71

Пеевски

преди 1 месец

и аз си купих млад

70

Христо Христов

преди 1 месец

Е, аз си купих първия апартамент зад НДК НА 28 години.

69

Анонимен

преди 1 месец

Или го изплащат до живот, ако може да се каже това живот... :))) Ако не са родителите, мейби въобще няма да има апартамент :)))

68

Купуват

преди 1 месец

Защото светът е на ръба на Трета световна война. И си носят новите дрехи.

67

до 62

преди 1 месец

Зависи какъв доход имаш. Заплата над средната е смешна история. Повечето хора в обкръжението ми на около 35-40 години са подминали нетен доход от 10 000лв месечно, отделно имат и инвестиции, които им носят по още някоя хилядарка месечно. Общо взето, годишната им вноска по ипотеката е по-малко от един месечен доход.

66

Хи хи

преди 1 месец

В никакъв случай не купувайте на 25 ! Изчакайте да станете на 70, и скоро земята ще стане ваш вечен дом, почти без пари, квадратура - два на един !

65

Изклатен демократ

преди 1 месец

ИЗЯВЛЕНИЕ ДО: Цялата педерастирала зган, а именно избирателите на ПП и ДБ (слугите пеефскиму). Уважаеми дрогарки и дрогари, скъпи евро-леворезбари, вдигнахте си курвуизиралите зад ници на 9-ти и изберете единствения по-женски мъж от двамата фаворити за премиери след изборите - Баце или Денков! П.С. С благодарност от посолството!

64

Анонимен

преди 1 месец

До Лендлорд до 59 - не от 30 години, 30 години добре си вървеше, но сега ще се спука, и тези които са дали пари за имоти ще загубят много.

63

тъпака жърналист

преди 1 месец

вика оуърдс - ха ха ха от къде ги събират такива в телевизиите

62

Лендлорд до 59

преди 1 месец

Да, съвсем скоро. 30 години го чакат да се спука и ми цъкат наеми за моите апартаменти. Чакайте си де, то си е в мой интерес това :)

61

пълни глупости

преди 1 месец

Едно време баща ми на 24 години с брат си и дядо ми построили триетажна къща, със собствени спестявания от бригади в Русия (тогавашния СССР). Аз на 35 едва имах за половин апартамент 70 квадрата. Кво да говорим повече? Заплатата ми през първите 10 години от трудовия ми стаж беше по-ниска от средната за страната. Да ви го кажа с по-прости думи, сега вземам над средното и не бих си и помислил за кредит. При тия цени ще го плащам цял живот. Бъдете разумни, не влизайте в тоя затвор наречен кредит.

60

Фиксинг

преди 1 месец

До Програмист 32Момче това че разбираш математика не те прави умен, кто гледа даже си доста глупав.

59

Анонимен

преди 1 месец

До zz (52) Явно познанията ти по финанси са доста ограничени. Представям си какво инвестиране пада около теб. За да инвестираш ти трябват ПАРИ абкупувачите на имоти с кредит НЯМАТ пари!! Схващаш ли разликата??!

58

Анонимен

преди 1 месец

Жилищният балон скоро ще се спука, цените рязко ще паднат, в България вече няма хора. Самият факт че правят нескопосана реклама по медиите на агенциите за недвижими имоти говори ясно.

57

ЧовекаСрещуДържавата

преди 1 месец

51 Така е който иска да прави пари става про с титутка 4укат го и прави пари ти според мен правиш много пари.

56

Анонимен

преди 1 месец

СТРОИТЕЛИТЕ КЪДЕ СА ВИ НОВОПОСТРОЕНИТЕ КВАРТАЛИ С 400 АПАРТАМЕНТА С ПЪЛНАТА СЪПЪТСТВАЩА ИНФРАСТРУКТУРА НА 100 000 ЖИТЕЛИ, ЗА ДА ОТГОВОРИТЕ НА ПОВЕЛЯТА НА ВРЕМЕТО И ТЪРСЕНЕТО НА 25-ГОДИШНИТЕ??!!! ХАЙДЕ ОТГОВОРЕТЕ,ИНАЧЕ НАПУСКАМЕ ТБП-ДОЛИНАТА В ПОСОКА КЪМ КУЛТУРНИТЕ СТРАНИ!!!...

55

Анонимен

преди 1 месец

Комедия!!Това ясно показва че Ина нещо тотално сбъркано в системата.

54

ха ха ха

преди 1 месец

"Увеличиха своите изисквания. Предпочитат повече ново строителство. Все по-млади хора купуват първия си дом около 25-годинишна възраст - с кредит, с помощ от родителите. Хората купуват вече много повече от един имот. Интересуват се и от средата, развитието на града", обобщи собственикът на Агенция за недвижими имоти. ха ха ха

53

Анонимен

преди 1 месец

Гроздето е кисело

52

Демек че

преди 1 месец

Е най хубаво като си млад да се на бълбукаш с кредити интересна статия