36

до Искаме ядрено

преди 4 седмици

ядреното оръжие не подлежи на продажба, тъ'пако хахахахахахаха

35

Минаващ и питащ

преди 4 седмици

На 1 Юни ли решихте да бъде това?

34

Анонимен

преди 4 седмици

В цял свят уважават борилите се против нацизма и фашизма през Втората световна война, само в България сегашния режим ги нарича престъпници, а престъпниците нарича жертви

33

БРАННИКЪ

преди 4 седмици

38 Според мен си Ицо Кюрда ;)

32

Анонимен

преди 4 седмици

След 1989 година демократите от СДС и ДПС освободиха престъпниците от затворите, вкл. и от Белене, и освободените престъпници станаха основата на мафията в България. Сега мафията почитала престъпниците, жертва били.

31

ВъпросНаГледнаТочка

преди 4 седмици

37 Те и комунистите си бяха престъпници и аз не помитам утрепани партизани и червеноармейци.

30

Факт

преди 4 седмици

В Белене си бяха престъпници. Не почитам престъпниците като жертви

29

БРАННИКЪ

преди 4 седмици

29 Снивари са се с отрязани глави на комунисти защото това е бил техният дълг като българи тяхната чест и са защитавали България от червената чума!

28

ИСКАМЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ

преди 4 седмици

БЪЛГАРИЯ СПЕШНО ДА ЗАКУПИ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, ЗА ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ РУZКО НАПАДЕНИЕ И РУСКИ ЗВЕРСТВА И ЛАГЕРИ В БЪЛГАРИЯ...

27

МАЙОР КОСТОВ-СДВР

преди 4 седмици

СЛАВА НА БЕЛЕНЕЕЕ. ИСКАМЕ 10 ЛАГЕРА ДНЕС ВЕДНАГА -- ДА РАБОТЯТ ПОД ПАРА , КАТО БЕЛЕНЕ. ЗА БОКО МАГНИТСКИ и ШИШИ НАМАГНИТСКИ .

26

Нане

преди 4 седмици

Фашистите в България се снимаха гордо с отрязани глави на партизани... И сега, кво, ще почитаме паметта ли им... Малко ги требиха партизаните след 9 ти... Трябваше до девето коляно... За да няма сега фашисти... ===))) краваромучалки...

25

Анонимен

преди 4 седмици

Не са ги доизчистили навремето, трябва да го отворят пак и цялата интелигенция под строй да заминава.

24

САЩко Поплюв

преди 4 седмици

"..." журналистът?!?" и изпълнителен директор на фондация "Истина и памет" Христо Христов..."Спонсор - Конрад Аденауер :) :) :) Местим ги у лево,баце!!!

23

Бау

преди 4 седмици

Тези са като гей парада - вижте ни колко сме интересни! Абе, събирайте се там, говорете си и не ни занимавайте с вашите претенции! Режима - много общо! Дайте конкретика! Не Корнелия е ходила да прави възродителен процес, а претендиращата за демократ тиква! Сам лицемерно каза, че майка му като го видяла с автомат и кубинки се разплакала - колко мило! Сега коалиция с ДПС! Индулгенция!? Да не казваме за Лъчо Мозъка, който сам си призна в какви гинекологични манипулации е участвал-отврат! Днес-Герб!

22

Анонимен

преди 4 седмици

Комунистическият режим официално може да е премахнст от България, но комунистическият начин на мислене все още съществува в доста голяма част от съзнанието на народа и политиците, за огромно съжаление. Възраждане и Герб са типичен пример. Непочтено е да се вкарват ПП в това число, ако ги нямаше ПП, мракобесието от властта на мутрите щеше да продължи (2009-2021)

21

Програмист

преди 4 седмици

Малко са жертвите.. трябваше и внуците им да затриете до 9 коляно!

20

Българин

преди 4 седмици

АЗ ПОЧИТАМ ЖЕРТВИТЕ НА ФАШИЗМА!

19

до 11

преди 4 седмици

В средата на 80-те известната сетне мутра Г. Илиев е осъден за групово ,,спортно" изнасилване на 11 години затвор! Демокрацията го изкара от затвора и направи от него олигарх! След което го уби и никой не може да каже къде са откраднатите пари! Ами, той ги окраде, но вече го няма....Тази схема с прости момчета, на които да припишат кредита, господа за 1 мандат е приложена повсеместно! Първия с кредит и след това ликвидиран бе Петко Стоянов - Каратиста! В Хисаря имаше един Ст. Стоев, много са!

18

Анонимен

преди 4 седмици

Че то Белене тогава и сега е лагер за криминални престъпници

17

До13

преди 4 седмици

Вярно е филма е направен по архивни документи та и аз им казвам да гледат филма По дирята на безследно изчезналите и тогава, да правят сравнение с Белене