34

Анонимен

преди 4 седмици

Този край ражда само такива нищожестваа - комплексирани и бедни биячи на жени. Неслучайно това е най-бедният край. Неслучайно няма нито един революционер или четник от този край. Никой, никой не се е присъединил към Ботев . Та, така е и до днес - бедни, проЗди, биячи на жени.

33

демонокрация

преди 4 седмици

До Леле "В България има страшно много комплексирани мъже от всички прослойки. Ако бях полицай и го пипна тоя, не знам дали щеше да стигне до ареста!!!"И на следващия ден си уволнен. И на полицаите им се иска бързо правосъдие, но няма, а защо сами си отговорете. Първо се замислете, кой раздава правосъдието, за да не излизат все полицаите виновни.Нали искахте демокрация? Е сега е демокрация,но май вече не ви харесва. Сами си я избрахте. Ако това е демокрация то аз съм космонавт индианец.

32

Васко Далаверата

преди 4 седмици

Сигурно му е подбила авторитета аз съм такава да се обръсне и гола да се разнася по центъра да я видят как така ще му оронва достойнството показвайте и другата страна стига със тези *** тъпотии

31

Един там

преди 4 седмици

*** защо не бие жена си в чужбина?

30

Сър Джеймс

преди 4 седмици

Евроатлантици сър! Забавляват се!!!

29

Един там

преди 4 седмици

Жалко че няма сериозни закони да защитават жените в България. Независимо кой какво е направил, никой не трябва да бие и унижава другият..

28

BG

преди 4 седмици

Защо винаги гледаме едната страна.да това нее редно но провокацията къдее.

27

Анонимен

преди 4 седмици

Балгари ли са?

26

Анализ

преди 4 седмици

Жената вече с два брака, я има 40 я не! Без причина, никой няма да я шамари. Кой знай в каква изневяра или флирт е хваната. Кой знай още колко брака ще развали и колко мъже ще изгори. Бачкала в магазин, смятайй. Ако беше учила навремето, да е нещо банкерка, адвокатка в офис а у, кой бачка в магази, тия дето като малки кафета, цигари, бар, диакотека. Е като и толкоз акъла, взела че избрала бобойник, че къде да намери нормален, явно не ходи в библиотеката. Акъла и толкоз, както и държанието!

25

Сега

преди 4 седмици

Ще го глобят за нарушаване на ограничителната заповед, че да види хубаво ли е!Пък после пожелавам на законотворците да им се случват такива дреболии, на тях и на коппиленццата им!

24

Анонимен

преди 4 седмици

Пак предписания, предупреждения, четене на морал.... а жената пребита и едвам е жива. За съжаление полиция, съд и прокуратура са гола вода , при това от години ..... и от това страдат обикновенните хора, защото другите си плащат и отстрелават "проблема".

23

Мистър КЕШ

преди 4 седмици

Щом *** бахте(бие), значиме обича...

22

Анонимен

преди 4 седмици

Тази жена е от малцинствата. Ако беше рускиня тогава мъжът щеше да подаде сигнал за насилие.

21

Анонимен

преди 4 седмици

До азъКанъАзъ . Много ниско пада форума. И ти пиша за последно. От къде си толкова уверен и сигурен в информацията си, че на турците им са малки?

20

ИВАН

преди 4 седмици

БГ ПОЛИЦИЯТА СА ПУ-МИЯРИ!

19

Бавна

преди 4 седмици

И мъчителна смъррррт за такива!

18

Анонимен

преди 4 седмици

До АзъКанаАзъ . Темата е друга. Те хората видяха какво се случва в Газа. За мен и за по голямата част от света е геноцид. Въпрос на време е да се признае от всички. Но като ти чета поста и продължавам да се чудя как така жените не са луди по теб.

17

Men

преди 4 седмици

Сложете го тоя при най загорелите в пандиза. Аз ще платя виаграта им за следващата година, нека тоя да бъде доказателство как в пандиза може да забременее

16

Анонимен

преди 4 седмици

а гаврил ли се е с нея с артифишъл интелиджънс както правят мвр :)))

15

Пустиняк

преди 4 седмици

Баче Цено от малорад ще участва ли па на изборете. Сериозни ора.