41

Това е

преди 3 месеца

В туризма се перат най много пари а заплатите са най ниски, това показва кой са собствениците, и от къде са им парите, бандити, мутри, политици.

40

Фен

преди 3 месеца

След като скъсах с работодателите по морето в България , ходя само в Гърция на почивка - прекрасни плажове и обслужването е на ниво.

39

Анонимен

преди 3 месеца

А пробвахте ли едно нещо за което никой не се сещаше, да плащате и да не лъжете?

38

Пародия

преди 3 месеца

Така става когато чорбаджитте 35 години лъжеха и се подиграва ха с свой те работници, а сега същите пищят че нямало работници!!!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Преди няколко дена имаше статия "край с проблема с работната ръка" . Кой лъже защо и няма ли да се търси отговорност за лъжите?

36

Анонимен

преди 3 месеца

Не говори глупости нали внесохте индийци.

35

Анонимен

преди 3 месеца

По едни време не плащаха и заплати накрая, ама се чудиха, защо в тъмното някпй пребил сиба му, друг изнасило дъшеря му, трети му запалил колата ....

34

Анонимен

преди 3 месеца

До 32 - Луф и неграмотен, при това!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Зашо мъ е на Бонго Бонго да работи за 3 лева на час, лато може да работи за 12/евро на пас в Европата, където ше ае отнасят с него, като с човек?

32

До АзъКанъАзъ7112136

преди 3 месеца

Отдавна не се бях смял така.... луд.

31

Хахахахахахахахахаха

преди 3 месеца

"Работодателите са готови да дават много високи пари" И това го казва министър!?!?!?!? А ниски пари има ли?!?!?!?!?!? Чакайте този нещо да направи :) Направо е срамно какъв службогонец се оказа!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Ами след като заплащането не е основният проблем,то тогава нашите родни хотелиери да дадат заплати от 3000 евро и нагоре,тогава липсата на работна ръка ще се превърне в излишък,голям процент от гърците които работят в туризма на мига ще дойдат при нас!

29

пияница мистик

преди 3 месеца

Ахахахахахахахахаха :)))) Щели разбираш ли, да дават с цели 20% повече заплати. Тоест вместо минималната 933 лева, да дават по 1100 :)))) Ама за 14 часа на ден, разбира се и да вършиш по 5 различни работи. Като да си сервитьор, да хвърляш боклуka, да миеш чинии, да си момче или момиче за всичко, като да зареждаш от магазина като свърши нещо и така нататък :)))))

28

Noname

преди 3 месеца

Положението с министрите е много зле, или по точно с корупцията при тях. При нарастваща безработица да се внася евтина работна ръка си и просто корупция.Министър по поръчка.

27

VladTepes

преди 3 месеца

Все по-трудно се прилага социалдемократическият икономически модел на проф. Ал. Томов - да не се плаща заради нелоялната конкуренция в ЕС.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Хотелите са за пране на мръсни пари, останалото е бонус. Дават ниски заплати , за да си знаете мястото в блатото и че няма мърдане. А младите работници отиват там за разврата и наркотиците , много им пука за заплатата нали се пекат на морето 1 ден от седмицата.

25

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Има и друго,което не се казва. Хотелиерите и ресторантьорите печелят много повече от трафик с мигранти,отколкото от бизнесът си. Доколкото разбрах всеки,който наеме азиатци получава по пет хиляди евро на калпак.Също така тези,които идват не са бедни,а богати и намерението им е да установят бизнес в България..Никаква милост не трябва да имаме към азиатците и хотелиерите,които ги наемат.

24

Анонимен

преди 3 месеца

КАКЪВТО ГЛАВЧЕВ ТАКИВА И МИНИСТРИТЕ

23

Дацо

преди 3 месеца

Първо , заплатите не са никак високи , второ са само 3-4 месеца ! После се чуди цяла зима какво ще слагаш на масата . Баламите умряха !

22

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ НА ВЛАСТ - МИЗЕРИЯ, ПРОСТОТИЯ, ПРОДАЖНИЦИ, КОРУПЦИЯ