194

До 228

преди 1 месец

Побърка ли се бе ?

193

BONZO

преди 1 месец

Значи тези постулати на западната "демокрация" за пазарната икономика са просто един балон.

192

???

преди 1 месец

Добре ли е франсетата да крадат ресурси.................нефт, злато, диаманти............... от половин Африка???Тоя френски министър най-добре да мълчи.................явно Китай ще обърка сметките на Франция, Англия и Запада!!!

191

аха

преди 1 месец

......................................това каза един французин................ами тя и Франция е заплаха за световната икономика.................защото все още Франция краде ресурси от половин Африка!!!

190

Анонимен

преди 1 месец

До 209. Да допиша. Що се отнася за фреона знаеш ли на какво работи климатика ти в колата например.

189

ароматния пръч

преди 1 месец

При китайски закони крадците в ЕС нямаше да са дълго на този свят.Например ако при кражба на кабели населено място с над десет хиляди жители остане без ток за повече от 6 часа при стандартно време за отстраняване на повредета,а те работят бързо както видяхме в Ухан по време на ковид пандемията издигнаха борница с 12000 оборудвани с апаратура стаи за пет дни от военните със сглобяеми плоскости,НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ.

188

Анонимен

преди 1 месец

Що ти си зделан по качествено У краварско ли, ми ако съдим по тeб, то там качеството е много по зле.

187

До215

преди 1 месец

Пros,tak си ти, не харесва ни руснаци ни китайци и що трябва да харесвам някого изобщо, обаче ме кефи как завирaт на eврodжeндърskaта и краварска изmeт дето си помисли, че е господар на света и всички са им роби.

186

До 209

преди 1 месец

Ето каза му човека, че ползва нещо руско и тоя некадърник го изкара последния иzрuд, да ти seрa в uстaтa нekaдърна.

185

Исторически парк

преди 1 месец

Лошо е да купуваме на ниски цени?

184

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистик KКитайците вече имат и скъпи стоки, това, че си си поръчал някаква евтина тоягга си е твой проблем. За западняшкия ти мотор или автомобил батериите също се правят в Китай. Китайците имат от пиле мляко.

183

пияница мистик

преди 1 месец

До Анонимен 207 === Леле, тук какви дегенеpaти пишат, не е истина. Чак се чудя как имат интернет и компютри или лаптопи. Сигурно са им подарък от децата или внуците. Този има съветско радио. Кой слуша радио в днешно време бе, дрогарю редник? А това че имал помпа за кладенец, също съветска ми говори само едно. Че живее на село и си точи вода от кладенеца, понеже няма канализация и водопреносна мрежа. Но това за вехтия хладилник Минск уби змея с плюнka. Пълен с вреден фреон и 1 компресор :)))

182

До202

преди 1 месец

И като не използваш руски изделия, от къЪдя си мислиш, че идва тенекето и Халумина за не руските ти изделия, ако ме разбираш.

181

Анонимен

преди 1 месец

До 202. В момента незнам дали са точно руски но са от комунистическо време Хладилник Минск, водна помпа за кладенеца, радио .

180

Анонимен

преди 1 месец

Чайниците нямат стигане.Дано не плъзнат по света,че тогава ще стане страшно!Нека си произвеждат там евтино,хората си преценяват тук за какво да дават пари.

179

203 в кой от 10те

преди 1 месец

града живееш?

178

До 198

преди 1 месец

В САЩ има и милиони бездомници нали? За това какво ще кажете? От друга страна ето това са Топ 10 града в Китай по БВП. Гледайте им пещерите какви са лъскави. https://youtu.be/VjQlePAbTJA?si=Ff5Ex28Tz1lr35lS

177

Интересно ми е

преди 1 месец

201 сподели, какви руски изделия използваш, ако обичаш?

176

Анонимен

преди 1 месец

До 200. Говориш за стоки произведени в ЕС преди доста години. Да тогава имаха качество. Мога да ти кажа че на село имаме дори уреди съветско производство и все още вършат идеална работа. Сега дори и на запад не се работи качествено. Всичко се прави да издържи 1-2 години за да отидеш отново да си купиш.

175

пияница мистик

преди 1 месец

И още нещо да допълня само. Италианският ми скутер Vespa е скъп, да, но не е мръднал. Пак италианските моторчета Piaggio се използваха 40 години в Западна Европа от пощите да разнасят писмата и колетите с тях. Нямат грешка и те. Вечни. Купих си обаче и втори скутер - китайски електрически. Работи точно 1 година и акумулаторите му се скапаха. Сега съм си поръчал нови, български. Така че тези дето ми пишат тук колко били супер качествени китайските боклyци явно нямат нищо поръчано от там :)))