317

Хе хе

преди 3 седмици

До Анонимен В Швеция , пропалестинските протести на студентите ,бяха разгонени с полицейски кучета ,конна полиция ,бой ,бой ,кръв ,нахапани . Демократично .

316

Два факта

преди 3 седмици

До Факт Коя е четвъртата икономика в света ? А ...?

315

Вова

преди 3 седмици

Хърватия има най-ниски резултати по отношение на благосъстояниетоХърватия е на последно място в ЕС по благосъстояние, като получава най-ниски оценки в 17 области. Благосъстоянието е сравнително ниско и в Унгария, Румъния, България, Полша, Гърция и Словакия в сравнение с останите страни в ЕС.Качвах им на хърватите да не влизат в ЕС,ама на! Не слушат.

314

Факт

преди 3 седмици

И последния в ЕС дава 5 пъти по-големи пенсии и заплати от тези в Расиа

313

Анонимен

преди 3 седмици

За 17 години в ЕС сме на последно място! Супер! Голям напредък! И за чий ХЕЙ ни този съюз, ако не е тайна?

312

Анонимен

преди 3 седмици

Москва е заприличала на фенклуб на Бешикташ.

311

Анонимен

преди 3 седмици

До Васил Най-добре е там където се реализира потенциала който имаш и се чувстваш удовлетворен от това, но по очевидни причини повече хора смятат, че такова място е Нидерландия отколкото България.

310

Анонимен

преди 3 седмици

Като не стигнала гроздето, казала че е кисело .......толкова сте смешни с коментарите си. ...

309

Резидент разединител

преди 3 седмици

Не съм бил в двете държави, но съм бил в доста други и тука сме си супер, като изключим кубинските напитки в обществото ни.

308

Васил

преди 3 седмици

Хайде стига с тази Нидерландия. Синът ми едвам дочака да завърши в Ротердам и се прибра в България. Каза - никога повече живот в Западнала Европа. В България си е най-добре.

307

беги бе

преди 3 седмици

тия северните са тотални дупkи. Грам не ми допада начина им на живот. Само некви жeндърE ги харесват. Пълно с пeчки, то вали тия с колело се мотат, напушaт се незнаят къде са. Абе не е мойто

306

Тръндафила

преди 3 седмици

Не искам никъде - навсякъде е станало ужас. Най си ми е добре на село - почти няма шум,спокойно,ям си чисти храни и живот без бързане и стрес

305

НикогаВечеСДС-Чума

преди 3 седмици

Това не се отнася за Драгалевския гърбав Ай дук,за Асфалт паша, за шебека Шиши,за Гнома,за Ристе Лодкаря ,за Ал Фашагата и за още 2-3 хиляди крадци-***

304

Фяфъ

преди 3 седмици

Защо си мислиш, че трябва да си живял в една страна стоипетдесет години за да имаш мнение за нея? Живеем в информационно общество, информирането е улеснено. Информирай се и ти. В тази страна Х/Н съм бил много пъти.

303

опетков

преди 3 седмици

До Фяфъ Колко време живя в Нидерландия, за да раздаваш оценки?

302

Кирил и Асен

преди 3 седмици

защо тогава са се върнали в "лошата" България..??..... Защо тогава Руzkите енничери и те си натискат парцалите в "лошата" България..??...... Нещо не се връзва....

301

опетков

преди 3 седмици

До Ало Ало Живях и работих в Холандия и Европа повече от 10 години. В Холандия след 20ч. часа е мъртвило по улиците. По нищо не личи, че там живеят богати хора. Много са стиснати и затворени. С комшиите за 10 години бяхме само на едно "Здравй, Добро утро и Добър ден".Това ако е живот, здраве му кажи. Тази класация ми се струва изсмукана от пръстите, дори не са показани критериите по които се оценява. Слаба журналистическа работа и на сайтчето "Днес".

300

Да, ама не..

преди 3 седмици

Тук сме си добре. В Холандия и Швеция е пълно с евразийци палестинци, сирийци, чеченци и тем подобни...

299

Шведска схема

преди 3 седмици

До АнонименВ Швеция ако си легнеш пиян с пияна жена след дискотека по взаимно съгласие нале, но и тя след 5 години се сети , че си е лягала с не тебе като те види в инстаграм, че си си купил нова тесла ,а не си почерпил и подаде жалба пак се води насила според техните закони...

298

Слъчев Бряг !

преди 3 седмици

Слънчака ако го направим безмитна зона с разрешени леки наркотици,леки жени с медицински контрол и големи казина с целогодишна програма ще мине Лас Вегас по оборот!