19

Минка

преди 3 седмици

Чета сладки отзиви!Удито умряло, в Надежда! Няма път,няма батерия няма и държава,само да попитам, кое умира първо,при липса на... държава,първи умира човека! Лек път!

18

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 седмици

А някой фшда е чувал азиатци,африканци и латиноамериканци,които опкупираха Европа да се чувствуват поне малко виновни,че унищожават нашата природа и харчат нашите ресурси ? Тия разполагат с по няколко автомобила,но не си ги карат в Африка ,Азия и Южна Америка ,а у нас.

17

Берко

преди 3 седмици

Чета приказки на Шехерезада, в Европа,от 1001 батерии,акумулатори и все повече се замислям филма...няма да спре при нас,най - малко в...Европа! Лек път,господа и крадци от БРЮКСЕЛ! Ще спрете при Грундиг!

16

Анонимен

преди 3 седмици

В БГпък проблемът е,че цените на малолитражките нахвърлят цените на мощните с компютритеИ дилърите се набутаха с нов внос,но никой не ги купуваМалолитражка с цена на бус!!,пълна идиотияТа затова цените на частите и на ремонтите скочихаОще повече пък,сега когато за да се прехвърли автомобил при Нотариус,ще трябва да нямате задължени към държаватаТова допълнително оскъпява сделката при НотариусаА вЕвропа,това ства само с договор между продавача и куповачаТака малолитражен тарасляк ти излиза златен

15

ДоколенкоФ

преди 3 седмици

Аз u6ax евроатлантик за еднократна употреба

14

Славка

преди 3 седмици

Все си мисля,че някой,нещо не е разбрал,китайците,пак са първи, нови,заредени батерии,с гаранция! С времето за подмяна на... 5 минути,а другото време 50 мин. Лек път Европа,пак изоставате!

13

Анонимен

преди 3 седмици

,След наводнението още тараляски ще досурнат от Германия.

12

В българия

преди 3 седмици

Се продава бок лу ка на Европа коли от автоморгите на запад!

11

Valio

преди 3 седмици

Тема точно с моя случай днес....Ауди А6 2020 год.50TDI води се Милд хибрид.Днес умря преди надлез Надежда в София.Колата до преди 10 дни беше в гаранция от Ауди.Километри 81000 реални,защото аз си я купих от Ауди Германия.На първо четене алтернатор с цена 3-4000 х.лв. и ако трябва и акумулатор щото не е баш акумулатор както си го представяте та към + 5000лв.Честито на печелившите.Та така за новите автомобили......

10

Българина

преди 3 седмици

Мечтае да събере пари за цял живот да си купи премиум кола за 40 000 лв вероятно претърпяла катастрофа на запад с върнат километраж втора употреба нов внос.Жалко е. На запад хората могат да си позволят чисто нова кола!Не мутри а обикновенни хора!

9

Анонимен

преди 3 седмици

До ВИС и СИК - Въпросче ... Някакъвн шанс, да преведеш словесната си диария на български?

8

До 7

преди 3 седмици

Дядо развиваше болтовете с kока-кола.

7

ВИС и СИК

преди 3 седмици

Такова нещо, в Бyлгaриcтан, ама никога няма да видим. Тоталка на (сравнително) нов таралясник заради няколко сензора и/или камерки. Ъпсурт.

6

ВИС и СИК

преди 3 седмици

Такова нещо, в ***, ама никога няма да видим. Тоталка на (сравнително) нов таралясник заради няколко сензора и/или камерки. Ъпсурт.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Затуй си караме стария Голф-3 отпреди 20 години - евтин ремонт :)))

4

Анонимен

преди 3 седмици

Екоактивистите къде са? Само по картините ли могат да дращят?

3

Рицарите на Капитала

преди 3 седмици

Вече се събират пари и с наличните технолигии, ще го клонираме и върнем. Знам, че звучи отчаяно, но на този етап той е единственият, който може да спаси Европа!

2

Alex

преди 3 седмици

Американски новини.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Нал тва е идеята на електронните устройства...