22

Хо хо

преди 4 месеца

Май мераклиите за груз200 са се сдобили с плащове невидимки и никакви ги нема. Мантрата "Ставай страна огромная на смертний бой" се изтърка още в Афганистан.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Заради някакви краткосрочни цели Путин ще промие мозъците на руските деца,че украинците са фашисти и убийци и като пораснат ще гледат на тях не като братски народ,а като смъртни врагове. Иначе в същото време обяснява как нямало украинци. Еми щом и онези са руснаци според Путин тогава как ще се помирят по този начин. Ако беше вкарвал руски капитали,фирми,пари и създавал работни места в Украйна то украинците сами щяха да предпочитат руснаците пред американците

20

Христо Христов

преди 4 месеца

Е, френските ценности на ШЛ арли Ебдо са да правят карикатура с бебешко трупче на бежанците на турския бряг. И всички политици ка ЕС бяха Шарлита.

19

до 17

преди 4 месеца

като е анимация върви в укропистан...да видиш анимация в реално време

18

Зозо

преди 4 месеца

Хааааааааааааааа, руският комикс е като руската рок музика - сух напън от всякъде :))))))))))))))))))))))))))))))))))

17

Х

преди 4 месеца

целият свят се опитва да върви напред и да се развива. Русия върви назад, за да се върне във времето, когато е била велика.

16

Анонимен

преди 4 месеца

пак фейкшит...защо комикса е на английски....васи все по плитки итъпоумни англосаксонски измишльотини

15

анонимен

преди 4 месеца

В генетичния код на тези хора има нещо дълбоко сбъркано и само около 20% са нормалните и здравомилещите (такъв е и официалният % не подкрепящи Путин и войната). Напълно сериозно ще кажа, че ако пропагандните им комикси са на английски, то това е предварително загубена кауза и няма да постигнат целта си. Не го владеят добре братушките хич, включително и младите.

14

Зозо

преди 4 месеца

Абе кво стана с руската Уикипедия :))))))))))))))) Руския Меси и др. напъни и пpъдни?

13

Зозо

преди 4 месеца

Хахааааааа, те на картинки го докарват :))))))))))) Кеф ти новата Волга, новата Лада, Су-57, МиГ-35...... Само картинки и анимации :))))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 4 месеца

Десетилетия трябва да минат,за да отмие времето деформацията и нечистотиите на фашисткия режим в Просия.

11

Фен на Кукунелка

преди 4 месеца

А пък ние обикновените българи,четящи пасквилчетата и платената укропропаганда на Кукунелка Снайпера съвсем откровено,саркастично и иронично га8рим неграмотните платени ми$$ирки в донос.бг. За 100 гривни се продадохте,планктончета и пла33м00дийчета :)Бас хващам,че когато им спрат грантовете,атланшитите ще викат дружно "Слава ССССР! Лонг лив Путин!" :) :) :)

10

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим

9

Анонимен

преди 4 месеца

Поредната повърня

8

Анонимен

преди 4 месеца

Микола е беден, уморен и употребен от Запада. Две години вършат мръсната работа на Запада. Вече не останаха хора. С такива съюзници (Запада), не ти трябват врагове.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно що са на англиски или пак сте взели някой американски комикс за пример!

6

Пешо

преди 4 месеца

Мисля е крайно време да ги върнат в 80-те руснаците. Една кола не могат да сглобят, икономика по-малка от на Ю.Корея. Както са почнали само оръжия да произвеждат, скоро ще заприличат на С.Корея:) Да им режат достъпа до интернет и да ги оставят да си ходят на ваканция в Сибир.

5

Зеления

преди 4 месеца

Я елате пиленца на батко,да ви терминирам сладко, сладко...

4

Кубрик

преди 4 месеца

Слава на Русия, давайте краварските кокаколови мозъци,почвай да плюете Русия, която освобождава Европа от нацистите и бандероФашаги.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Войната е загубена. Лудият Запад се чуди как да излезе от положението. Накрая, ако много се стряскат, ще ядат руския атом!