73

Руснак националист

преди 3 месеца

АКО ДЖО СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ НАЙ-ВЕРОЯТНО ОЩЕ ПРЕЗ 2025-ТА ЩЕ ИМА СУХОПЪТНО НАТО В УКРАЙНА ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА ПУТИНИСТИТЕ ОТ ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ НА УКРАЙНА ОСОБЕНО ДОНЕЦК И ЛУГАНСК!

72

да напомним

преди 3 месеца

Мусолини и Петачи са застреляни следобед, два дни преди самоубийството на Адолф Хитлер. Телата на Мусолини и Петачи са откарани в Милано на площад, "Пиацале Лорето", където голяма гневна тълпа обижда и рита телата. След това те висят с главата надолу от метална греда над бензиностанцията на площада. Телата са бити, стреляни и удряни с чукове.

71

Джавелин Атакамсов

преди 3 месеца

А до колко часа могат да започнат ударите по руска теритоиря, а до колко часа могат да започнат ударите по руска територия. Путин трепери ли в бункера, джуджето трепери ли в бункера. Кремъл в паника ли е, Кремъл в паника ли е от ужасните новини? Започна ли организирането на преврат срещу путин, започна ли преврата срещу Путин?

70

Анонимен

преди 3 месеца

Ти остави тези наркомански глупости ами я кажи, защо патрона ти Байдън няма да дойде в Швейцария? Той има по-важно събитие от Украйна, да събира пари за кампанията си. Заложихте на куция кон, бадева умряха украинците, за господар на който не му пука за вас.

69

Споко

преди 3 месеца

Споко, Джо наесен печели изборите и до дни, дори до часове украинската армия влиза в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци. Само Джо да спечели наесен.

68

Имаме нужда

преди 3 месеца

"Надявам се всички, които имат право да служат в украинската армия, да отидат там. Не мога да повярвам, че това се случва на 27 години. Вие се борите за живота си, така че не трябва да служите на 25 или 27 години. Имаме нужда от повече хора в редиците" , каза Линдзи Греъм. "Имаме" нужда.

67

Христо Христов

преди 3 месеца

ДОНЧО БЕЛИНАТА НИ БЕШЕ ПОСЛЕДНИЯ ШАНС ЗА СПЕЧЕЛВАНЕ НА ВОЙНАТА И АКО НЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ПОСЛЕДВА ПОГОЛОВНО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ПУТИНИСТИТЕ В УКРАЙНА ПРЕЗ 2025-ТА ГОДИНА!

66

Анонимен

преди 3 месеца

Лондон и Вашингтон настоятелно препоръчват на украинското правителство да намали наборната възраст до 17 и да я повиши до 70 години, а също така най-накрая да започне да мобилизира и жените.

65

Анонимен

преди 3 месеца

17-годишните в Украйна вече започнаха да получават призовки. Украинските сухопътни войски побързаха да успокоят своите съграждани: това е само регистрация, привикването до военната служба няма нищо общо с мобилизацията.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Кой е тоя мpъшляк? Като какъв го раздава?

63

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски съсипа Украйна. Вместо да търси примирие с Русия той иска още оръжия че и да напада отвъд руската граница. Явно е финансово стимулиран да върши всичко това, защото няма как да спечели срещу Русия.

62

Пловдив

преди 3 месеца

В качеството на какъв се изказва този .

61

ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА

преди 3 месеца

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПАДА РЕЙТИНГА НА ДОНЧО БЕЛИНАТА СПРЯМО БАЙДЪН! ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ КАЧВА РЕЙТИНГА НА УТРЕПАНИТЕ ПУТИНИСТИ В УКРАЙНА! ВСЕКИ ПРОЦЕНТ ИЗГУБИЛ ТРЪМП СПРЯМО БАЙДЪН ЗНАЧИ ПО 10 000 ИЗТРЕПАНИ ПУТИНИСТА ОТГОРЕ В УКРАЙНА!

60

Анонимен

преди 3 месеца

като си искал война ,що не си се подготвил ,ами само искаш..

59

Христо Христов

преди 3 месеца

ЗА ПУТИНУ ЗА ДЯВОЛУ УРААААААААААААААААААА

58

Анонимен

преди 3 месеца

Абе наркоман въобще имаш ли представа колко зенитни батареи трябват да се предпази .ибаната ти територия ? А защо не мислехте навремето когато избивахте и гонихте Рускоговорящите ами чак сега се сетихте, че може да ви се случи случка ? Години подред крещяхте по площадите срещу Русия, горихте им знамената то не бяха татуировки на нацисти и свастики, стойки, показност вдигнати десни ръце щяхте да ги колите. Сега когато ви дойдоха на гости и ви набиха празните кратуни ревете дори много ви бавиха.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро всички ще разберат че напразно се занимават с теб

56

Анонимен

преди 3 месеца

Лудият нарича луди другите. Теб трябва да те приберат в съответното място, та да миряса светът.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото и украинките се пазят в леглото толкова и Зелето пази Украйна

54

Анонимен

преди 3 месеца

Недей уа за ко тий ?