Еми

преди 3 седмици

Взимат им колите без значение на кого са

1

Анонимен

преди 3 седмици

Много лесно забрана на внос на коли с двигател по-голям от 1.6 л това е