31

Анонимен

преди 4 месеца

А ние кога ще се усетим?

30

Анонимен

преди 4 месеца

Хаха а негодувание срещу бай Тошо, че не можело да си живееш там където искаш.

29

База за сранение

преди 4 месеца

Били засегнати около 10 000 човека в цялата страна. Значи 10 000 инородци и иноверци живеят на гърба на датските данъкоплатци? Населението на Дания е под 6 милиона. Горе-долу толкова, колкото хора в момента живеят в България. А колко са хрантутниците, които ние храним с помощи и деЦки? Няколкостотин хиляди тукашни индийци! Но сега Европа ни притиска да вземем още не-знам-колко хиляди от неинтегрируемите мигранти, с които на Запад не са могли да се справят! Къде тук е спаредливостта?

28

Анонимен

преди 4 месеца

Да, ви пратим Сливенските и Новозагорските ако не ви стигнат може и Пловдивските и Чирпански джунгали

27

Анонимен

преди 4 месеца

до санирането: Там може и да е голяма работа, но у нас е голяма Далавера, както вероятно и сам си знаеш. Хората в България пропищяха достатъчно от некачествено, по мое мнение и напълно излишно за нашите ширини саниране. Достатъчно се нахраниха някои с това санира у нас - стига!

26

пияница мистик

преди 4 месеца

Ние датчаните отдавна сме ги изпреварили и в тази насока. Тук по гетата живеят само неуспялите римляни, дето са на помощи и детски. Тези дето са надиплили пачки първата им работа е да се махнат от гетото и да си купят имот в някой български квартал. И после се хвалят с това. Викат: Аз само с българи дружа и сред българи живея. Познавам две такива римлянки. В центъра живеят, ама са много окумуш търговки :))) Няма нужда да ги разселваме, те сами си се разселват

25

Анонимен

преди 4 месеца

Много хитро.Ще им санират жилищата,но ще им вдигнат наемите на 2000 евро.Ако искат,ако не,кой откъде е.Не знам как у нас може да се санират коптори,незаконно сглобени,кой където си поиска.Този пример у нас е неприложим.Трябва друго да се измисли.

24

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

Модерна работа - първо ги допускат, изхранват, дондуркат, размножават се . И после : ах проблем :)

23

Анонимен

преди 4 месеца

В такава статия трябва да се каже какви са наемите в Дания за нейното коренно население? Какъв наем плаща средностатистическият етнически датчанин? И да сравним с наемите, плащани от хрантутницитие, които на всичко отгоре не са изработили парите, с които плащат наем, а са ги олучили даром. Като не работят, защо изобщо са в Дания?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Чудесна инициатива от Дания. Опасявам се, обаче, че за много зПадни държави вече е твърде късно да последват примера, без да стане някакво подобие на гражданска война.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Пак ли другите трябва да ни дават пример как се прави.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Ако питате мен, мигрантите са просто бизнес за отракания ЕС елит. Нищо чудно, да им е минала "модата" вече. Социалдемократи си е почти фашизъм, според мен, ама говорят вдъхновено, разни хора им се връзват, и хоп, и те станали елит. Друг е въпросът, че когато отиваш да живееш в друга държава, друг вид общество, трябва да спазваш порядките там. Не европеецът, като отиде в арабските държави също не му е лесно.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Нашите гета ги разселваме из Германия, Белгия и Холандия.

18

Анонимен

преди 4 месеца

М да трябва да приемат закон.Всеки емигрант задължително със Датчанка да живее и всяка емигрантка със Датчанит за по бърза интеграция.

17

Анонимен

преди 4 месеца

До Ямболски цървуль: Отлично казано!!! БОЯТ и ТАКОВАНЬТО не ги ли предотвратиш, после връщане няма! Разселване, ала-бала... Точат ли социалната система? Точат! Таковат ли бели датчанки (и датчани)? Таковат! Подменят ли етническата база на държавата? Подменят! Разселване-мазселване... глупости...

16

мак

преди 4 месеца

Според мен датчаните малко са закъснели, да не кажа че са проспали възможността сами да решат, кого да пуснат у дома.

15

Анонимен

преди 4 месеца

А сега де?! Сега нашио емигрант какво ще прави, как ще живеят по 20 слуги в една стая?!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Брат ми се пробва да влезе в Дания през 1993 годинна.Още на 30 км го хванаха и депортираха.Млад работлив българин.А на тез чак гета им дали да правят.

13

Х

преди 4 месеца

правилно. Ако са отделно винаги ще се делят. Трябва да свикват да живеят заедно.

12

Кой живее в гетата?

преди 4 месеца

"Това е общество, в което важат други ценности", "общество, в което хората не работят"!!! И защо са дошли в Дания? Да бъдат хрантутени наготово и да създават собствени анклави, в които да не важат държавните закони и лентяите да живеят според шериата! Значи според техните традиционни закони, които повеляват презрение спрямо хората от други религии и дори унищожаването им. Дошли са значи хем да бъдат хрантутени, хем да мразят и изтребват онези, които ги хрантутят. И имат наглостта да протестират!