90

Анонимен

преди 1 месец

Повече от 160 държави ще присъстват на форума.То цял свят,бе.

89

Анонимен

преди 1 месец

Москва ще отговори с мощен парад на Филип Киркоров!

88

Коце Копея

преди 1 месец

Руските олигарси и приятели на Вова Шаломович-Авен,Дерипаска,Милер, Абрамович, Микелсон,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!

87

Анонимен

преди 1 месец

Че за какво му е на Путин да проваля срещата ви,нека цял цвят да ви види колко сте жалки и лъжливи

86

Анонимен

преди 1 месец

"За 3 дни , до Киев'' ... Ама кой бърза ? САЩ също не бързат , нали ЕС им ПЛАЩА войната с/у Русия , Русия не бърза за никъде , иде и зима , токът и газа в Запада все повече и повече намалява , ЕС става все по-слаб , гигантите в бизнеса НАПУСКАТ ЕС , не за 3 дни , за 3 000 дни . Важен е РЕ-ЗУЛ-ТА-ТЪТ , Бате !"Вие от безсилие се чудите какво да измисляте ,... това е истината , цяла Европа вече е в РЕЦЕСИЯ И ЗАПАДА !

85

Анонимен

преди 1 месец

Нека познай - една обща декларация, осъждаща войната, призоваваща незабавно изтегляне даже и от Крим и репарации за 200 години. Вечерта хаху хиху, вино, кока ... и утре кой от къде ...без реално нищо да се случи

84

аха

преди 1 месец

Всички Зеляци в истерия, от Лондон до Киев. Не мой са сбра седянката!

83

стига бе

преди 1 месец

Зельо, че то няма нужда от тази конференция. За какво се събирате, за да похарчите едни пари и да се напиете? Какви резултати може да има тази мирна конференция без Русия? Това първо и второ, ти не си президент, ти си легитимен г-н Никой. По-добре не се събирайте и спестете някой лев.

82

Анонимен

преди 1 месец

До Цяла Русия знае..Е , и , защо ревеш на чужди гробища ?

81

До Учете история

преди 1 месец

Пак ли изпрегна бе?

80

Учете история

преди 1 месец

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

79

Анонимен

преди 1 месец

Главният враг на ЕС се оказа ВЪТРЕШНИЯТ , това личи и по надписите на протестите в Запада : Москва не е врагът , врагът е Брюксел , Берлин и Париж ... Огледайте се , не е ли така , защо ЕС ще плаща войната на САЩ с/у Русия , и защо всички големи бизнесмени и бизнес НАПУСНА ЕС ????

78

До 74

преди 1 месец

Което както дойде.

77

Анонимен

преди 1 месец

The New York Times: Западните оръжия провалиха украинската армия и доведоха до смъртта на войници.Оръжията, доставени от западните партньори, не оправдаха надеждите, които им възлагаха в Киев, пише The New York Times. Това, както казаха командирите на въоръжените сили на Украйна пред журналисти на изданието, е довело до смъртта на украински военнослужещ. Според украинските командири някои от доставените им западни оръжия са се повредили, което е довело до смърт.

76

Цяла Русия знае

преди 1 месец

Рептилът Путин не е избиран,а назначен. За пети път.

75

До 71

преди 1 месец

Въшки печели България. Печелят едни други хора.

74

Факт

преди 1 месец

Всички рускофашистки тролеи в рози вестник дращят от Натовски държави

73

Игра на полове

преди 1 месец

Зеленски не е вече колега на Путин, защото вторият е законно избран президент, а на първият мандатът му изтече в канала, а избори йок....защото знае какъв ще е резултатът.

72

До 70

преди 1 месец

Ти си единствения.

71

32335445

преди 1 месец

Много ясно, че не се бърза :) Все пак двете най-големи републики на СеСеСеРе-то се избиват помежду си. А пък България печели милиарди. Иначе знам, че на вас бананите ви присядат и копнеете да идете на станция с карта като каторжници. Ние понеже сме балъци ходим по 3-4 пъти на море ляотото, поне половината от тях в чужбина. Пък си говорете за прайд и тн. на никой не му пречи, само се кефя как злобеете.