418

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 447 да вярное генерал Гурко е бил от Тексас а Столетов от Северна Каролина . А Скобелев е бил Германец .

417

Анонимен

преди 4 седмици

САЩ ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ СА НИ ОСВОБОДИЛИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО ! РУСНАЦИТЕ САМО СА ГЛЕДАЛИ ! НО ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА СА ПРОМИЛИ МОЗЪЦИТЕ НА НАРОДА ДАЖИВЕЯТ НАШИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ ПОПЕЧИТЕЛИ И РЪКОВОДИТЕЛИ САЩ ГЕРМАНИЯ ФРАНЦИЯ АНГЛИЯ

416

Не съм пророк

преди 4 седмици

Очевидно е, че съюзниците на САЩ във войната срещу Русия и Китай са на губещата страна. Ще се самозалъгваме още малко и... ще констатираме поредната национална катастрофа. Свикнали сме да сме на губещата страна.

415

Нека да ви кажа

преди 4 седмици

Русия вече печели не само войната срещу НАТО в Украйна, но и в Африка. Светът е устроен така, че да се саморегулира. Досега никой не го е завладял и сега няма да се случи. Времето на САЩ изтече, колкото и да не им се иска. Поведението им сега е доказателство, че алчността е по-силна от инстинкта за самосъхранение. Склонни са да правят глупости и живеят в паралелна реалност.

414

Анонимен

преди 4 седмици

Цената ще си я платят ТЕ-хората с татуирани свастики на предмишниците!Подражаваха на идолите си,и те имаха там татуировки,по тях ги ловяха като пплъхове след WW2.И тези така ги ловят,и с тях се случи същото!Русите още не са загрели даже,без да се изпотят ги карат!

413

Лллл

преди 4 седмици

Да победи по-бързо Путин , че ми се ходи на екскурзия в санкт Петербург . Ходила съм два пъти , но преди време . Беше много хубаво . А и в Москва пак ми се ходи . Това са прекрасни градове .

412

войната НАТО и Русия

преди 4 седмици

ДЕМОНЪТ НАТО И САТАНАТА БАЙДЪН НЕМОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ НИКОГА ЗАЩОТО ТОВА Е ЗЛОТО НА СВЕТА . РУСИЯ СВЕТЛАТА СИЛА НОСЕЩА СВОБОДА И МИР МОЖЕ САМО ДА НИ ИЗБАВИ ОТ ТЯХ

411

Шаши

преди 4 седмици

Украйна ще ни връща дълговете и да загуби и да спечели. Ама, няма да спечели, Селянин срещу цар не печели

410

Ахмат

преди 4 седмици

Ниев БГ и сега не искаме да плащаме за Украйна, така , че ако загуби само безумно направени, глупави разходи.

409

Анонимен

преди 4 седмици

Цената е една гривна ,)))и тя е загубила отдавна ,и Ко ни интересува нас тая Украйна ,да му мисли езелето че ще го убият украйнските офицери на Путин

408

Анонимен

преди 4 седмици

Още 10 години американците не могат да настигнат руснаците в хиперзвуковите ракети. Русия е въоръжена до зъби с тукати. РФ не бърза с войната. Искат да унищожат колкото се може повече техника, оръжия и армия на противника. После всичко ще си дойде до логичния край

407

Дo агент Мъдлър

преди 4 седмици

Безсилието надделява над емоциите. Недей така, трябваш ни! Кой клоун ще ни забавлява?

406

Анонимен

преди 4 седмици

До агент Мъдлър ЦРУ---Мнооого си зелен и имаш жълтичко покрай устата. Като поузрееш ще разбираш повече нещата. Гледай си скъпите играчки и си пий млякото.

405

запознат

преди 4 седмици

До точно казано:Канада също има огромна територия - само с около 40% по-малка от тази на Русия! Ще ти кажа от кого са я "заграбили" руснаците тази огромна територия! "Заграбили са я от разни еленовъди и ескимоси, дето са живели в малки селца и паланки през стотици километри едно от друго, тоест дефакто дори и не са се били за нея, ами в повечето случаи са "превземали" незаселена територия! С много труд и себеотрицание руснаците са заселели доста стабилно Сибир, колкото и странно да звучи това!

404

Анонимен

преди 4 седмици

НИЩО!

403

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

Война срещу Нато не може да бъде спечелена, бе копейки. Не разбрахте ли. Нато е най-голямия военен блок създаван някога. Все едно Срелча да бие Реал Мадрид. Няма начин.

402

Руя

преди 4 седмици

Празни дрънканици.Пропаганда .Промивка на мозъци.Жалко ,че много им вярват.Затова ще пострада планетата.

401

Анонимен

преди 4 седмици

САЩисан защо виеш? Засега САЩ няма да се включва! Спокойно! Но после не се знае, така че не се успокоявай съвсем! Бъди нащрек!

400

Анонимен

преди 4 седмици

Вие САЩисания!

399

САЩисан вие на луна

преди 4 седмици

Виете ли к0зяци, вийте, вийте.Кой ви кара да бутате м/у шамарите, след като Германия и Франция бяха гарантите по минските споразумения..егати лицемерите.