58

Анонимен

преди 1 месец

Абъъъ, то синът набрало малко пари, каакво толкоз станало, какво се превземат ингиличаните, ба

57

Анонимен

преди 1 месец

Погледнато провайдърски, жената е познала. Всъщност всички геополитически "компоти" по света ги забъркват англичаните. Светът е във война, а войната има своята логика. Врагът трябва да се удари така, че да капитулира. Да сме живи и здрави, да видим кой ще диша последен.

56

Анонимен

преди 1 месец

Ами да си беше седяло в махалата, нямаше да види такова чудо... Шегувам се, бе. Да се изнасят един по един всичките. Явно тва му е цаката да се отървем от ге.то.то. Тука не ги затварят, в Англия обаче не им прощават.

55

Анонимен

преди 1 месец

Пустите англичани, как не ги е срам да държат сметка на това добро и чисто като ангел детенце. Горката майка, която пък не докопала и един милион от откраднатите. Съсипаха ни тия атлантици

54

Hahaha

преди 1 месец

Такива престъпления като измами в Англия не се наказват строго. Голяма присъда можеш да получиш ако наречеш някого *** или фегът. На един му бяха дали 2 години защото оствил сандвич със свинско пред вратата на лондонска джамия. Този догодина вече ще е на свобода, лежал е вече две години, ще получи намаление за добро поведение и така. Освен това такива измамници обикновено са в пандели от открит тип.

53

ТИПИЧНО ПО МАН

преди 1 месец

ГАЛСКИ

52

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Струва ми се постановка на британците. Както *** фирми на роми, които създават мафиотите тук да перат пари. Има много въпроси.

51

Анонимен

преди 1 месец

*** изгоре ... Вече се свързах с няколко групички, дето ги сърбят ръцете, за да наказват подобни неща. В Англие е зор, в БГ - като дойдат 40 парчета, две ромски фамилии ще иа да бегат БРАГААТ! Как бегаха преди две години, като ги гониха с веригите рокерите! АХХАХАХАХХАХАХХА

50

Анонимен

преди 1 месец

Англия да не е като България да крадеш и правиш схеми и после нищо да не ти правят. Там престъпниците се наказват сурово.

49

Содом и Гомор

преди 1 месец

Неква руса студентка от Бг им била секретарка . Учи мама за мошенници да бачкаш стана работата вече.

48

Анонимен

преди 1 месец

"Едно не мога да разбера...как хора с ограничен умствен капацитет и липса на каквото и да е образование могат да създадат сложни престъпни схеми" - Създава ги някой, дето е изтърван от системата. Иначе можеше и да е велика личност... А има и друго - често такива са просто изпълнители или копират. Нали не мислиш, че има 150 млн лева? То най-богатата имала 4 апартамента за има-нема 600 000 лева и магазин за 200 000 ... Носят евтини дрехи и колите им са за по 50000 ... Обрано им е останалото.

47

Учил до обят 1 ви кл

преди 1 месец

До РууниНяма гнило просто нагъл невежа...

46

Груйо Михалов

преди 1 месец

Ако беше в Бг. щеше да си купи не съда ,а направо министъра с тоя кеш дето има. Кво ли става в Бг. с лихвари, със социал , пенсии за "инвалиди" и точене на ДДС та не е истина -милярди ,но и политиците са в играта чрез синове и баджанаци като нотариуса и подобни съдебни "посредници"...

45

Рууни

преди 1 месец

Кой луд след няколко милиона откраднати ще продължи да краде. А и техните в тази стара къща да живеят. Има нещо гнило!

44

Анонимен

преди 1 месец

батко у България с обществени поръчки се крадат милиарди...тоа абен кю=мур тук немаше да лежи и два дена

43

Евалариус

преди 1 месец

100 хиляди рома от Балканите разказаха играта на цела Англия баце. Само тоя гушнал 50 милиона, да не говорим и за джепчийките дето имат палати в Румъния...

42

Анонимен

преди 1 месец

Не знам защо следователя каза на съда, вместо на няколко ... да кажем недоброжелатели към подобни хора. Сега нямаше да има съд, но нямаше да има и оцелял измамник. Ех и пари нямаше да се намерят. Майакта можеше и да покълне, но щеше да и е за последно.

41

История даге

преди 1 месец

Едно време такива в Англия си слагали в малки железни клетки да висят на площата докато им остане само чистия скелет.

40

Ще го разнищят

преди 1 месец

до последната стотинка и ще пропее като славейче. Това са 5 години и не е един милион. Ще си каже всичко и ще остане в панделата, ако ще и Луната да падне на земята. А в панделата ще му се зарадват. Така е. Всеки майстор си намира Майстора.

39

До 37

преди 1 месец

Кво да видят. Те измамниците в Англето не влизат в истински затвор като Уонзуърт в Лондон а са в затвори от открит тип един вид общежития където само преспиват. Измамите са така наречен нон-уаялънт крайм и не се наказвад строго.