994

НОВИНИ от ФРОНТА

преди 1 месец

РУСКИТЕ СИЛИ СА ОСВОБОДИЛИ СЕЛО НЕТАЙЛОВЕ, С.З. ОТ ДОНЕЦК

993

Анонимен

преди 1 месец

Нато ако не победи трябва да се разпусне и то това ще стане.

992

Бай Дрън

преди 1 месец

По-скоро развързаха ръцете на Путин, отколкото на Зеленски, хаха. Украйна умира, дори старлинк все по+често не работят и укрите се налага да се връщат в съветско време

991

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение не е шведски лакей а норвежки но все тая.

990

Анонимен

преди 1 месец

Не знам Кой печели и кой губи. Знам че вие Бг се набутахте в чужда война и ще си загубите държавността заради неблагодарността си.

989

Ром'с

преди 1 месец

Супер,още една крачка към 3СВ благодарение на Вашингтон и шведският им лакей на НАТО. А Днес ни поднасят Това решение все едно "утре" ще победят руснаците ...да ,ама ще става по-лошо...

988

Анонимен

преди 1 месец

Явно трябва да гръмне някоя атомна електроцентрала или град за да успокоят топката и едните и другите!

987

ЮДО-ХАЗАРИТЕ СТОЯТ

преди 1 месец

И ЗАД ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ 1917 г. вСИЧКИТЕ СЪВЕТСКИ ЛИДЕРИ ТОГАВА СА БИЛИ ЮДО-ХАЗАРИ > ЛЕНИН, ТРОЦКИ, КАМЕНЕВ, ЗИНОВИЕВ, СВРЕДЛОВ И МНОГО ДРУГИ

986

Анонимен

преди 1 месец

Зозе украйна нищо не купува с пари. Защото няма. Зелко проси и те му дават защото мразят Русия понеже е велика страна.

985

Анонимен

преди 1 месец

НАТО сваля червените линии,Русия също ще свали! А сега да видим кой печели и кой губи от цялата работа! И дали някой ще спечели!

984

ЗАД ТАЗИ ВОЙНА СТОЯТ

преди 1 месец

РУСКИТЕ ЮДО-ХАЗАРИ от ФЕД , ДЕТО ПЕЧАТАТ ДОЛАРИТЕ ( убийците на Кенеди, Чаушеску, Кадафи, Садам и т.н. ) КОИТО СА СЕ ПРИЦЕЛИЛИ В ОГРОМНИТЕ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА НА РУСИЯ ( нефт, газ, злато, диаманти, различни руди, огромни гори, водни запаси, рибни запаси и всичко друго )

983

Крайно време беше

преди 1 месец

да мелят по руска територия със всичко което имат

982

Деди

преди 1 месец

Кресливите ОТАН-свраки пак запяха своята "лебедова" песен за червените линии във войната! Нашият Главчо като барабар-Петко с "мъжете" обяснява с жестове и мимики "колкото е необходима" помощта за Осранната. Де гиди неокастрена гьостерица за тези ОТАН-хубостници! Май само на думи имат куража да пресичат "червените линии" на рашките, иначе боят през ОТАН-ръчичките е гарантиран за всички!

981

Боби

преди 1 месец

До Зозо Кое от казаното от мен не е вярно? Само не отговаряй ВСИЧКО. И се аргументирай ако коментираш.

980

Зозо

преди 1 месец

До Боби..... А хаповете пиеш ли ги?

979

НАСТАНА ВРЕМЕ

преди 1 месец

КОПАЙТЕ ЗЕМЛЯНКИ, ПЪЛНЕТЕ ГИ СЪС ЗАПАСИ ОТ ХРАНА, ВОДА И Т.Н.

978

Зозо

преди 1 месец

До Кирчо и Хасен...... поред мен Хамерика искат да имат граница с Русия..... Хахахааааа, че те си имат граница бре, *** :))))))))))))))))))))))))))))

977

Аз

преди 1 месец

Не разбирам! Наистина! Украинците (и онези, които ги поощряват) не разбират ли, че са маши на САЩ срещу Русия. САЩ не желаят бързо приключване на конфликта. В тяхна полза е задълбочаване на военните действия-Русия изчерпва военния си арсенал и потенциал (съответно отслабва в отбранително отношение), а Украйна воюва срещу нея военен ресурс от САЩ и Западна Европа. Тези последните очакват военния крах на Русия и тогава да рекат: "Юруш, ще я нападнем да я унищожим". Наивни тАпоъгАлници!

976

Анонимен

преди 1 месец

Още с първият ковчег на войник, дошъл от Украйна, ще избухне революция в Европа. Имаше и още има достатъчно възможности за разбирателство на масата на преговорите, стига безсмислено кръвопролитие. Време е за мъдрост и компромиси, а не за самоунищожение.

975

Анонимен

преди 1 месец

Без червени линии няма вече лимити!Хаоса наближава!Какво време дойде , какво ли видим и запомним.