60

Антикомунист

преди 1 месец

Комунистите докараха най големата национална трагедия на България!

59

Plamen

преди 1 месец

Велик владетел, политик и ръководител. Моя прадядо, и мъжете в българската държава са се клели в името на България и негово име! Нека тези които говорят лоши думи за царя, се замислят, дали са достойни да носят фамилните си имена, когато отхвърлят клетвата на своите деди!

58

Идеалист

преди 1 месец

Не ни стига асмблеята на НАТО, изборите но ще ни доката костоите на дъртия Кобург, който ни е довел до 2 национални катастрофи. Крадливия му внук, заграби с помоща на корумпирани българи имотите на Българската Корона. Паметник за сина му Н.В. Цар Борис Трети няма в центъра на София. В България властва долна англо-саксонсака пасмина! Ходете и се кланяите на Фердинанда и се чудете защо македонците не ни обичат!

57

Анонимен

преди 1 месец

Този докара две Национални катастрофи на България! Неговото място не е тук! Приживе е мразел България - няма защо и сега да е тук!

56

баба мара

преди 1 месец

каква родина му е българия до кога с тези прос-то-тии сега ще започнат бедите натази мумия от какъв зор превръщате българия в гробище да си стои до родителитеси в германия докара българия до 111 000 кв км каква е тази наглост от тазифамилия кои ги довлече в родината ми

55

Анонимен

преди 1 месец

Фери Таратайката няма място на българска земя. Вън тая въшлива пр оститутка Вън дебелия Оланин,Убиец на Българите!

54

кисело тесто

преди 1 месец

Ппожелаваме му благополучно последно пътуване до родината му и постоянно място за почивка в неговата втора родина България, в любимия му дворец Врана в София". ЦАРЯТ идва тук на почивка!

53

Антикомунист

преди 1 месец

СЛАВА НА ЦАРЯ!!!!СМ1РТ НА КОМУНИЗМА И ДС!!!!

52

Христо Христов

преди 1 месец

Никакъв цар не е този немски из-р-од! Цялата му фамилия са такива и е логично, че точно българо-мразе'ца атлантик соломон паси докара мадридския мо-ше'ник Симеон обратно, за да довърши делото на дядо си да открадне каквото може от България!

51

Анонимен

преди 1 месец

Това е голяма пародия и е много жалко, че гражданина Фердинанд който докара България до две национални катастрофи само поради неговия егоизъм и нарцисизъм през 1919г бе свален от престола и изгонен от България и след смъртта му българския народ и НС забраняват и не искат да бъде погребан тук заради греховете които има към българската нация, днес ни го карат тук без никой да ни пита! Заради него губим цяла източна Тракия почти до Истанбул, за което имало подписан договор в Лондон, след балканска

50

Анонимен

преди 1 месец

ДОМЪТ НА ФЕРДИНАНД Е В ГЕРМАНИЯ, ТАМ Е РОДЕН И ТАМ Е ИСКАЛ ДА БЪДЕ ПОГРЕБАН

49

М0NARCH

преди 1 месец

52 Който Мрази Комунистите и Русия е Българин а който и служи е Юда!

48

Христо Христов

преди 1 месец

До 41 "... изхвърлят ненужните български останки" - какви български останки бе, про'с'так?! Нищо българско няма в този немски крадец!

47

Анонимен

преди 1 месец

Аве що не върнем и тленните останки и на Мурад завоевателя, нали е половин българин, дет се вика е по- българин поне от тоя?

46

Анонимен

преди 1 месец

След Шиши и Мутрю и тоя го изпраха...

45

Анонимен

преди 1 месец

АВЕ ТОЯ ДЕТО Е ПИСАЛ СТАТИЯТА Е АУТИСТ! КЪДЕ Е РОДЕН ФЕРДИНАН БЕ?

44

Имате ДЪЛГ!

преди 1 месец

Да отмъстите за геноцидът над българите от червените окупатори и българските им слуги!!!

43

академик Денков

преди 1 месец

Велик, велик, велик! Велик български цар и владетел! Името му ще бъде записано със златни букви в българската и световна история!

42

Българи!Имате ДЪЛГ!

преди 1 месец

Да мразите всичко руско!

41

Хюго Бос

преди 1 месец

Бил се противопосатвил на нацистите? Айде ,бе? Градът, в който Хитлер спечелил над 90% и всичкото аристократ били върли нацисти. Продължават с лъжите д аизмият образа на един враг на България.