382

ТОП НОВИНА

преди 4 седмици

Сега разбрах най-после.Столтенберг е доказал пред НАТО,че това е въпрос на самозащита на Украйна и да не ке безпокоят.Путин обаче,ако не е съгласен Столтенберг ще трябва да застане пред руските ракети и да вика къш,къш и да ти прогони.Едва ли Запада ще нанесе ядрен удар по Русия заради няколко "Кинжала" без ядрен заряд и да унищожи десетина руски града,а оттам да изстрелят ракети за 500 западни града,заради някой натовски град обект на руска демонстрация,па знае ли се.Не съм хвърлял боб.

381

!!!

преди 4 седмици

Първо - НАТО няма територия! Второ - нито сантиметър "да", но километри "ще"! И трето -руската армия ще раздава супа по улиците на Берлин, ако не престанете с безумните англосаксонски шизофрении!

380

Анонимен

преди 4 седмици

Много бързо германците са забравили за урока, даден им от Русия през ВСВ.

379

УЖАС

преди 4 седмици

Бе как ще му дадат ракети Таурус?САЩ да не би да влязат в ядрена война,ако онзи от Кремъл реши и разбомби някоя натовска държава?Ще обяви това за ответен удар и че е против ескалация и така ще си остане.

378

Страх лозе пази

преди 4 седмици

Ми тогава що Германия не му даде ракети Таурус с обхват 500 км,до Москва са над 600.

377

Обективен

преди 4 седмици

Цитат от вчерашно изказване на Директора на вашингтонския институт за ядрени изследвания Питер Кузник : " ....украинската войска е изтощена и силно отстъпва в численост и въоръжение....отчаяния запад е решен на ядрена война и поголовно изтребление за да предотврати победата на Русия над Украйна....".

376

Споко!

преди 4 седмици

И Путин така!!!

375

Визионер

преди 4 седмици

Шолц сигурно има предвид, че Украйна предстои да стане страна - член на НАТО и като такава, територията й трябва да бъде защитавана от Нато. Засега - без пряка намеса във войната.

374

Юлиян

преди 4 седмици

Откъде накъде "скопена"държава без конституция,само с "набор от правила" съставен от победителите във Втората Световна Война ще се опитва да задава "дневния политически ред" в Европа.Още повече,че американците ги"кастрираха" наново,като ги заставиха да се откажат от евтините руски енергийни ресурси и суровини.Германия е зависима държава,като Европа.Тя вече не играе в "първите цигулки".

373

Юлиян

преди 4 седмици

Путин към Шолц:Става въпрос за територията на Украйна,ако не си разбрал?НАТО-то да си "кряка в блатото".Нито милиметър навътре от украинската граница!

372

Анонимен

преди 4 седмици

Тия отправят към Путин някакви безумни закани. Какви територии на нато ги кара някой да отстъпват? Май съвсем са излезли от територията на реалността.

371

Юлиян до пияното

преди 4 седмици

Личи си,че постоянно си в плен на"алкохолната мъглявина"."Глюпако",ядрена война ли ти се е присънила?Западната пропаганда и алкохолът са ти взели и онова,което нямаш-акъла.Гледай си там"пърцуцата"и не мисли за неща,които са извън твоите умствени възможности.И за пиянде не ставаш.Посредствен и недоучен си като сегашните управляващи западни политици и държавници.Ако си решил да се самоубиваш като тях,няма по верен способ от това да изпитваш ядрената мощ на Русия.Накъде без похмелья,"глюпако"?

370

отеклия монгол

преди 4 седмици

на снимката е загрижен за....собствената си безопасност!!!

369

пияница мистик

преди 4 седмици

Дрогаре пyтюнeандерталци. Прочетете краткото разказче-басня на нашия велик писател Светослав Минков. Казва се "Джуджето Тинтирин". Кратко е наистина, няма да ви отнеме много време. И дано схванете поуката, но надали. Има го безплатно в Читанка

368

Хммм

преди 4 седмици

Няма да се учудя тия продажните политици от европейския парламент да подготвят някой атентат или да направят постановка с атаки от руснаците в Европа, за да могат да ни въвлекат в изкуствено създаден конфликт. Изкуствено защото на никой не му се бие срещу руснаците, просто няма за какво. Някои гърбоноси богоизбрани искат просто да станат още по-богати на гърба на хорската мъка и смърт.

367

Анонимен

преди 4 седмици

Китай също има. И те са насочени срещу запада.

366

Юлиян до 412

преди 4 седмици

И тя ще завърши като предишната с "парад" на Червения площад-без колани,одрипавели,окъсани и унили.Едва влачещи обувките си без връзки,с погледи наведени към земята,наведени точно като "изпаднали германци".

365

До долния аутист

преди 4 седмици

То щото само расия има ракети

364

Анонимен

преди 4 седмици

Нищо няма да има. Запада ще бъде занулен, този път завинаги. Една ракета по нпото "атлантически съвет" и тоя с опорките ще иска да бяга по островите, ако оцелее.

363

Юлиян

преди 4 седмици

Евроатлантическата"фауна"-"зелени еуглени,амеби и пр. чехълчета",още ли не сте разбрали,че вчера заради пожара в Коми руснаците са унищожили най-голямото хранилище на природен газ на територията на Украйна и Европа,където се съхраняваше газ и на ЕС.Се съхраняваше!