97

хм

преди 4 месеца

До Анонимен 102 Те не са сърбокомунисти, а СЪРБОФАШИСТИ И СЪРБОНАЦИОНАЛИСТИ. Докато продължавате да им лепите етикет "комунисти", мноооого ще си патите от сърбите. Изключително много, щото дрънкате глупости, а в това време те си плетат кошницата. Да не би да е имало комунисти в Сърбия в 1885 година? Не чувам! По-високо говори!

96

Другар Ковачев

преди 4 месеца

"До лъжи по-малко! Сталин не е изпратил двама професори да лекуват Тито, а да го елиминират. Затова и сърбите започват да играят и със Запада, защото не са толкова глупави, че да клекнат на Сталин. За разлика от руските слуги в България -тогава и сега."Ей *** България и Русия са братски държави. Братушките скоро идват за да ни освободят отново а ти ще носиш червените комсомолски *** и ще викаш и с питка и цветя в ръцете ще викаш "Здраствуйте Братушки" ако ли не ще те бия а късата палка!

95

лъжи по-малко!

преди 4 месеца

До Бай Знаещ. Аааа, така! Дали да го лекуват или според болния му мозък на Тито да го елиминират, но ТИ САМИЯТ ПРИЗНАВАШ. Че в отношенията Югославия-СССР ножът е опрял до кокъла. Двамата руски професори са върнати в КОВЧЕЗИ в Москва, нали? А нещо да кажеш кой основа антируското ДВИЖЕНИЕ НА НЕОБВЪРЗАНИТЕ ДЪРЖАВИ? Не бяха ли точно сърбите и Тито? А?

94

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо ново под слънцето.. сърбо-комунисите се опитват да надигнат глава отново.. България винаги трябва да е нащрек. Нищо добо не сме видели от тях.

93

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

92

Анонимен

преди 4 месеца

До Евровизия Затова и Русия се превърна във фашистка диктатура - щото в нея е пълно морално разложение.

91

Евровизия

преди 4 месеца

Едно общество без морал, където цари педеращината и извращенията може да се запази без да се разпадне само с фашистка диктатура.

90

Анонимен

преди 4 месеца

След разпада на ЕС Унгария и Сърбия ще бъдат най-важните фактори в западната окрайна на Континента. Основни енергийни хъбове и мост на Китай към страните от малкото северозападно кътче на Евразия. Не случайно Си беше в Сърбия и Унгария.

89

Бай Знаещ

преди 4 месеца

До лъжи по-малко! Сталин не е изпратил двама професори да лекуват Тито, а да го елиминират. Затова и сърбите започват да играят и със Запада, защото не са толкова глупави, че да клекнат на Сталин. За разлика от руските слуги в България -тогава и сега.

88

Бизнесмен с Ауди

преди 4 месеца

България последните 20 години намали армията си няколко пъти, подари танкове на Македония и общо взето не влага сериозни разходи в армията си и пак БА е по-силна от сръбската армия като техника и военнослужещи. Така че реакцията на Сърбия за каквото и да било не би трябвало да се взима под внимание.

87

Бай Знаещ

преди 4 месеца

До До Бай Знаещ Защо трябва да е "съсед", казах "на Балканския полуостров, не четеш ли? С хърватите също имаме отлични отноешения, както и със словенците. Както казах, не е ИЗОБЩО случайност че ТОЧНО с руските марионетки на балканите имаме проблеми. Русия винаги е била и остава най-големия ВРАГ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ И ИДЕНТИЧНОСТ. Направо изгарят да ни ликвидират като нация.

86

лъжи по-малко!

преди 4 месеца

До Бай Знаещ Югославия беше западна марионетка, а не руска! Дори се говори, че Сталин изпратил двама професори да прегледат болния Тито, а той ги върнал в ковчези в Москва. Защото параноичният Тито си въобразил, че двамата руски професори искат да го убият. След като сърбите връщат двамата известни руски професори В КОВЧЕЗИ, Русия скъсва окончателно със Сърбия. И Сърбия става за много десетилетия враг на Русия/СССР. НЕ МОЖЕ ДА ИЗОПАЧАВАТЕ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ!

85

Анонимен

преди 4 месеца

Защото завършва на О.

84

Фашистка България

преди 4 месеца

Фашистка България окупира почти цяла Македония, не признаваше правото на съществуване за македонците, тяхната култура и език - всичко това трябва да стане българско. Първите месеци на окупацията македонците са почти изключително "за", искрено смятаха окупаторите за свои, но скоро тоягата на българските фашисти се изправя срещу тях. Българските фашисте изумяват местните със своята арогантност, грубост, алчност и ускорена "българизация" на всичко. Едва след това македонците се осъзнават като отделна нация, за което в София все още скърбят.

83

До Бай Знаещ

преди 4 месеца

Знаещ от кога Албания е съсед на България? Кои са другите ни съседи? Хърватия и Молдова?

82

1111

преди 4 месеца

Е, и какво. 3СВ с тая статииииика няма да избегнем.

81

Анонимен

преди 4 месеца

До Бай Шиле Май на теб ти "холпа дъската" щом използваш някакви думички, които не разбираш и когато ти дадат сравнителни примери дори не можеш да разбереш за какво става дума. А тОВА, ЧЕ ВЪРНАХА ПРЕПОСТИЧЕСТВОТО В рУСИЯ Е НАПЪЛНО ОФИЦИАЛНО. Няма мърдане за руските роби в Русия.

80

Фашистка България

преди 4 месеца

Фашистка България депортира десетки хиляди евреи в концлагерите на Хитлер като почти всички от тях намират смъртта си там. Фашистка България окупира Македония и част от Гърция, която в резултат на следвоенните събития се озова в западния блок и издаде милиардна сметка на съседите си. Не е необходимо да си плащат само по една причина - заради застъпничеството на Русия, който прощава всичко на българите и иска от другите да простят. Очевидно не си е заслужавало. Сега е дошло време българите да платят, но се правят на ударени, те си мислят, че ще минат метър, и ще им се размине.

79

Бай Знаещ

преди 4 месеца

До Анонимен 81 Единствените, които мразят България на Бълканския полуостров са руските марионетки - Сърбия и РСМ и русофилите в България. Гърция, Турция, Албания, Румъния -с всички тях имаме ОТЛИЧНИ отношения.

78

Бай Шиле

преди 4 месеца

"До Бай Шиле Руско крепостничество е имало в Русия и сега ПАК ГО ВЪРНАХА. Говори ми за "руското робство" в Русия."Нещо ти хлопа дъската. Както и да е Русия не ме интересува. Въпроса е, че човек който ми казва, че е нямало османско робство тръгнал да ми разтяга локуми. Нищо не ти е ясно. Все едно слушам Сев. Македонец дет ми разправя, че произхождал от Александър Велики.