9

Анонимен

преди 1 месец

"Ядрения ренесанс", ми звучи като "праведното клане" или "светия геноцид" ...

8

Анонимен

преди 1 месец

Къде са тръгнали тия да плюят срещу вятъра? Истината е , че щатите нямат конкурентноспособна технология за обогатяване на урана!!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Поне 20 % от американските централи не са водно водни и са проекти от края на 50 те и началото на 60 те . Някой са завършени в края на 60 те но има и от 70 те . Една част са много стари технологии и трябва да се затворят . Да речем 20 - 30 % не стават но другите могат да рабоят още дълго време . САЩ не могат да строят АЕЦ и на нормални цени . Кото е по читаво от АЕЦ ите това ще е . Най вероятно нови няма да има никога но това е проблем за след 50 години .

6

Христо Христов

преди 1 месец

До 3 "Ние помагаме на тия урки, а техните момченца се разхождат тук на свобода," - ТИ, про'с'такът помагаш на режима в Киев да види войната на евроатлантическите ТИ гисподари. Тези хора бягат от война както всеки нормален човек би направил. Какво ревеш, про'с'так неграмотен?!

5

вие си ги избрахте

преди 1 месец

важното е в европа да има война, не в сащ, точно като преди...

4

Анонимен

преди 1 месец

Ами докато всички зомбирани наши и чужди евроатлантици се кланят на този истеричен И дио Т, може е да ни докарат ядрен апокалипсис

3

Анонимен

преди 1 месец

Ние помагаме на тия урки, а техните момченца се разхождат тук на свобода, ЗАЩО? всички украйнчета да се екстрадират в украйна и да се бият там, не на наш гръб да се кефат из европа!

2

Анонимен

преди 1 месец

Целта на тази война, подкладена още 2014 г. от американците, е САЩ да отръскат Европа, задължавайки я като една истинска колония да се внася във военно-промишления комплекс на метрополията с регулярни огромни вноски, които САЩ си харчат за вътрешните си фирми - основно произвеждащи оръжия и лекарства.

1

Мухоморка

преди 1 месец

Янките са ненадминати.Още държат световния рекорд с Гъбата в Япония.