70

Путлеристан

преди 1 месец

ще бъде напълно демилитаризиран и дефашизиран за да няма други подобни войни... Това е целта на занятието. Бавно, но неумолимо и методично Украйна ще свърши тази тежка задача.

69

Сложете най-сетне

преди 1 месец

Фон Дер Лайен за главен секретар на НАТО и да се свършва с тоя панаир.

68

Анонимен

преди 1 месец

Столтенберг се храни от думата опасно, за да има хранилка има нужда и от войни, този бранш храни милиони като него. Чист бизнес, базиран върху нашият страх и нешето подчинение.

67

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

66

Анонимен

преди 1 месец

Като е опасен, защо влиза в една клетка с мечката?

65

Анонимен

преди 1 месец

ОНЗИ ДЕН ЛОШИТЕ РУСНАЦИ НАПРАВИЛИ ДОБРО НА УКРИТЕ. ДА ВЗЕМАТ ДА ИМ РАЗОРАТ ЛЕТИЩЕТО ВЪВ КОНСТАНТИНОВКА ДЕТО ЩЕЛИ ДА ДОЙДАТ Ф 16. "БЕЗПЛАТНО". САМО ЧЕ СЕГА ЩЕЛИ ДА САДЯТ КАРТОФИ, ЗА ДРУГО НЕ СТАВАЛО ВЕЧЕ.

64

А Това Име

преди 1 месец

Столтенбергер - Евреиско ли е или да?!

63

Кеф

преди 1 месец

Радев ми се издигна много в очите! Показа на тези сбърканяци, че мястото им не е тук, че са назад във времето и че българския народ е много по-умен от тяхната популация.

62

хехе

преди 1 месец

сменете му памперса и го подмажете ...че все нещо го сърби Тоя!

61

Анонимен

преди 1 месец

До Да отговорим - За дедо Путляр ли говориш?

60

Анонимен

преди 1 месец

Няма страх, няма НАТО. От там и страха и опасностите.

59

Хюго Бос

преди 1 месец

Съгласен съм другаря Столтенберг да отговори като отиде на фронта да се бие. Иначе е страхливец и лицемер. Както и всички укроиди, които ми скандират "да живее урколандия". като си знаеш съдраните ***, къде си тръгнал да се биеш.

58

До 65

преди 1 месец

Бъркаш повод с причина.

57

!!!

преди 1 месец

Това лице на снимката НЕ съм го избирал, НЕ МЕ представлява и какво плещи НЕ МЕ интересува! Напъните на пропагандата на еврогейската и англосакската разлагаща се общност предизвикват единствено погнуса и отвращение в нормалния мислещ човек! Светът не се върти около комфортните условия за съществуването им! Путин се осмели-нормалния свят го подкрепя, а тези .....те вече са минало! Време е българия да се преопиентира!!!

56

Анонимен

преди 1 месец

Кой направи света опасен и постоянно предизвиква войни далеч от границите си?

55

Анонимен

преди 1 месец

Това е целта на НАТО. Човечеството да живее в постоянен страх. А за целта трябва да има войни навсякъде, да умират хиляди хора. Така по-добре се контролират цели държави.

54

Анонимен

преди 1 месец

Русия стотици пъти каза- не искаме да нападаме Европа. Защо тя влезе в ДНР и ЛНР? Защото алея на убитите деца имаше, по път за училище, и непрекъсната ги обстрелваха от Украйна. Хиляди жители от ДНР загинаха от украински ракети от 2014. Русия защити народа си и почна СВО.Сега слушаме - Европа в опасност, Европа ще умре, трябва да се бием. Въвличат ни в тяхна война! Не на войната! Сядайте на масата, докато не е станало късно.

53

Горанов

преди 1 месец

Отново глупости,,,,,всичко се върти около парите солтенберг и другите платени измамници вън ..

52

Анонимен

преди 1 месец

А бе, на този изцъклен нацист няма ли как да падне руска ракета. Този военнолюбец не го искаме в България. Само пасито ще плаче от радост, прегръщайки тази нацистка змия.

51

Анонимен

преди 1 месец

НАТО се "храни" от войната. Ако по света има мир НАТО и всеки военен съюз стават безполезни. Ето защо докато има такива съюзи, ще има и войни и светът ще бъде опасен за хората.