212

Анонимен

преди 3 месеца

Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов. Rectitude, Courage, Benevolence, Respect, Honesty, Honour, Loyalty

211

дедо Ви

преди 3 месеца

Кобурга, самозванец цар утрепа в три войни половин милион Българи! Накрая септември 1918 великите сили победителки в ПСВ поставиха условие на българските политици: Фердинанд да абдикира или край на България!!!

210

МРЪСНИ КОБУРГИ

преди 3 месеца

ФЕРДО ЛИСИЦАТА ПОДАРИ МАКЕДОНИЯ И ТРАКИЯ НА КОМШИИТЕ, А МОНЬО РУЛЕТКАТА СПРЯ ДЕТСКИТЕ НА БЪЛГАРЧЕТАТА ПРЕЗ 2002 г. ЧРЕЗ ПРАГА В БРУТО

209

Този

преди 3 месеца

няма родители българи. Две национални катастрофи. Дори Борис не го върна в България. Ясно е.

208

Анонимен

преди 3 месеца

Всички царски родове по европа и всички императори в Българската Империя - преименувана на Римска Империя са от Балканите и са потомци на децата - Синтия, Петър и Павел на Исус и съпругата му Диана, (преименувана на Мария Магдалена) и са родени в днешния град Ямбол! Всичко друго е исторически фалшификат!

207

Анонимен

преди 3 месеца

Като това е историята , вземи си ги кокалите в Мадрид бе ,дърт крадльо ! Там , в имението ,нали такава ви е традициятя на вас , със синята кръв ?

206

Анонимен

преди 3 месеца

Точно преди третата световна война , прибират останките на този дето ни е включил в първите две!!! Според мен това е знак ,че е хубаво да се замислят нашите политици какви ги вършат и какви интереси защитават, защото определено не са на народа !!!

205

Анонимен

преди 3 месеца

Що не го погребат в РСеверна Македония или в Гърция ( Българска Тракийска Македония)?

204

е добре де! Но...

преди 3 месеца

Калина не трябваше ли вече да бъде в затвора? Кога?

203

Паразити

преди 3 месеца

Мисрят се за аристократи и бэлгарски цапе. Самозванци, които заклужават само въже и да ги ровят в Германия. България не им е родина, нито бащиния.

202

академик Денков

преди 3 месеца

Поклон! Дълбок поклон пред тези свети мощи! Ние всички българи посрещаме нашият любим цар Фердинанд с "Добре дошъл на българска земя!" След цели 76 години най-великият български владетел, Негово Величество Фердинанд Сакс Кобург-Гота се завръща на родна земя. Царю наш, цяла България те очаква!

201

Тенгри кан

преди 3 месеца

До Анонимен 202Кво стана с римската республика на Цицката?;))) Превърна се в монархия със сенат и империя. Ние трябва да следваме духа на нашите държавни традиции, а в тях республиката круто отсъства;))) В крайна сметка, пак нямаме република, защото винаги имаме партиен лидер или президент, който се държи като цар;))) Затова, още 2008 г. , казах: връщаме Българският Саракт;))) - цар с парламент и то двукамарен;))), както и задължителност на решенията на референдумите;)))

200

Анонимен

преди 3 месеца

Уникални ордени от злато и диаманти на царство България се появиха на търг в Мюнхен - 2019:))

199

Анонимен

преди 3 месеца

Животът е кръговрат, в който днес си на върха, а утре в блатото... днес си щастлив, утре пълен с тъга... днес те има, утре те няма! За това, накъдето и да се завърти колелото, остани човек с достойнство! Бог не е демократ. Бог е баш демократ. И отсипва на сички по равно, преди да се представят пред него. По два кубика пръст. Нема изключения. Е, има и прокълнати мумифицирани грешници по разни площади. Та да има пред кой да се кланят чукундурите с будьоновки и петолъчки....

198

Анонимен

преди 3 месеца

България видите ли спасила била българските евреи. Ама своите 1944 година не спасила, а ги пратила в концлагери и убила хиляди. После насила сменяха имена на помаците и ги изгониха в Турция. И през прехода пак изгониха всички българи в чужбина. Сега кой сме спасили и кой не още веднъж да помислим. И да помислим има ли смисъл въобще да гласуваме за политическата върхушка

197

Анонимен

преди 3 месеца

Стига с вашите глупост Петар Стоянович..

196

Анонимен

преди 3 месеца

Царят беше погребан с държавни почести... сбзападноевроепейският митрополит Антоний, а Ватикана от апостолическия нунций в България монсеньор Лучано Суриани.... А кой е представител на Българската Източноправославна църква..нали са български царе..

195

проф.Петър Стоянович

преди 3 месеца

Как не рабирате? Негово Величество Цар Фердинанд е национален герой на България. Той е като Левски и Ботев взети заедно! Идете и се поклонете на най-великия владетел в историята на България. На колене! Всички на колене!

194

Анонимен

преди 3 месеца

Фердинанд е имал към 50 ордена и медала. Защо ги е получил кои битки е спечелил разбирам да е имал 5-6 за цялото царуване окей. Ама 60 ? Сам ли си ги е слагал? До колкото знам всяко отличие върви със тлъста премия на снимките го гледам с между 50 и 100 медала. Някои от мучащите в захлас за "негово величество най-добрият цар-хомосексуалист" може ли да обясни? След като е бил пепи борисчо всъщност от адютантът ли е ?

193

Журналистите ме

преди 3 месеца

Вбесява! Искал да го погребат в родината му България. А спрете се бе. Много ви бива да обслужвате трите букви с чист български език срещу заплащане, но това е прекалено. Какво искате? София да стане квартал на Виена ли?